Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

3. september 2020 11:13

Uddrag af døgnrapport fra onsdag den 020920 kl 0700 til torsdag den 030920 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Narkohund snuser til container

Døgnets anmeldelser vedrørende:

               

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Lyngparken, Kalundborg
Poppelhaven, Greve
Ved Dammen, Råby, Store-Heddinge
Hasselvænget, Asnæs

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Grevinge Kanalvej, Gundestrup, Grevinge

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen


Utryghedsskabende kvinde – Centret, Svebølle – Kalundborg

Kl. 08.33 anmeldte en 43-årig kvinde fra Svebølle, at hun følte sig utryg ved en anden kvinde, da hun stod ved en pengeautomat for at hæve penge. Den fremmede kvinde havde uden grund overfaldet hende verbalt med diverse nedladende bemærkninger, ligesom kvinden truede med at snitte hende på halsen. Kvinden havde dog ikke nogen kniv eller andet fremme og forsøgte i øvrigt at slå telefonen ud af hænderne på anmelderen, da hun ville ringe til politiet. En patrulje kørte til området for at lede efter kvinden, der medbragte både en trolley, en hund og en øl i den ene hånd. Patruljen forhørte sig ligeledes hos folk på gaden, men ingen havde set kvinden i området. Det lykkedes ikke politiet finde kvinden i en sag, som efter politiets vurdering kunne være en overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Hampeplanter og skunk beslaglagt – Asnæs – Odsherred

Kl. 08.50 foretog politiet ransagning af en fritidsadresse tilhørende en 40-årig kvinde fra Asnæs på grund af mistanke om besiddelse af euforiserende stoffer. Ved ransagningen deltog en narkohund, som ledte politiet ind i et skur, hvor politiet fandt flere baljer med rester af hampeplanter. Også på terrassen på adressen fandt politiet baljer med delvist høstede hampeplanter. Politiet fandt formentlig også udbyttet fra hampeplanteproduktionen i form af ca. 738 gram tørret skunk ved ransagningen af bopælen for den 40-årige, som blev kortvarigt anholdt i forbindelse med sigtelse og afhøring til en sag om overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Hun mistænktes for skunkproduktion med henblik på videresalg og kan derfor nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen mod hende skal afgøres.

Hestetransporter i uheld – Ramsølillevejen, Gadstrup – Roskilde

Kl. 14.51 mødtes en personbil og en svensk indregistreret hestetransporter ved et vejbump på Ramsølillevejen syd for Fruervej i Gadstrup. De to køretøjer kørte igennem indsnævringen ved vejbumpet på samme tid og ramte hinandens sidespejle, da der ikke var plads til dem begge. Føreren af hestetransporteren, en 26-årig kvinde fra Roskilde, tilkendegav over for modparten, at hun ville køre videre for at sætte hesten i transporteren af, idet den var urolig efter uheldet. Herefter kunne parterne udveksle forsikringsoplysninger. Dette misforstod føreren af bilen, en 53-årig kvinde fra Gadstrup.  Hun troede derfor, at føreren af hestetransporten blot kørte fra stedet og kontaktede politiet. En patrulje blev sendt til stedet og traf begge parter, hvor sagen blev afklaret og forsikringsoplysninger udvekslet. Hverken hest eller mennesker kom noget til ved sammenstødet. Sagen blev registreret i politiets systemer.

Solouheld – Tvindelstrupvej, Ringsted

Kl. 16.14 kørte en 72-årig kvindelige bilist fra Ringsted galt, da hun er uvisse årsager havnede i grøften på Tvindelstrupvej ud for nr. 38. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor den 72-årige havde fået en flænge i armen, som blev behandlet af ambulancepersonalet. Hun var ikke kommet alvorligt til skade, men blev kørt til sygehuset til behandling og kontrol. Politiet registrerede uheldet. 

Cyklist ramt af svingende bil – Søvang/Bakkendrupvej, Store-Fuglede, Kalundborg

Kl. 17.35 kørte en 70-årig mand fra Gørlev Sj. i bil ad Søvang i Store Fuglede, hvor han skulle svinge til venstre ad Bakkendrupvej mod syd. I forbindelse med svingningen overså den 70-årige en modkørende cyklist, som skulle lige ud i krydset. Cyklisten, en 65-årig mand fra Frederiksberg, blev ramt af bilen, så han væltede og slog hovedet, men han bar heldigvis cykelhjelm, som afværgede noget af slaget. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor den 65-årige blev kørt til sygehuset til kontrol for hjernerystelse. Herudover var der skader på bilen og cyklen. Patruljen optog rapport om vigepligtsuheldet, og den 70-årige han forvente at høre mere i sagen. 
 

Motorcykel og cyklist stødte sammen – Vandtårnsvej, Holbæk

Kl. 21.01 skete et sammenstød ved lav hastighed imellem en motorcykel og en cyklist i et trebenet kryds på Vandtårnsvej lige ved Ladegårdsskolen. Motorcyklisten, en 55-årig mand fra Holbæk, kørte mod nord og skulle lige ud i krydset. Han havde sænket hastigheden, da han netop var kørt over et vejbump. Cyklisten, en 34-årig kvinde fra Holbæk, cyklede ud i krydset mod nordvest, hvor hun skulle krydse Vandtårnsvej. I krydset kolliderede motorcyklen med cyklisten, så hun væltede og motorcyklen lagde sig ned på støttebøjlerne. Motorcyklisten nåede at bremse, så cyklisten blev ramt ved lav hastighed. Ingen personer kom til skade ved uheldet. Politiet kom til stedet og optog rapport, da der var mistanke om, at cyklisten havde overtrådt sin ubetingede vigepligt.

Mand sigtet for blufærdighedskrænkelse – Jernbanevej, Ringsted

Kl. 03.10 anmeldte en 33-årig mand fra Ringsted, at han kort forinden havde været udsat for blufærdighedskrænkelse på Ringsted Station. Den 33-årige var på stationen sammen med sin kone, og gik ind i stationsbygningen for at købe pladsbillet til hustruen. Her mødte han en mand, som så ud til at have brug for hjælp.  Manden gav den 33-årige hånden og ville i første omgang ikke slippe igen, men trykkede hårdere og reagerede opfarende. Den ukendte mand slap den 33-åriges hånd og trak herefter pludselig sine busker helt ned til anklerne og blottede sit underliv for den 33-årige. 

Den rystede 33-årige mand skyndte sig ud og ringede til politiet, som sendte en patrulje til stedet. Den mistænkte mand var stadig ved stationen, da patruljen ankom. Den 33-årige udpegede ham for politiet, som anholdt den mistænkte, en 36-årig mand fra Syrien med adresse i Skive, som blev sigtet for blufærdighedskrænkelse og taget med til politistationen til afhøring. Den 36-årige nægtede forholdet, men erkendte at han havde opholdt sig i stationsbygningen. Efter endt afhøring og sagsbehandling blev den 36-årige løsladt tidligt torsdag morgen. Han kan forvente at høre mere fra politiet i sagen, når den skal afgøres.

Motorvejsuheld skabte kø i morgentrafikken – Holbækmotorvejen, Roskilde – Lejre

Kl. 05.09 skete et uheld på motorvejen i forbindelse med en overhaling. En 26-årig mand fra Gislinge kørte i første vognbane, hvor han ventede på at en bil skulle passere, så han også kunne overhale en varebil med trailer, som kørte foran. Da der blev frit, begyndte den 26-årige overhalingen, men ramte varebilens trailer og drejede kontra. I den forbindelse mistede han herredømmet over bilen, som snurrede rundt og ramte autoværnet. Ingen personer kom til skade ved uheldet, men køretøjerne blokerede motorvejen, så der opstod kø i den tidlige morgentrafik. Det var dog muligt for trafikken at glide stille forbi i første vognbane. Tavlevogn og autohjælp blev tilkaldt og lige før kl. 06.00 var vejen igen helt åben. Politiet registrerede uheldet.


OPFØLGNING 


Ny anmeldelse om vold og flere tip i sagen – Ringsted

Siden medierne i går onsdag, udsendte en efterlysning af vidner og ofre til vold, begået lørdag d. 29. august 2020 i Ringsted, har politiet fået mange henvendelser fra borgere. Der er kommet flere gode tips, som politiet nu arbejder videre med, for at finde frem til den mistænkte mand. Politiet vil dog stadig gerne i kontakt med de mulige ofre, som blev beskrevet i efterlysningen onsdag.

En 73-årig kvinde fra Ringsted anmeldte onsdag kl. 13.10, at hun også var blevet udsat for vold formentlig af samme mand, som politiet havde efterlyst i går. Pårørende havde læst om den efterlyste mand og underrettet anmelderen herom, hvorefter hun anmeldte telefonisk til politiet, at hun samme lørdag omkring kl.  11.30 efter indkøb gik ad Tinggade og passerede en bænk, hvor en mand sad med et par flasker spiritus ved siden af sig. Da hun passerede, rejste manden sig og sparkede hende pludselig på det ene lår og ballen uden at sige noget. 

Hun skyndte sig videre og beskrev voldsmanden som en 30-40 årig, østeuropæisk udseende mand, ca. 175 cm høj og med en hætte trukket op over hovedet. Denne anmeldelse indgår nu sammen med de øvrige sager om vold, som manden kan mistænkes for i Ringsted.

Ring til politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere døgnrapporter

19. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra mandag den 180121 kl 0700 til tirsdag den 190121 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

18. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra fredag den 150121 kl 0700 til mandag den 180121 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

15. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra torsdag den 140121 kl. 0700 til fredag den 150121 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.