Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

28. september 2020 12:09

Uddrag af døgnrapport fra fredag den 250920 kl 0700 til mandag den 280920 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Weekendens anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Jættevej, RingstedStenhusvej, Holbæk

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Torndyssevej, Gundsømagle, Roskilde

Engrøjel, Greve

Blågårdsparken, Greve

Søndergade, Ringsted

Lejregårdsvej, Lyndby, Kirke-Såby

Vibemosen, Greve

Dyssevej, Ågerup, Roskilde

Langholm, Veddelev, Roskilde

Langagervej, Borup

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Tengslevænget, Tengslemark Lyng, Højby

Banehaven, Høng

Hastrupvej, Køge

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

 

 

Fredag – lørdag:

 

Kvinde forsøgt bedraget – Osted – Lejre

Kl. 11.40 anmeldte en 85-årig kvinde fra Lejre, at hun om torsdagen kl. ca. 12.00 var blevet ringet af en fremmed mand, der havde udgivet sig for at være fra Nordea. Manden havde oplyst, at der var sket en uberettiget hævning på 12.000 kr. fra hendes konto, hvorfor banken havde brug for hendes dankort. En medarbejder ville komme til hendes bopæl for at hentet dankortet, som skulle lægges i en kuvert uden for døren, så det kunne blive byttet til et nyt. En ung mand mødte op hos den 85-årige, der dog forlangte at se det nye dankort inden udlevering af det gamle. Da den unge mand ikke havde noget nyt dankort, forlod han stedet, men kom kort efter retur med en kuvert, hvori der skulle være et nyt dankort. Da den 85-årige ikke kunne få lov til at se det nye dankort, forlod den unge mand stedet uden at have modtaget kvindens dankort. Hun spærrede dog sit kort, idet hun undervejs i telefonsamtalen havde oplyst kortnummeret samt givet nogle personlige oplysninger til manden i telefonen.

 

Den unge mand, der mødte op ved hendes bopæl, blev beskrevet som:

A: Mand, Dansk af udseende, 20-29 år, 160 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hårfarve: Lys, Yderligere kendetegn: "nydelig ung mand", Talte: Dansk, Iført: hvid skjorte og pæne bukser. Politiet har nu optaget en anmeldelse om forsøg på bedrageri, idet der ikke var sket nogle uretmæssige transaktioner på den 85-åriges bankkonto.

Politiet vil gerne rose den 85-årige for at have udvist en sund skepsis over for det usædvanlige og uventede besøg af en påstået bankansat. Dog vil politiet samtidig erindre om, at personlige oplysninger samt numre på diverse kreditkort og kontonumre mv. bør holdes fortrolige over for personer, der uden forudgående aftale pludselig ringer for at få disse oplysninger under et fiktivt påskud.

Kraftig nedbør medførte vand på vejene – Roskilde

Den kraftige nedbør fredag medførte mere vand end sædvanligt på forskellige veje i Roskilde kommune. Politiet fik efter kl. 13.00 fire henvendelser om så meget vand på kørebanen på Gammelgårdsvej, Klosterengen, Fynsvej/Himmelev Bygade og Herregårdsvej, at det kunne være til fare for trafikanterne. Politiet underrettede Roskilde kommune om de problematiske steder, så kommunen som vejmyndighed kunne foretage det fornødne.

Færdselsuheld – Vintappervej / Elverdamsvej, Kirke-Hyllinge – Lejre

Kl. 13.37 forulykkede en 59-årig kvinde fra Frederiksværk på sin motorcykel i rundkørslen ved Vintappervej / Elverdamsvej. Hun kørte i sydøstlig retning og skred ud med motorcyklens baghjul, da hun kørte ud af rundkørslen ad Elverdamsvej. Hun væltede og kom til skade, så hun blev i den tilkaldte ambulance kørt til skadestuen i Holbæk, hvor hun fik konstateret et mindre alvorlig brud i skulderen. Ingen øvrige trafikanter var involveret i uheldet.

Færdselsuheld – Lillevangsvej, Greve

Kl. 13.46 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld, idet en personbil var forulykket og havde ramt en lygtepæl. Det viste sig, at en 18-årig mand fra Brøndby Strand var kørt ad Lillevangsvej mod nordøst, da han af ukendte årsager mistede kontrollen over bilen. Herefter påkørte han lygtepælen, så både den og bilen fik materielle skader. Redningspersonalet skar taget af bilen for at redde personer ud af køretøjet, idet både føreren og en 18-årig kvindelig passager på forsædet var kommet til skade. De blev bragt til skadestuen i Køge og indlagt til behandling for hhv. hjernerystelse og benbrud. To passagerer fra bagsædet i bilen blev bragt til skadestuen i Holbæk, men var sluppet med diverse knubs som følge af uheldet. Under redningsarbejdet var Lillevangsvej afspærret for færdsel, så også bustrafikken måtte omlægges frem til kl. ca. 15.35. En elektriker blev tilkaldt til at kigge nærmere på den påkørte lygtepæl, så strømførende ledninger ikke var tilgængelige. Ingen øvrige trafikanter var involveret i ulykken.

Mistænkelig telefonopkald – Osted – Lejre

Kl. 17.03 anmeldte en 86-årig kvinde fra Lejre, at hun onsdag kl. ca. 14.00 var blevet ringet op af en fremmed, men dansktalende mand. Han havde oplyst, at hendes bankkonto var ved at blive tømt, så han ville sammen med en anden mand komme til hendes bopæl for at tale herom. Lidt senere kom to mænd til kvindens indkørsel, men uden at rette henvendelse til hende forlod de skyndsomt stedet igen. Den 86-årige formodede, at de var blevet skræmt af en gartner, der var i færd med at klippe naboens hæk, og som havde bemærket de to mænd ankomme til stedet. Efterfølgende underrettede kvinden sin bank om oplevelsen, hvorefter det rigtige bankpersonale kunne berolige hende med, at der ikke var foregået noget mistænkelig på hendes bankkonti. Politiet har noteret sig kvindens henvendelse om dette mulige forsøg på at narre nogle personlige oplysninger eller kreditkortoplysninger fra hende.

Humanitær eftersøgning hurtigt afsluttet – Roskilde

Kl. 18.06 anmeldte personalet på et sygehus, at en 82-årig mand havde forladt sygehuset i nedtrykt sindstilstand. Personalet havde en kraftigt formodning om, at manden havde meget dårligt, hvorfor politiet blev underrettet. En humanitær eftersøgning blev sat i gang med eftersøgning af manden med flere politipatruljer, ligesom redningsberedskabet blev tilkaldt til at foretage en eftersøgning af manden til søs og i havneområdet i Roskilde. Den sidste del af eftersøgningen nåede dog ikke at blive iværksat, idet manden af sig selv en time efter anmeldelsen dukkede op på sygehuset til den behandling, som personalet kunne tilbyde ham. Politiet indstillede derfor også eftersøgningen efter manden.

Måske for mange forsamlet til fest – Rabalderstræde, Roskilde

Kl. 21.25 fik politiet en anmeldelse om, at måske mere end 50 personer var forsamlet til en fest, hvor der blev spillet høj musik fra en soundbox. En patrulje kørte til området, hvor politiet traf kun fire unge mænd på 16-17 år fra Roskilde og Holbæk. De sad rolig og talte sammen, og politiet fandt ikke nogen fest i området, så der var ikke grundlag for at foretage yderligere over for de fire unge mænd.

Manglende mundbind på serveringssted – Roskilde

Kl. 00.45 bemærkede en patrulje, der førte tilsyn med forskellige forretninger og restaurationer mv. i forhold til de nyligt skærpede regler for at undgå coronasmitten, at to ansatte på et serveringssted ikke anvendte mundbind i forbindelse med arbejdet på stedet. Poltiet sigtede derfor to 40-årige mænd for overtrædelse af disse nye regler, så de begge kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Knallert udbrændt – Kristoffersvej, Ringsted

Kl. 05.56 rykkede brandvæsnet og politiet ud til en mindre ildebrand i et køretøj. Det viste sig at være en knallert, som brændte. Knallerten udbrændte, og der var ikke umiddelbart nogen naturlig forklaring på, hvorfor branden var opstået i knallerten. Politiet undersøger derfor brandårsagen lidt nærmere. Den 28-årige mandlige ejer af knallerten er underrettet om sagen.

Politiet i Ringsted hører gerne personer, der har bemærket noget usædvanligt i området forud for anmeldelsestidspunktet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.Lørdag – søndag:

 

Polterabend vakte opsigt – Lundevej, Tune – Greve

Kl. 09.22 fik politiet en anmeldelse om, at ca. 20 demonstrationer var ved at lave nogle måske ulovlige aktiviteter ved et køretøj tilhørende et kødvarefirma, hvis firmabil holdt på Lundevej. Politiet kørte til området med flere patruljer, som dog hurtigt fik klarlagt, at der var tale om et selskab på ca. 20 personer, der havde klædt sig ud som aktivister for at lokke indehaveren af kødvarefirmaet frem. Der var ikke foregået noget kriminelt, så politiet forlod området, og polterabend-selskabet kunne dermed fortsætte deres planlagte happenings over for den vordende brudgom.

Musik til ulempe – Lovparken, Køge

Kl. 16.43 fik politiet en henvendelse en beboer tæt på Lovparken, idet der gennem de seneste 15 minutter var spillet så høj musik fra et anlæg i parken, at lydniveauet for musikken var til ulempe for de omkringboende. En patrulje kørte til parken og fik kontakt til en 27-årig mand fra Odense, som stoppede musikafspilningen fra sin soundboks ved politiets ankomst. Han blev ikke sigtet for noget, men vejledt om gældende regler, hvorefter politiet kørte fra parken igen.
Lørdag – søndag

Kørsel uden førerret med skunk i bilen – Eskebjergvej, Kalundborg

kl. 18.50 standsede en politipatrulje en 19-årig mand fra Jerslev, som kørte i en bil, selvom han ikke havde gyldig førerret. Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. Politiet mistænkte, at den 19-årige var i besiddelse af narko, så bilen blev ransaget. Her fandt patruljen 6,7 gram skunk (hash) fordelt i 5 poser. Han blev derfor sigtet for narkobesiddelse og de ulovlige stoffer beslaglagt med henblik på konfiskation. Den 19-årige kan forvente at høre mere fra politiet i sagerne.

20-årig fik taget halstørklæde og blev truet – Stationscentret, Roskilde

Kl. 19.40 anmeldte en 20-årig mand fra Ølstykke, at han kort forinden var blevet frataget sit dyre designhalstørklæde af en ung mand, som kørte forbi ham på et løbehjul i gyden bag Føtex i Stationscentret. Den 20-årige var i selskab med en ven, og de gik sammen fra Roskilde station, hvor de bemærkede en gruppe unge mænd som kiggede på dem. De gik videre via gyden mod krydset ved Køgevej, da tyveriet skete bag Føtex.

Efter tyveriet løb den 20-årige efter den unge mand på løbehjulet, tog fat i ham og tog halstørklædet tilbage. Vennerne forsøgte herefter at løbe fra stedet, men blev antastet af gruppen af unge mænd som de tidligere havde set ved stationen. De som truede den 20-årige med vold. Den 20-årig så at den ene unge mand var i besiddelse af en kniv, men det lykkedes den 20-årige og hans ven at stikke af fra stedet og kontakte politiet.

Gruppen af unge mænd beskrives som:
A: Mand, Mellemøstlig af udseende, 170-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Iført: Sort tøj, sort hættetrøje, sort halsedisse, Bevæbning: kniv
B: Mand, Afrikansk af udseende, 170-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Sort, Hårfarve: Sort, Yderligere kendetegn: Skægstubbe, Iført: Sort tøj, sort hættetrøje, sort halsedisse
C: Mand, Mellemøstlig af udseende, 170-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun, Yderligere kendetegn: løbehjul, Iført: Sort tøj, sort hættetrøje, sort halsedisse
D: Mand, Mellemøstlig af udseende, 170-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Yderligere kendetegn: sort fuldskæg, Iført: sort tøj, sort hættetrøje, sort halsedisse

Der kan have været flere personer til stede ved episoden.

Politiet efterforsker nu sagen, for at forsøge at finde frem til gruppen. Vidner som har set de beskrevne personer omkring Roskilde station og senere ved Føtex omkring kl. 19.30.-19.40 tiden bedes kontakte politiet. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Spiritusbilist stak af fra politiet – Holbækvej, Ringsted

Kl. 19.44 standsede en motorcykelbetjent en bil, hvor føreren viste sig at være påvirket af spiritus. Bilisten, en 51-årig mand fra Ringsted, blev sigtet og anholdt. Efter anholdelsen så den 51-årige sit snit til at stikke af fra politiet, men han nåede kun ca. 200 meter væk før han blev løbet op af en betjent og anholdt igen. Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Når prøven er blevet analyseret, vil den 51-årige høre mere fra politiet både i forhold til spiritussagen, men også i forhold til, at han flygtede fra politiet, som er en overtrædelse af straffeloven.

16-årig blev frarøvet ejendele – Stationsager, Karlslunde – Greve

Kl. 20.05 anmeldte moren til en 16-årig ung mand, at han kort forinden var blevet frarøvet sine ejendele i form af Airpods, ur og en parfume på Karlslunde station. En patrulje blev sendt til den 16-åriges hjem for at afhøre ham til sagen. Den unge mand var kørt med tog fra Ishøj til Karlslunde, hvor han havde siddet ved siden af tre unge mænd.

Han og de unge mænd steg af på Karlslunde station, hvor de unge mænd antastede den 16-årige og truede ham til at udlevere sine ejendele. Den ene fremviste en pistollignende genstand i bukselinningen, så den 16-årige gav dem sine ting. Det lykkedes ham at beholde sin telefon og forlade perronen. De tre mistænkte blev tilbage på stedet.

De tre unge mænd beskrives som:
A: Mand, 16-18 år, 180-185 cm, Talte: Dansk, Iført: Sort hættetrøje med hætten over hoved, grå bandana for munden, mørkeblå fleece joggingbukser, hvide strømper og sorte sko.
B: Mand, Dansk af udseende, 16-18 år, 185-190 cm, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk, Iført: mørkeblå Peak Performance dunjakke., Medbragte: høretelefoner, i ørene
C: Mand, Mellemøstlig af udseende, 16-18 år, 185-190 cm, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Langt, Yderligere kendetegn: Håret var tilbagefriseret, "slikhår"., Talte: Dansk, Iført: Sort tøj og sort bandana for munden.

Sagen efterforskes og politiet søger vidner i sagen. Ifølge vidner, skulle der have befundet sig en kvinde i samme togkupe, som den 16-årige og de tre mistænkte. Politiet vil meget gerne i kontakt med kvinden, som kan være steget af på Karlslunde station omkring kl. 19.45. Kontakt politiet, hvis du er set episoden, de beskrevne mænd, eller i øvrigt har oplysninger i sagen. Ring til politiet på tlf. 114.

Musik til ulempe og kørsel uden kørekort – Sortebrødreplads, Roskilde

Kl. 21.37 fik politiet anmeldelse om, at der blev spillet høj musik fra et parkeringshus på Sortebrødre Plads. En patrulje blev sendt til stedet, men der var musikken ophørt og de fleste biler var ved at forlade stedet, lige idet politiet ankom. Alle biler blev standset og kontrolleret. En 23-årig mand fra Holbæk blev sigtet for kørsel uden førerret, men derudover fandt politiet ikke grundlag for at sigte nogen af de tilstedeværende for noget. Herefter kom ikke flere anmeldelser om larm fra parkeringshuset.

For hurtig knallert stak af fra politiet – Mosede Landevej, Greve

Kl. 23.54 bemærkede en politipatrulje en lille knallert, som kørte væsentligt hurtigere end de tilladte 30 km/t ad Mosede Strandvej. Knallerten havde derudover ingen lys på foran og nummerpladen var ikke synlig. Patruljen tændte udrykningssignalet for at tilkendegive, at knallertføreren skulle standse. Dette fik dog kun knallerten til at sætte farten yderligere op. Føreren mistede herunder herredømmet over knallerten og væltede, men kom ikke til skade. Politiet sigtede føreren, en 18-årig mand fra Greve, for at køre på en konstruktivt ændret knallert med fejl og mangler, og for ikke at følge politiets anvisninger om at standse. Knallerten blev indbragt til nærmere undersøgelse, hvorefter det vil blive vurderet, som knallerten kan konfiskeres, idet det er 2. gang den 18-årige bliver taget for at køre på den ulovlige knallert. Den 18-årige vil høre mere fra politiet i sagen.

Spiritusbilist – Strandvejen, Strøby – Stevns

Kl. 00.13 standsede politiet en polsk indregistreret personbil, som blev ført af en 33-årig mand fra Polen med adresse i København. Han havde en spirituspromille over det tilladte, så han blev anholdt, sigtet og taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt. Når politiet får resultatet af blodprøven vil den 33-årige høre mere i sagen.

Kvinde stukket med kniv under husspektakler – Ringparken, Roskilde

Kl. 01.09 kom et alarmopkald om at en kvinde var blevet stukket med kniv i en lejlighed. Politiet kørte talstærkt til stedet, hvor de traf en 49-årig kvinde fra Roskilde, som havde overfladiske skader på overkroppen. Den mistænkte, en spirituspåvirket 61-årig mand fra Roskilde, blev anholdt i lejligheden uden dramatik. Kvinden blev kørt til undersøgelse for sine skader på sygehuset, men ønskede ingen behandling og forlod sygehuset. Den 61-årige blev taget med til politistationen til afhøring, som sigtet for vold. Kvinden havde været på besøg hos manden i lejligheden, hvorunder der opstod tumult og kvinden blev stukket. Anklagemyndigheden vurderede efterfølgende sagen, hvor der ikke blev fundet grundlag for at fremstille den 61-årige i grundlovsforhør. Han blev derfor løsladt, men kan forvente at høre mere når sagen skal afgøres.

Spiritusbilist påkørte parkerede biler – Lynggårdsvej, Kalundborg

Kl. 02.01 påkørte en varebil to parkerede biler, som holdt i siden af vejen. En patrulje blev sendt til stedet, hvor de traf en spirituspåvirket 24-årige mand fra Kalundborg, som havde ført varebilen. Han blev sigtet, anholdt og fik udtaget en blodprøve. Ingen personer kom til skade ved uheldet, men bilerne fik store skader som følge af uheldet, og igen af dem kunne ikke køre efter sammenstødet. Politiet optog rapport om uheldet og ejeren af de påkørte biler blev orienteret. Efter blodprøveudtagelsen blev den 24-årige løsladt, men kan forvente at høre mere i sagen når resultatet af blodprøven kommer.

Solouheld – Asnæsvej, Kalundborg

Kl. 02.22 skete et uheld på Asnæsvej, da en bil kom i slinger på den våde vejbane og påkørte en lygtepæl. En patrulje blev sendt til stedet for at undersøge sagen. Føreren af bilen, en 21-årig mand fra Kalundborg, og den jævnaldrende passager, som var ejer af bilen, slap begge uskadt fra uheldet. Kalundborg kommune vil blive underrettet om den beskadigede lygtepæl. Politiet registrerede uheldet.

Spiritusbilist endte i detentionen – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 04.02 fik politiet anmeldelse fra personalet i en ambulance, som kørte bag en personbil, der kørte slingrende med en hastighed på omkring 50 km/t på motorvejen mod øst. En patrulje blev sendt til stedet, hvor bilisten nu var holdt ind i nødsporet af sig selv. Bilen som var dansk indregistreret, holdt med motoren og lyset tændt. Føreren af bilen viste sig at være en polsk mand, som kun talte polsk og ingen identitetspapirer havde på sig. Han var påvirket af spiritus i svær grad og blev sigtet, anholdt og taget med til en blodprøveudtagelse. Herefter blev den anholdte taget med i detentionen, mens politiet fik afklaret hans identitet. Han viste sig at være en 48-årig mand fra Polen, som havde tilknytning til en adresse i Danmark. Han blev afhørt til sagen med tolk. Senere på morgenen blev den 48-årige løsladt, og nu venter politiet på resultatet af blodprøven, hvorefter den 48-årige vil høre mere i sagen.Søndag – mandag:

 

Motorcyklist forulykkede – Hastrupvejen, Karlslunde – Greve

Kl. 11.51 kørte en motorcyklist galt i et sving, hvor han mistede herredømmet over køretøjet og forulykkede. Motorcyklisten, en 43-årig mand fra Valby, kørte ad Hastrupvejen mod sydvest, hvor vejen svinger omkring 100 m før Sognevejen. Motorcyklen gled og væltede, så den 43-årige røg ud på en mark, men motorcyklen fortsatte lige ud ad vejen nogle meter. Motorcyklisten blev kørt til sygehuset i ambulance, hvor han fik konstateret brud på overkroppen. Ingen andre personer eller genstande blev ramt af motorcyklen. Politiet optog rapport om uheldet, som skal belyse omstændighederne.

Kørte i frakendelsestiden og fik taget bil – Bådehavnen, Køge Marina, Køge

Kl. 14.33 standsede politiet en personbil for at lave en rutinemæssig kontrol af bil og fører. Bag rattet sad en 58-årig mand fra Fakse Ladeplads, som viste sig at være frakendt førerretten for en tidligere sag om hastighed. Han var desuden taget gentagne gange i at køre uden kørekort og køre spirituskørsel, så politiet beslaglagde hans bil med henblik på konfiskation. Dette protesterede den 58-årige over, så nu skal retten vurdere sagen om beslaglæggelse. Senere vil sagen blive afgjort ved et retsmøde, hvor det vil blive besluttet om bilen endeligt kan konfiskeres.

Spiritusuheld – Gørlevvej/Hedevej, Sæby Høng – Kalundborg

Kl. 16.35 skete et solouheld på Gørlevvej, da en bilist kort før krydset ved Hedevej uden for Sæby, Høng mistede herredømmet over bilen, der kørte ud på en mark på den nordlige side af Gørlevvej. Føreren af bilen, en 54-årig mand fra Ruds Vedby var kraftigt påvirket af alkohol, så han blev sigtet og anholdt. Han slap uskadt fra uheldet, men blev tilset i ambulance. Bilen blev totalskadet efter uheldet med trykket tag og knuste ruder. Politiet beslaglagde derfor ikke den 54-åriges bil, selvom hans promille blev testet til at være over 2,0, hvilket ifølge færdselsloven opfylder reglerne for konfiskation. Den 54-årige havde ikke gyldig førerret, så det blev han også sigtet for. Den 54-årige fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Politiet afventer nu resultatet af blodprøven, hvorefter den sigtede vil høre mere i sagen.

Hærværk mod kommunens biler – Nørre Boulevard, Køge

Kl. 17.38 anmeldte en borger, at han kort forinden havde set en mand, som forøvede hærværk på flere af kommunens biler, ved at smadre bagruden på fem biler med en bushammer. En patruljen blev sendt til stedet, hvor politiet undersøgte de ødelagte biler og optog rapport. Sagen efterforskes nu, for at finde frem til den mistænkte mand. Politiet har gode spor at gå efter i sagen og håber på snarest, at kunne præsentere en mistænkt for et erstatningskrav i sagen.

Mand sigtet for ikke at anvende mundbind – Roskilde Station, Roskilde

Kl. 17.43 fik politiet anmeldelse fra togpersonalet om, at en mand ikke havde anvendt mundbind i toget under hele togturen, men tog det af og på gentagne gange. Manden ville efterkomme påbuddet om at tage det på, men blev højrøstet og gemte sig på toilettet. En patrulje blev sendt til Roskilde, hvor toget ankom og skulle videre mod København. Politiet traf den mistænkte, en 39-årig mand uden fast bopæl i Køge kommune. Han havde fortsat ikke iført sig mundbind og blev af patruljen bedt om at forlade toget, da han ikke var fritaget for at bære mundbind. Efter flere henstillinger forlod den 39-årige toget. Politiet sigtede den 39-årige for at overtræde reglerne i bekendtgørelsen om krav om mundbind i offentlig transport for at håndtere smittespredning af covid19. Den 39-årige blev herefter bortvist fra stationen og kan nu forvente at få en bøde fra politiet i sagen.

Mistænkeligt forhold – Greve Station, Greve

Kl. 21.19 fik politiet anmeldelse om, at en mindre gruppe unge på Greve station skabte uro og utryghed. Et vidne mente at have set, at en person blev truet med en pistollignende genstand i forbindelse med en kontrovers, da en midaldrende mand konfronterede gruppen med deres utryghedsskabende adfærd. Flere patruljer blev sendt til stedet, men traf ingen personer, som anmeldte at være udsat for noget. Politiet fandt ingen tegn på, at der var afgivet skud på stedet, og traf ingen personer med våben eller andet ulovligt på stedet. Sagen undersøges nu nærmere, for at finde frem til et eventuelt offer og afklare omstændighederne i sagen.

Brand i bil – Roskildevej, Vipperød, Holbæk

Kl. 00.39 kom et alarmopkald om brand i en bil, der holdt i indkørslen ved en privat beboelse. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor ilden blev slukket, før den spredte sig til noget andet. Ingen personer kom til skade ved branden. Patruljen undersøgte brandstedet, hvor der ikke blev fundet tegn på noget mistænkeligt. Branden opstod formentlig i en elektrisk installation på bilen, der samme dag havde fået monteret nyt batteri.

Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere døgnrapporter

29. oktober 2020

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra onsdag den 281020 kl 0700 til torsdag den 291020 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

28. oktober 2020

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra tirsdag den 271020 kl. 0700 til onsdag den 281020 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

27. oktober 2020

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra mandag den 261020 kl. 0700 til tirsdag den 271020 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.