Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

11. februar 2019

Uddrag af døgnrapport fra fredag 080219 kl. 0700 til mandag 110219 kl. 0700

(Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti).

Betjente i patruljebil set bagfra

Weekendens anmeldelser vedrørende: 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Holsts Have, Nykøbing Sjælland
Vestre Havneplads, Kalundborg
Kordilgade, Kalundborg
Kulerupvej, Borup
Bredgade, Kalundborg
Køgevej, Ringsted
J. H. Petersens Alle, Kalundborg
Birkevænget, Holbæk
Huginsvej, Ringsted

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Ræveholmsvej, Karlslunde
Moseager, Roskilde
Klintevej, Roskilde – 2 adresser
Broagervej, Køge
Næstvedvej, Ringsted
Hjørnevej, Køge
Lammestrupvej, Borup
Ringstedvej, Lellinge
Elsdyrvej, Ejby – 2 adresser
Lille Dalbyvej, Borup
Karlslunde Mosevej, Karlslunde
Klosterparkvej, Kalundborg
Tykmosevej, Havdrup
Nordrupvej, Ringsted
Strandvejen, Strøby

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Teglværkskrogen, Asnæs
Tofthøjvej, Viby Sjælland

-------------

Fredag – lørdag

 

To indbrudstyve anholdt – Nordrupvej, Mulstrup, Ringsted

Kl. 0853 fik politiet en anmeldelse om, at to personer var brudt ind i garagen til en landejendom, men de var nu kørt fra stedet i varebil. Flere patruljer blev sendt til stedet for at finde bilen. En patrulje fandt frem til bilen, der blev standset på Turøvej i Ringsted. Bilen blev ført af en 37-årig mand fra Haslev og på passagersædet sad en 24-årig mand fra Vordingborg. I bilens baggagerum fandt politiet koster fra indbruddet i form af ridesadler, ski, en moutainbike og en kuffert med vin.

De to mænd kunne umiddelbart godt erkende at have begået indbruddet. De blev begge sigtet og anholdt. Den 37-årige fører havde fået inddraget sin førerret pga. narkokørsel og havde kørt flere gange uden førerret. Hans bil blev derfor beslaglagt med henblik på konfiskation, hvilket han accepterede. Retten vil senere tage stilling til, om bilen skal konfiskeres. De to indbrudstyve blev afhørt til sagen, og blev efterfølgende løsladt. De vil senere blive indkaldt til et retsmøde, når sagen skal afgøres. De forurettede fik de stjålne ting tilbage.

 

Kørte i frakendelsestiden og fornærmede betjent – Københavnsvej, Roskilde

Kl. 1032 bemærkede en patrulje en bil, der holdt med slukket motor i siden af vejen med havariblinket tændt. Ejeren af bilen, en 27-årig mand fra Karlslunde, sad på førersædet og ventede på sin ven, der var inde i en bank. Den 27-årige var frakendt førerretten, men nægtede at have ført bilen. Da vennen kom ud aflåste 27-årige bilen på stedet, og de gik begge hen til bussen. Politiet fik kort efter oplysninger fra flere vidner på stedet om, at den 27-årige nu var kørt fra stedet i bilen. Politiet fik dog ikke fat i den 27-årige den dag, så de kørte til hans adresse lørdag formiddag for at sigte manden for kørsel i frakendelsestiden.

Da det var 3. gang den 27-årige kørte i frakendelsestiden, beslaglagde politiet bilen med henblik på konfiskation. Den 27-årige var ikke hjemme, men kom hjem mens autohjælp var ved at læsse bilen. Han blev meget opfarende og vred på patruljen, der blev overfuset med alverdens ukvemsord. Den 27-årige fik foruden sigtelsen for færdselssagen derfor også en sigtelse for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand. Den 27-årige modsatte sig beslaglæggelsen af hans bil, så retten skal nu tage stilling til dette indgreb. Retten vil under sagens afgørelse tage endelig stilling til, om bilen skal konfiskeres.

Røg fra pillefyr – Hornsherredvej, Sæby, Kirke-Hyllinge – Lejre

Kl. 1201 fik politiet et alarm opkald om bygningsbrand. Politi og brandvæsen kom frem og konstaterede, at der ikke var ild, men at der var tale om kraftig røgudvikling fra et pillefyr. Der var derfor ikke noget for redningsberedskabet at gøre, så de kunne forsætte til andre opgaver.

 

Salg af designertøj på gaden – Vænget, Kalundborg

Kl. 1240 anmeldte en 79-årig mand fra Sejerø, at han kort forinden var blevet opsøgt af en mand, der spurgte om vej til lufthavnen. Den 79-årige blev samtidig tilbudt at købe 6 poser italiensk designertøj, da manden ikke havde plads til det. Den 79-årige betalte 700 kr for tøjet men fik kun 1 pose tøj, hvilket han ikke var tilfreds med. Det lykkedes den 79-årige at få sine penge tilbage, hvorefter manden kørte fra stedet i en mørk firhjulstrækker. Politiet har ikke yderligere oplysninger om gerningsmanden.

Politiet efterforsker i øjeblikket lignende sager med salg af tøj på gaden, og anser måden det bliver gjort på som forsøg på tricktyveri/bedrageri. Politiet advarer derfor borgerne imod at købe noget fra personer, der henvender sig på gaden. Udvis en sund skepsis, så du ikke risikerer at bliver snydt.

 

Arbejdsulykke – Egedesvej, Køge

Kl. 1552 skete en ulykke på en byggeplads, hvor en 47-årig mand fra Mern fik en 1000 liters olietank, der væltede under påfyldning. Tanken stod i en trækasse, der væltede sammen så tanken faldt ud og ramte den 47-årige, der fik en dyb flænge i underkroppen. Han blev kørt til sygehuset til behandling. Politiet kom frem og optog rapport, for at klarlægge om nogen kan stilles til ansvar for uheldet. Politiet vil i samarbejde med arbejdstilsynet tage stilling til, om der er sket brud på arbejdsmiljøloven.

 

Spirituskørsel – Ny Hagestedvej, Gislinge, Holbæk

Kl. 1815 blev en 65-årig mand fra Gislinge anholdt og sigtet for spirituskørsel i en personbil. Han fik udtaget en blodprøve, som politiet nu venter på resultatet af.

 

Spirituskørsel – Sydmarksvej, Kirke-Hyllinge – Lejre

Kl. 2018 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 50-årig mand fra Skibby, der havde kørt i en personbil med for høj alkoholpromille. Han fik udtaget en blodprøve og blev løsladt.

 

Narkosalg – P-plads ved Lillevangsvej, Greve

Kl. 2254 traf politiet en 29-årig mand fra Greve, der stod ved siden af en bil på parkeringspladsen. Patruljen mistænkte manden for at være påvirket af narko, så de valgte at visitere ham og ransage bilen han stod ved. Politiet fandt i den forbindelse 50,63 gram hash, en joint og ca. 100 pølsemandsposer/salgsposer. Den 29-årige blev derfor sigtet for besiddelse af hash med henblik på videresalg. Politiet beslaglagde de fundne ting med henblik på konfiskation. Manden vil høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

 

Spirituskørsel – Gl. Nyrupvje, Kalundborg

Kl. 0323 standsede politiet en personbil, der blev ført af en 33-årig mand fra Kalundborg. Manden viste sig at være spirituspåvirket, så han blev anholdt og sigtet. Der blev udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.
Akvaplaning årsag til uheld - Holbækmotorvejen v/ afk. 11, Roskilde
Kl. 0502 kørte en 25-årig kvinde fra Kirke-Såby i østlig retning, hvor hun kørte igennem en større vandpyt. Bilen akvaplanede, så kvinden mistede herredømmet og den kørte ind i autoværnet. Ingen personer kom til skade, men der skete mindre skade på bil og autoværn. Bilen kunne køre fra stedet, så den blev nødflyttet væk fra motorvejen.


Lørdag – søndag

 

Spiritus og narkokørsel – Køge Bugt Motorvejen, Solrød

Kl. 0712 standsede en patrulje en personbil ved afkørsel 31a, for at kontrollere bil og fører. Bilen blev ført af en 18-årig mand fra Nyk. F, der viste sig at være påvirket af spiritus og narkotika. Han blev anholdt og taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt. Med i bilen var to mandlige passagerer, en 19-årig og en 16-årige begge fra Nyk. F., der begge var berusede. Politiet kørte dem til nærmeste togstation, så de kunne komme hjem. Den 18-årige kan forvente at høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer.

Graffiti hærværk –Nyportstræde/Kirkestræde, Køge

Kl. 0813 fik politiet anmeldelse om flere graffitihærværkssager på bygningsfacader ved Køge Kirke, Køge Bibliotek og huse tæt ved. Politiet kom til stedet og optog fotos af hærværket og lavede gerningsstedsundersøgelse. Det viste sig at være gået ud over i alt 12 forskellige adresser, hvor gerningsmændene af skrevet diverse tekster og signature/tags med spraymaling. Graffitiens tekst var med samme ordlyd, hvorfor politiet efterforsker sagerne som et seriehærværk. Gerningerne er foregået natten mellem fredag og lørdag.

Politiet søger vidner til hærværket. Kontakt politiet, hvis du har set nogle personer med mistænkelig adfærd omkring stedet fredag nat. Fundne graffitidåser, der er efterladt tæt ved stedet har også politiets interesse. Ved fund, lad dåsen ligge og ring til politiet, så den sikres korrekt. Ring til politiet på tlf. 114.

 

Eftersøgt til afsoning i hjemlandet – Mosede Strandvej, Greve

Kl. 1120 fik politiet en anmeldelse om, at der sad to mænd i en varebil og røg hash og drak øl. En patrulje blev sendt til stedet, men da var bilen kørt. Politiet kørte rundt i området og fandt frem til bilen, hvor der sad en 33-årig og en 48-årig mand fra Polen. Den 48-årige viste sig at være eftersøgt til afsoning af en fængselsstraf i sit hjemland, så han blev anholdt og senere varetægtsfængslet med henblik på udlevering til Polen. Politiet fandt ikke grundlag for at sigte de to mænd for noget.

 

Fuld mand anholdt – Greve station, Greve

Kl. 1331 kørte politiet til stationen for at bortvise en fuld mand, der havde råbt og været udadreagerende overfor forbipasserende. Manden, der viste sig at være en 36-årig spirituspåvirket mand fra Bulgarien, havde været med i toget, men var blevet aggressiv, da DSB-kontrolløren vækkede ham for at tjekke billet. Han havde ikke gyldig billet, så han fik en afgift og var blevet sat af toget. Politiet bortviste manden fra stedet, men fik noget tid senere en anmeldelse om, at han var kommet tilbage og lavede uro på stationen. Politiet tog derfor den 36-årige med i detentionen til afrusning. Han blev løsladt hen på aftenen, da han igen var egnet til at begå sig i det offentlige rum.

 

Træ væltet over vejen – Ramsølillevejen, Gadstrup - Roskilde

Kl. 1745 fik politiet anmeldelse om, at et stort træ var væltet ud over kørebanen og var til fare for trafikanterne. En patruljen blev sendt til stedet for at regulere trafikken, da det sydgående spor var spærret. Kommunens folk kom frem og fik skåret træet. Ved hjælp af en rendegraver blev træet fjernet fra kørebanen, så trafikken igen kunne glide.

Narkokørsler med kokain – Roskilde

Københavnsvej - Kl.2325 – 20-årig mand fra Jyllinge blev testet positiv for kokain, da han kørte i en personbil.
Ny Østergade – kl.0015 – 23-årig mand uden fast bopæl i Roskilde, kørte bil selvom han var påvirket af kokain.
Begge fik udtaget en blodprøve og blev efterfølgende løsladt.

 

Uro i nattelivet- Jernbanegade, Roskilde

Kl.0207 blev en 18-årig mand bortvist fra et diskotek, hvor han var så påvirket af spiritus, at han ikke havde forstået beskeden da dørmændene sendte ham væk.

Kl. 0236 indlod en 24-årig mand fra Køge sig i slagsmål på et diskotek, og da en dørmand forsøgte at standse tumulten slog den 24-årige dørmanden i hovedet. Den 24-årige blev anholdt og sigtet for vold mod dørmanden. Han blev løsladt søndag morgen efter endt afhøring, men er forsat sigtet i sagen.

Kl. 0240 blev en 23-årig mand fra Hedehusene, en 22-årig fra Kirke-Såby, og en 18-årig mand fra Ringsted anholdt, da de i spirituspåvirket tilstand skabte uro i nattelivet på et diskotek. De fik en bøde for deres optræden og blev løsladt næste morgen.

Kl. 0246 blev en 20-årig mand fra Ringsted anholdt, da han på en fastfood restaurant i Jernbanegade sparkede døren til toilettet ind. Han blev sigtet for hærværk og anholdt. Den 20-årige var påvirket af spiritus, og blev taget med til stationen, hvor anbragt i detentionen mens politiet behandlede hærværkssagen. Den 20-årige blev løsladt næste morgen, og kan forvente at høre mere fra politiet, når forurettede har opgjort sit erstatningskrav i sagen.

Kl. 0300 blev en 21-årig mand fra Roskilde sigtet for overtrædelse af restaurationsloven, da han på et diskotek i forbindelse med en uoverensstemmelse på dansegulvet skubbede til en 19-årig pige, så hun faldt. Han kan forvente at få en bøde for sin optræden.

Kl. 0405 henvendte en 26-årig mand fra Roskilde sig til politiet, idet han havde været udsat for vold af to yngre mænd, som han havde mødt på Toldbodgade. Politiet fandt ud fra forurettedes beskrivelse frem til to mænd, der gik længere nede ad Toldbodgade. De to mænd på 19 og 21 år, begge fra Roskilde var spirituspåvirkede og ville umiddelbart ikke tale med politiet. De blev begge anholdt og sigtet for vold, da politiets efterforskning knyttede mændene til voldsepisoden. Den 26-årige havde småskrammer efter overfaldet og blev tilset på skadestuen. De to anholdte blev afhørt til sagen, og løsladt næste formiddag. De er forsat sigtet i sagen.

 

Søndag – mandag

 

Solouheld – Hovedvejen, Boruphuse, Lejre

Kl. 1028 kørte en personbil af ukendte årsager af vejen og havnede grøften. Føreren af bilen, en 46-årig mand fra Ringsted og hans 7-årige datter slap fra uheldet med knubs. Bilen ramte ikke andre genstande på sin vej. Politiet undersøger nu, om årsagen til uheldet kan være uopmærksomhed fordi føreren var ramt af influenza.

 

Narkokørsel – Ravnsbjergvej, Vig – Odsherred

Kl. 1635 standsede færdselspolitiet en 28-årig mand fra Vig, der kørte bil selvom var påvirket af narkotika. Manden var desuden frakendt førerretten, hans bil var ikke indregistreret og bilen var ikke forsikret. Manden havde påsat nogle nummerplader, der tilhørte en anden bil. Han blev anholdt og sigtet for de mange færdselsforseelser. Den 28-årige fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Han kan forvente at få sine sager afgjort i retten, når resultatet af blodprøven kommer.

 

Høj musik og narkofund – Hf. Maglehøj, Roskilde

Kl. 2353 modtog politiet flere anmeldelser om høj musik fra en hus i haveforeningen. Politiet kom til stedet for at få beboerne til at skrue ned. Patruljen traf flere personer på stedet, herunder husets beboer, en 49-årig mand, der blev formanet om at dæmpe musikken. Politiet fandt tilfældigt 44,52 gram hash på et køkkenbord, som den 49-årige erkendte tilhørte ham. En 28-årig mand fra Roskilde blev fundet i besiddelse af 0,3 gram amfetamin, som han havde gemt i sine underbukser. Politiet beslaglagde narkoen og de to mænd blev begge sigtet for lov om euforiserende stoffer. De kan forvente at høre mere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

 

Brand i bil – Brohusvej, Kirke-Hyllinge – Lejre

Kl. 0415 fik politi og brandvæsen et alarm 112 opkald om brand i en bil, der holdt ved et skovområde på Brohusvej. Da patruljen kom frem, var bilen udbrændt, men brandvæsnet fik slukket ilden. Bilen viste sig at være en mørk VW Passat personbil, der blev stjålet fra Rabalderstræde i Roskilde lørdag nat.

Politiet efterforsker nu sagen og vil gerne høre vidner, der har bemærket den mørke Passat og personer omkring den i området ved Brohusvej i Kirke-Hyllinge søndag nat op til branden startede. Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.


Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere døgnrapporter

16. august 2019

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra torsdag 150819 kl 0700 til fredag 160819 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

15. august 2019

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra onsdag 150819 kl 0700 til torsdag 160819 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti. Døgnets anmeldelser vedrørende:

14. august 2019

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra tirsdag 130819 kl 0700 til onsdag 140819 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Afvis cookies