Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

13. februar 2019 10:57

Uddrag af døgnrapport fra tirsdag 120219 kl. 0700 til onsdag 130219 kl. 0700

(Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti).

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Vestre Birkevej, Store Fuglede
Jernbanevej, Tølløse
Torvestien, Vig

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Jens Kristiansvej, Greve
Stubberupvej, Borup
Pileås Greve
Dalsvinget, Køge

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Langetoften, Lejre

----------------

 

Cyklist påkørt – Klosterparks Alle/Klostervangen, Ringsted

Kl. 0726 skete et sammenstød imellem en personbil og en cykel, da bilen i krydset skulle svinge til venstre ad Klostervangen. Føreren, en 22-årig mand fra Ringsted, overså en cyklist, en 18-årig mand fra Ringsted, der kørte ad Klosterparks Alle og skulle lige ud i krydset. Bilen ramte cyklisten så han væltede og slog sin fod. Cyklisten slap dog fra uheldet med ømhed og der skete minimal materiel skade. Politiet optog rapport om vigepligtsforseelsen.

Lov om arbejdsmiljø – Østre Kajgade, Køge

Kl. 0902 fik politiet en anmeldelse fra et shippingfirma om en arbejdsulykke. En 33-årig mand fra Jystrup Midtsj. var i gang med at servicere en gummiged, da han fik et partikelfilter i baghovedet. Det resulterede i, at manden slog sin næse ned i kanten på gummigeden, så den brækkede. Han blev kørt til hospitalet med ambulance. Politiet optog rapport om ulykken og orienterede arbejdstilsynet, som vil undersøge, om der er sket brud på arbejdsmiljølovgivningen i forbindelse med ulykken.

 

Butikstyv fanget – Ølby Center, Køge

Kl. 1041 anmeldte personalet fra Føtex, at de netop havde løbet en butikstyv op og tilbageholdt ham. Han ønskede ikke at oplyse sit navn til personalet. Politiet kom frem til stedet og traf en 46-årig mand fra Borup, der havde passeret kasselinjen med en pose i hånden. Alarmen i kasselinjen blev aktiveret, hvilket fik manden til at smide posen og løbe fra stedet. Personalet fik dog fanget manden og kontaktede politiet, for at få fastslået hans identitet. I posen viste sig at være kosmetikvarer for 9664 kr, som manden ikke havde betalt for. Den 46-årige mand blev sigtet for tyveri, men nægtede forholdet. Han kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

 

Cyklist påkørt i rundkørsel – Orkestervej/Vordinborgvej, Køge

Kl. 1255 ramte en personbil en cyklist i forbindelse med kørsel ind i en rundkørsel. Bilisten, en 55-årig mand fra Køge, kørte ad Orkestervej og var på vej ind i rundkørslen, hvor han overså cyklisten, en 73-årig kvinde fra Køge. Bilen påkørte cyklisten, der røg op på kølerhjelmen og videre ned på vejen. Den 73-årige fik skader på overkroppen, og blev kørt på sygehuset til undersøgelse, hvor der blev konstateret flere knoglebrud. Politiet optog en færdselsuheldsrapport for at belyse uheldet, og den 55-årige bilist kan forvente at høre mere fra politiet i forbindelse med sagen.

 

Ung butikstyv sigtet – Solrød Center, Solrød

Kl. 1430 blev en 15-årig ung mand fra Solrød Strand tilbageholdt i Fakta, hvor han var blevet afsløret i at forsøge at stjæle en pose chips. Da den 15-årige blev afsløret forsøgte han at løbe fra stedet, men blev tilbageholdt er personalet. Politiet kom til stedet og sigtede den unge mand for butikstyveri, som han erkendte. Politiet kørte den unge mand hjem til sin far, så han blev orienteret om sagen. Den unge mand var brødebetynget og beklagede episoden.

 

Syg mand hjulpet – Ringvejen, Køge

Kl. 1558 ringede en 42-årig kvinde fra Herfølge til politiet, da hun havde truffet en ældre mand på gaden, der havde virket hjælpeløs. Hun tilbød at køre ham hjem, men manden kunne ikke bidrage med oplysninger om hvor han boede, eller hvorfor han var gået ud. Anmelderen fandt ved hjælp af et buskort frem til mandens adresse i Herfølge, men hun turde ikke lade ham være alene i den tilstand og kontaktede derfor politiet. Mandens viste sig at være en 74-årig gammel og boede alene. Politiet kontaktede hjemmeplejen, som ville give ham den fornødne omsorg.

Politiet vil gerne rose den handlekraftige anmelder for sin hjælpsomhed, så manden kom hjem i god behold i det kolde vintervejr.

Kvindelig butikstyv anholdt – Smedelundsgade, Holbæk

Kl. 1602 blev en 19-årig kvinde fra Rumænien tilbageholdt i en telebutik, hvor hun havde forsøgt at stjæle en Samsung mobiltelefon, et cover og noget E-juice til elcigaretter til en værdi af 6650 kr. Kvinden blev udadreagerende overfor personalet på stedet, men politiet kom frem og anholdt den 19-årige. Hun blev sigtet for butikstyveri, da hun havde gemt varer bag sin telefon og efterfølgende ”tabte” dem ned i sin taske. Den 19-årige blev taget med til politistationen til afhøring. Hun erkendte forholdene og accepterede bøden. Politiets udlændingeafdeling har nu overtaget sagsbehandlingen af sagen, og de vil i samarbejde udlændingestyrelsen tage stilling til, om kvinden kan udvises administrativt.

 

Bil kørte ind i lysmast – Ørslev Gade, Ørslev, Ringsted

Kl. 1650 kørte en personbil af ukendte årsager af vejen og videre ind i et levende hegn. Bilen ramte på sin vej en lysmast og en fibernetstander. Politiet kom frem til stedet, men var føreren ikke længere på stedet. Politiet fandt via ejeren af køretøjet frem til, at det formentlig var en 39-årig mand fra Haslev, der havde ført bilen. Politiet skal nu tale med manden, for at få en forklaring på årsagen til uheldet. El-installationerne på stedet var beskadiget, så SEAS sendte en montør til stedet for sikre disse.

 

Voldsom kunde bortvist – Hovedgaden, Borup – Køge

Kl. 2015 fik politiet en anmeldelse fra en dagligvarebutik om at en mand var meget udadreagerende og voldsom overfor personale og andre kunder i butikken. En patrulje blev sendt til butikken, men da var manden gået fra stedet. Betjentene kørte lidt rundt i området for at se, om manden var i nærheden. Her traf de en 49-årig mand fra Borup, der passede på beskrivelsen af den voldsomme kunde. Manden blev formanet om, at han ikke længere var velkommen i butikken med den adfærd, han havde udvist.

 

Hastighedssag – Holbækvej, Kalundborg

Kl. 2020 foretog politiet en hastighedskontrol med laser, hvor de foretog en måling af en personbil, som kørte 103 km/t, selvom den tilladte hastighed på stedet var 60 km/t. Føreren var en 27-årig mand fra Kalundborg, der nu kan forvente en bøde på 4000 kr og 500 kr til offerfonden. Der vil desuden blive nedlagt påstand om en betinget frakendelse af førerretten for den forseelse.

Brand i bil – Korallens Alle/Arboretsvej, Trekroner, Roskilde

Kl. 2213 kørte politi og brandvæsen til brand i en bil, der var efterladt på en parkeringsplads ved Roskilde Universitetscenter (RUC). Da politiet kom frem til stedet var brandvæsnet i gang med at slukke ilden, der var så kraftig, at bilen udbrændte. Ejeren af bilen, en 29-årig mand fra Gladsaxe, blev kontaktet og orienteret om branden. Han anmeldte bilen stjålet fra en adresse i Søborg kort forinden. Det var ikke muligt at fastslå årsagen til branden, så politiet undersøger nu sagen nærmere.

Politiet vil gerne i kontakt med evt. vidner i sagen, der har set personer omkring bilen op til den brændte. Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Indbrudstyv på færde i udhus – Kildemarken, Ringsted

Kl. 0310 fik politiet en anmeldelse om et igangværende indbrud i et udhus Der havde været en del indbrud i skure i området, så anmelderen blev mistænksom, da hun så en person, der gik og lyste med en lommelygte ved skuret. Politiet kom frem til stedet og traf en 28-årig mand fra Ringsted, der også tidligere har været anholdt for indbrud i udhuse i samme område. Han havde brudt skuret op, og havde været i gang med at flytte en del fiskegrej ud af skuret. Den 28-årige blev sigtet og afhørt til sagen. Beboerne fik deres fiskegrej tilbage, og den 28-årige kan forvente en samlet afgørelse for de sager, som politiet har sigtet ham for.


 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

26. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 26. april 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 25. april 2024 kl. 07.00 til 26. april 2024 kl. 07.00.

25. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 25. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 24. april 2024 kl. 07.00 til 25. april 2024 kl. 07.00.

24. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. april 2024 kl. 07.00 til 24. april 2024 kl. 07.00.