Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

18. december 2023 09:04

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporterne den 18. december 2023

Læs uddraget af de seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 15. december 2023 kl. 07.00 til 18. december 2023 kl. 07.00.

Weekendens anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Nørretorv, Ringsted
Kalkgravsvej, Herringløse, Roskilde

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Ringstedvej, Ringsted
Damager Vænge, Greve
Ræveholmsvej, Karlslunde
Roskildevej, Ortved, Ringsted
Benløseparken, Ringsted
Storkevænget, Tølløse
Stensager, Tølløse
Billesborgvej, Køge
Bøgevej, Ugerløse
Køgevej, Ringsted
Bellisvej, Roskilde
Haslevvej, Ringsted
Asgårdsvej, Benløse, Ringsted

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

ingen

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Universitetsvej, Roskilde

 

Tyveri fra køretøjer:

Ørnevej, Køge
Kløverstien, Holbæk
Slagelsevej, Snertinge

 

Fredag

Brand på værksted - Osvejen, Store-Fuglede, Kalundborg

Kl 13.47 udbrød der brand på et værksted og ilden spredte sig videre til et hovedhus på stedet. Branden gav en kraftig røgudvikling, der kunne ses flere kilometer væk. Politi og brandvæsen kunne i fællesskab konstatere, at alle personer på adressen var kommet ud af det brændende hus. Politiet skal nu undersøge, om det er muligt at fastslå, hvad der er brandårsagen.

 

Fund af hash - Fasanvej, Køge

Kl 22.16 kørte politiet til en melding om uorden i en lejlighed. På stedet kunne patruljen konstatere, at der lugtede kraftigt af hash. Og på stedet blev fundet flere salgsposer med i alt 35 gram hash samt andet udstyr, der indikerede, at der blev solgt hash på stedet. En 23-årig kvinde blev truffet på stedet og sigtet. En anden ung mand, som også havde opholdt sig på adressen, nåede at forsvinde, inden politiet kom ind i lejligheden. Den 21-årige mand vendte dog tilbage kort efter og blev også sigtet for hashen. Desuden havde han en ulovlig foldekniv på sig og blev derfor også sigtet for overtrædelse af knivloven.

 

Uorden i nattelivet - Jernbanegade, Roskilde

Kl 00.58 blev politiet tilkaldt til en bar, hvor en 21-årig mand fra Borup skulle have slået dørmanden flere gange. Da patruljen ville tage den unge mand med til politistationen, satte han sig til modværge og sparkede den ene betjent i brystet og kom med diverse skældsord. Han blev derfor sigtet for vold mod tjenestemand og for fornærmelig tiltale og fik desuden forbud mod igen at komme på bemeldte bar.

 

Lørdag

Bilist standset - Østre Ringvej, Roskilde

Kl 12.16 standsede en af politiets patruljer en personbil ført af en 28-årig mand fra Hornsherred. Der var mistanke om, at han var påvirket af euforiserende stoffer, hvilket han da også erkendte. Desuden kørte han uden at benytte sikkerhedssele, og på sig havde han en bøtte med cirka 3 gram hash. Sigtet for alle forholdene og medtaget til udtagning af blodprøve.

 

Fodgænger påkørt - Elisagårdsvej, Roskilde

Kl 15.08 kom der melding om, at en 74-årig kvinde fra Roskilde, da hun ville krydse Elisagårdsvej, blev ramt af en personbil ført af en 43-årig mand fra Kalundborg-egnen. Kvinden blev ramt med meget lav hastighed, men pådrog sig alligevel en skade på benet, så hun i ambulance måtte køres på sygehuset.

 

Fund af kniv - Havevang, Holbæk

Kl 17.05 standsede politiet en bil med tre unge mænd på hhv 19, 23, 20 og 21 år fra hhv Holbæk og Dianalund og Sorø. I bilen blev fundet en kniv med et blad på 10 cm, som den 20-årige blev sigtet for. Han var desuden også i besiddelse af et kanonslag.

 

Kvinde og barn påkørt - Valdemar Sejrsvej, Holbæk

kl 18.08 kom der melding om, at en 39-årig kvinde fra Holbæk, som var kommet gående med sin et-årige søn i favnen, var blevet ramt med lav hastighed af en bil, der skulle svinge til venstre i et fodgængerkryds ved Kalundborgvej. Kvinden røg op på kølerhjelmen og tabte i den forbindelse barnet ned på vejbanen. Begge slap dog fra uheldet uden alvorlige skader. Bilen blev ført af en 68-årig mand fra Holbæk.

 

Butikstyve anholdt - Holbækvej, Roskilde

kl 20.36 blev politiet tilkaldt på en mistanke om, at en gruppe på tre kvinder og en mand stjal varer fra et supermarked. Skjult i kvindernes tøj blev fundet varer for knap 3000 kroner. Da patruljen ransagede deres bil, blev der fundet varer for yderligere 3200 kroner som formentligt stammer fra butikstyverier i tre andre butikker i Roskilde. De fire erkendte alle fire butikstyverier. De fire personer kommer fra hhv Skælskør og Fuglebjerg.

 

Eftersættelse i høj fart - Holbækmotorvejen, Roskilde

KL 23.46 blev en af politiets civile patruljer overhalet på motorvejen ved Kirke Sonnerup af en personbil, der kørte med over 200 km/t. Bilen blev ført af en 19-årig ung mand fra Hedehusene. Han kørte sammen med to andre unge mænd fra hhv Roskilde og Køge.
Da patruljen tændte de blå blink, bremsede den 19-årig pludseligt ned til 140 km/t men ønskede ikke at standse for politiet. Bilen kørte af ved Baldersbrønde-afkørslen. Ved Gårdager var farten blevet så lav, at den ene patruljevogn kunne påkøre den 19-åriges bil og bringe den til standsning. Den 19-årige forsøgte at stikke af til fods, men da en patruljehund blev sendt efter ham, lykkedes det at få standset den unge mand.
Han havde en kniv på sig og i bilen blev der fundet yderligere en dolk. Manden blev derfor også sigtet for overtrædelse af knivloven. Desuden blev han medtaget til udtagning af blodprøve, da der var mistanke om, at han var påvirket. Bilen er nu beslaglagt med henblik på konfiskation på grund af den høje hastighed.

 

Søndag

Påvirket knallertfører - Omfartsvejen, Holbæk

Kl 00.05 standsede politiet en 16-årig ung mand fra Odsherred på knallert, da der var mistanke om at han havde drukket for meget. Det erkendte den unge mand, og han blev taget med til sygehuset, så der kunne udtages blodprøve på ham.

 

Påvirket bilist - Tigervej, Køge

Kl 00.50 standsede politiet en personbil ført af en 38-årig mand fra Haslev på mistanke om at han var påvirket af euforiserende stoffer. Han blev medtaget til udtagning af blodprøve.

 

Lukket inde i bus - Hårlev, Stevns

Kl 01.15 modtog politiet et opkald fra en mand i Store-Heddinge, der oplyste, at hans stedsøn var faldet i søvn i en natbus og nu var lukket inde i bussen, som chaufføren havde parkeret og forladt. Politiet tog kontakt til busselskabet, som sørgede for at sende en chauffør ud til bussen for at lukke den unge mand ud igen.

 

Påvirket bilist - Blakledsvej, Hvalsø, Lejre

Kl 01.35 standsede politiet en 22-årig mand fra Glostrup på mistanke om at køre i narkopåvirket tilstand. Han blev medtaget til udtagning af blodprøve.

 

Brand i container - Ahlgade, Holbæk

Kl 01.37 kom der melding om brand i en af kommunens containere, der stod op ad en bygning. To patruljer blev sendt til stedet og de forsøgte at slå ilden ned med en brandslukker, men flammerne havde så godt fat i containeren, at den udbrændte. Det gav sodskader på bygningen, men branden spredte sig ikke til den. Politiet hører gerne fra folk, der har set noget mistænkeligt på stedet.

 

Påvirket bilist - Østre Ringvej, Ringsted

Kl 05.04 standsede politiet en personbil ført af en 33-årig mand fra Glostrup, da der var mistanke om, at han var påvirket af alkohol. Han erkendte og der blev udtaget blodprøve til at fastslå den eksakte promille.

 

Forsøg på tyveri af fyrværkeri - Darupvej, Roskilde

Kl 05.38 fik politiet melding om, at en vagt havde pågrebet en person, der kunne mistænkes for at ville stjæle fyrværkeri fra salgsområdet på Dyrskuepladsen. Patruljen blev sendt til stedet og overtog en 18-årig ung mand fra Hedehusene, som blev sigtet for forsøg på tyveri.

 

Påvirket bilist - Skovvejen, Kalundborg

Kl 08.46 standsede en patrulje en varebil ført af en 26-årig mand fra Nordjylland på mistanke om, at han kørte i påvirket tilstand. Manden erkendte, og blev medtaget til sygehuset til udtagning af blodprøve.

 

Færdselsuheld - Sorøvej, Ringsted

Kl 17.56 skete der et færdselsuheld, da en personbil ført af en 17-årig ung mand fra Stenlille, blev ramt af en modkørende, der skred ud og havnede ovre i den unge mands vejbane. Der skete kun materiel skade ved uheldet, men den modkørende flygtede efterfølgende fra stedet. Det lykkedes dog senere en patrulje fra politiet at finde en bil, der passer til beskrivelsen, på en adresse i Høm, hvor man traf en 26-årig litauisk mand, der var i færd med at skrue nummerpladerne af bilen. Han blev mistænkt for at køre i påvirket tilstand og sigtet for dette. Desuden sigtet for at køre uden førerret og for at flygte fra et færdselsuheld.

 

Falsk politimand på spil - Skovvej, Havdrup, Solrød

Kl 20.46 blev det anmeldt, at en mand havde kontaktet en dreng og en pige, begge 14 år, da de kom gående på et stisystem i området. Manden havde oplyst, at han var fra politiet og havde visiteret begge de to unge og truet med at tage dem med på politistationen, før han igen lod dem gå. Manden beskrives som 30-40 år med skæg, kraftig af bygning og klædt i sort jakke, grå sweatpants og sandaler. Politiet ledte i området men uden at finde manden. Ring til politiet på 1-1-4 hvis du har oplysninger i sagen.

 

Påvirket bilist - Fælledvej, Roskilde

Kl 02.04 standsede politiet en personbil ført af en 53-årig mand fra Jyderup-egnen. Der var mistanke om, at han var påvirket af alkohol og han blæst da også alkometeret op på mere end det tilladte. Han blev derfor medtaget til udtagning af blodprøve på sygehuset.
 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

24. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. maj 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. maj 2024 kl. 07.00 til 24. maj 2024 kl. 07.00.

23. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 23. maj 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 22. maj 2024 kl. 07.00 til 23. maj 2024 kl. 07.00.

21. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 21. maj 2024.

Udenlandsk lastbilchauffør med vanvidspromille - Ældre mand frarøvet dankort - Cyklist hårdt kvæstet i højresvingsulykke. Læs uddraget af pinsens hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 17. maj 2024 kl. 07.00 til 21. maj 2024 kl. 07.00.