Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

31. januar 2024 09:39

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 31. januar 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 30. januar 2024 kl. 07.00 til 31. januar 2024 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Byskovvej, Ture, Køge

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Frøslev Bygade, Frøslev, Store-Heddinge

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

 

Tyveri fra køretøjer:

Pedersvej, Køge
Strøhusvej, Greve

Ulovlige knallerter - Hovedgaden, Svinninge, Holbæk

Kl 08.30 standsede en motorcykelbetjent to 15-årige drenge på hver deres knallerter, der var ændret til at kunne køre hurtigere end tilladt. En test på rullefelt viste, at den ene kunne køre 64 km/t og den anden 45 km/t.

 

Fund af pistol og narko - Agervang, Holbæk

Kl 09.58 var lokalpolitiet på besøg i området for at efterforske en mistanke om, at der blev skjult narko i kælderrummene. Der blev da også fundet tre mindre poser med kokain skjult i kælderen. På stedet blev også fundet en pistol samt et magasin med flere patroner i. Kort efter ankom en 17-årig ung mand fra lokalområdet til stedet, og da han interesserede sig for netop det sted, hvor pistolen var skjult, kunne politifolkene træde frem fra deres skjul og anholde ham. Han fremstilles i grundlovsforhør kl 10 i dag ved Retten i Holbæk som sigtet for overtrædelse af våbenlovgivningen, og der vil være anmodning om lukkede døre.

 

Færdselsuheld - Ejbyvej, Lille-Skensved, Køge

Kl 15.24 skete der et færdselsuheld, da 27-årig mand fra Viby i personbil af ukendte årsager mistede herredømmet over bilen. Den kørte over i modsatte vognbane, ramte byskiltet og en autoværnet og til sidst rullede rundt og havnede i grøften. Føreren slap fra uheldet uden alvorlige skader.

 

Spirituskørsel - Lilleholm, Greve

Kl 15.30 fik politiet en anmeldelse om en kvinde, der netop havde været inde og købe øl, og som hun var på vej til at sætte sig ud i sin bil. En patrulje fandt kort efter frem til bilen med en 70-årig kvinde som fører. Hun blæste promillen op på et godt stykke over det tilladte og blev efterfølgende medtaget til udtagning af blodprøve. Hendes bil var desuden i så ramponeret tilstand, at den formentligt skal indkaldes til syn.

 

Færdselsuheld - Højby Hovedgade, Højby, Odsherred

Kl 17.02 skete der et færdselsuheld, da en bus kørte ud fra en busholdeplads ved Nykøbing Sjælland Station og i den forbindelse ramte et vejskilt og derefter en parkeret bil. Bussen fortsatte sin kørsel, men ejeren af den parkerede bil valgte at køre efter. Hun fik i første omgang standset bussen, men chaufføren valgte kort efter at køre videre alligevel. Det lykkedes derefter en passager i bussen, at få holdt chaufføren hen så længe i Højby, at en patrulje kunne nå frem til stedet. Der er mistanke om, at føreren af bussen - en 59-årig mand - var påvirket af euforiserende stoffer og han blev derfor medtaget til blodprøve og sigtet for at føre bus i påvirket tilstand.

 

Politiet på besøg hos skolepatruljer

Færdselspolitiet og lokalpolitiet var tirsdag på besøg ved adskillige skoler i politikredsen. Indsatsen udsprang Rådet for Sikker Trafiks kampagne om "Den sureste uge" i forhold til skolepatruljerne og havde særligt fokus på bløde trafikanter.

Politiet besøgte adskillige skoler i Holbæk, Roskilde, Ringsted, Køge og Stevns Kommuner, og fik mange snakke med både forældre og skolepatruljer. Ingen af stederne blev det nødvendigt at udstede bøder, men ved Rynkebangskolen i Kalundborg måtte betjentene påtale over for to skoleelever, at de havde for svage cykellygter. Også ved Hvidebækskolen i Ubby måtte politifolkene have en snak med et par elever, der ikke havde nok lys på cyklen. Og ved Årby Skole i Kalundborg blev det påtalt, at en forælder standsede i en buslomme.

Vi fortsætter vores skolepatruljetilsyn resten af ugen, så flere skoler får besøg af politiet i løbet af de næste dage.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

24. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. maj 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. maj 2024 kl. 07.00 til 24. maj 2024 kl. 07.00.

23. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 23. maj 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 22. maj 2024 kl. 07.00 til 23. maj 2024 kl. 07.00.

21. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 21. maj 2024.

Udenlandsk lastbilchauffør med vanvidspromille - Ældre mand frarøvet dankort - Cyklist hårdt kvæstet i højresvingsulykke. Læs uddraget af pinsens hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 17. maj 2024 kl. 07.00 til 21. maj 2024 kl. 07.00.