Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

7. november 2019 11:21

Uddrag af døgnrapport fra onsdag den 061119 kl 0700 til torsdag 071119 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Narkohund snuser til container

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Pilevænge, Snoldelev, Gadstrup
Skovbovej, Bjæverskov (2 steder)
Hulvejen, Solrød Strand
Vibesvinget, Greve
Krogebækvej, Kalundborg
Horseager, Hvalsø
Kærbyvej, Kalundborg
Nykøbingvej, Mørkøv

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Kanonslag destrueret – Havbyrdvej/Møllevej, Ringsted

kl. 08.34 fik politiet anmeldelse om, at en borger havde fundet et ca. 10 cm langt kanonslag, hvorpå der var bundet to deodoranter fast omkring. Kanonslaget blev fundet i et industriområde. Politiet tilkaldte forsvarets sprængstofeksperter (EOD), som kørte til stedet og destruerede kanonslaget.

Hastighedssag – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

Kl. 10.40 blev en 51-årig mand fra Odder sigtet for at køre for stærkt på motorvejen i en personbil. Politiet målte bilen til at køre 167 km/t, selvom den tilladte hastighed var 110 km/t. Straffen i sagen er en bøde på 5000 kr og 500 kr til Offerfonden. Derudover vil der blive nedlagt påstand om en betinget frakendelse af førerretten.

Ordensbekendtgørelsen – Kordilgade, Kalundborg

Kl. 12.50 kørte flere patruljer til slagsmål i Kordilgade. Politiet kom frem og traf en gruppe på 10-12 unge. Politiet fik opløst tumulten og to lokale mænd på 18 og 24 år blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, for at have indladt sig i slagsmål. Politiet blev i området efter episoden for at sikre ro og orden. De sigtede kan forvente at modtage en bøde i sagen om overtrædelsen af ordensbekendtgørelsen.

Beruset mand bortvist fra busskur – Karlsunde Parkvej, Karlslunde – Greve

Kl. 14.04 blev politiet tilkaldt, da en beruset mand havde taget ophold i et busskur, hvor han skabte utryghed, så passagerne ikke turde nærme sig. Overfor busskuret ligger en børnehave, som også var generet af manden. Patruljen traf en 45-årig mand fra Polen uden fast bopæl, som blev bortvist fra stedet uden at være blevet sigtet for noget.

Fund af narko og kniv – Folkeparken, Roskilde

Kl. 14.05 var politiets narkohundeførere på patrulje i Folkeparken, som et led i den målrettede indsats mod narko på gadeplan. Patruljen traf her en gruppe på fire yngre mænd, som opholdt sig nær ved toiletterne i parken. En mand fra gruppen smed noget fra sig bag en bænk, da de så politiet. Narkohundene fandt frem til en cigaretpakke, der indeholdt 40 klumper hash som efterfølgende blev kontrolvejet til 62,19 gram. Politiet sigtede og anholdt en 21-årig mand fra Roskilde for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer med henblik på videresalg. Han blev visiteret, hvor politiet fandt en ulovlig halskniv, så han blev også sigtet for overtrædelse af knivloven. De øvrige personer på stedet blev ikke fundet i besiddelse af noget ulovligt. Politiet beslaglagde de ulovlige genstande og ransagede efterfølgende den sigtedes adresse i Roskilde, men fandt her intet ulovligt. Anklagemyndigheden vurderede efterfølgende sagen, men der blev ikke skønnet grundlag for at fremstille den anholdte i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling. Den 21-årige blev derfor løsladt, men er fortsat sigtet i sagen. Han kan forvente at høre mere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Butikstyveri – Industrivej, Roskilde

Kl. 17.13 fik politiet en anmeldelse fra Bauhaus om, at en butiksdetektiv havde tilbageholdt en mand, som havde stjålet to boremaskiner til en værdi på i alt 3098 kr. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf en 21-årig mand fra Kroatien med bopæl i København. Manden havde åbnet kasserne med boremaskiner ved en reol, lagt boremaskiner og tilbehør ned i en kurv, hvorefter han gik ned i en fjern afkrog i butikken, hvor der ingen andre kunde var. Her gemte manden tingene under sit tøj, og han gik herefter igennem kassen uden at betale for varerne. Butiksdetektiven havde holdt øje med manden som han tilbageholdt indtil politiet kom frem. Den 21-årige mand blev sigtet for butikstyveri og de stjålne ting blev leveret tilbage til Bauhaus. Den sigtede kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Røveri med købmand – Ejbyvej, Lille-Skensved – Køge

Kl. 19.51 kom et alarmopkald om at en købmandsbutik i Ejby havde været udsat for røveri. Gerningsmanden truede kassemedarbejderen med en skruetrækker og fik udleveret kassebeholdningen. Herefter løb røveren ud af butikken i østlig retning. Politiet kørte talstærkt til stedet for at forsøge at finde frem til gerningsmanden. Hundepatruljer afsøgte området for spor, men politiet fandt ikke frem til en mistænkt. Politiet gennemså overvågningsvideoen fra butikken.

Manden beskrives som: Dansk af udseende, 19-25 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Talte: Dansk, Iført: Sort halsedisse, sort jakke med hætte, sorte handsker, sorte bukser med en lys stribe ned ad siden med tekst/mærke, grå strømper og sorte sko.

Efterforskningen i sagen viste, at der kort efter røveriet kørte en lille mørk personbil fra Ejbyvej mod Gemsevej, hvor bilen forsvandt i ukendt retning. Politiet vil meget gerne have oplysninger fra vidner, som har bemærket denne bil, så vi kan afklare om den har en rolle i sagen. Borgere som har set den beskrevne mand eller en bil omkring Ejbyvej/Gemsevej omkring gerningstidspunktet bedes informere politiet.
Politiet leder desuden efter den skruetrækker, som røveren brugte til at true personalet med. Hvis du som borger i Ejby finder en henkastet skruetrækker i din have, har det stor interesse for politiet. Lad skruetrækkeren ligge hvor den er og ring til politiet på tlf. 114.

Brand i elektrisk skateboard - Lerås, Greve

Kl. 21.24 opstod en brand i en villa, da der på grund af en fejl i et elektrisk skateboard opstod ild. Politi og brandvæsen kørte til stedet. Da patruljen kom frem, var der store flammer i det værelse, hvor skateboardet havde ligget. Brandvæsnet var i gang med slukningsarbejdet og fik hurtigt ilden under kontrol, men der skete sod og varmeskade i hele huset. Politiet optog rapport i sagen, som skal belyse omstændighederne ved branden. Ingen personer kom til skade ved branden.

Brand i bil – Rugvænget, Svinninge – Holbæk

Kl. 23.03 opstod brand i en bil, en VW Polo, personbil, årg. 2010, som stod på en villavej i Svinninge. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor bilen var overtændt ved brandvæsnets ankomst. Brandfolkene fik slukket ilden, men bilen udbrændte. Politiet orienterede bilens ejer om branden. Det var ikke muligt at fastslå, hvorfor branden opstod.

Politiet søger vidner, som har bemærket personer omkring bilen op til den brændte. Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Spirituskørsel på lille knallert – Esbern Snaresvej/Klosterparkvej, Kalundborg

Kl. 23.39 sigtede og anholdt politiet en 40-årig mand fra Kalundborg for spirituskørsel på en lille knallert. Alkometeret viste, at han havde en promille over det tilladte. Han fik udtaget en blodprøve, som skal vise hvad promillen i blodet var under kørslen. Herefter vil han høre mere fra politiet.

Brand blussede op igen – Holbækvej, Lille Svenstrup, Ringsted

Kl. 05.40 kom et alarmopkald om brand i en længe i en ejendom på Holbækvej, hvor der var brand i et kontor tirsdag aften. Nu var branden for anden gang blusset op igen, så brandvæsnet kørte igen til stedet. Tirsdag aften var branden svær at slukke, så brandvæsnet blev længe på stedet og efterslukkede. Onsdag morgen blussede branden op igen, og brandvæsnet måtte retur til brandstedet. Torsdag morgen var der så igen blusset ild op på brandstedet, så der måtte efterslukkes yderligere. Politiet var dog ikke involveret i forbindelse med, at ilden igen blussede op.

OPFØLGNING

Vidner søges i forbindelse med brand – Lejrevej, Allerslev, Lejre

Politiet undersøger stadig en brand i en nedlagt i skole i Lejre d. 19. oktober 2019, hvor en fløj i skolen udbrændte. Brandefterforskere og kriminalteknikere undersøgte efterfølgende stedet, men det var ikke muligt at fastslå årsagen til at branden opstod. Det kan udelukkes, at branden opstod i elinstallationer i bygningen, da strømmen var slået fra. Politiet vil derfor meget gerne i kontakt med de unge mennesker, som vi ved opholdt sig i bygningen aftenen før branden opstod, da de kan være vigtige vidner i sagen. De kan sidde inde med informationer, som kan bidrage til sagens opklaring. Selv små ting kan have betydning stor betydning, og derfor opfordres borgerne til at kontakte politiet på tlf. 114 med oplysninger.

 

 

Forsøg på voldtægt – Roskilde

Den 17-årige unge mand fra Køge som onsdag blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde som sigtet for forsøg på voldtægt mod en 18-årig kvinde fra Roskilde fik opretholdt anholden i 3 x 24 timer, mens politiet efterforsker videre i sagen.

 

Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere døgnrapporter

18. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra fredag den 150121 kl 0700 til mandag den 180121 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

15. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra torsdag den 140121 kl. 0700 til fredag den 150121 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

14. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra onsdag den 130121 kl 0700 til torsdag den 140121 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.