Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

16. september 2020 12:09

Uddrag af døgnrapport fra tirsdag den 150920 kl 0700 til onsdag den 160920 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Jættevej, Ringsted
Brogade, Ringsted

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Engvej, Mosede, Greve
Åvej, Solrød Strand
Regstrupparken, Regstrup
Johannesvej, Solrød Strand
Degnebakken, Vigersted, Ringsted

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Fiskervej, Egenæs, Grevinge

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Krydsende cyklist ramt af bil – Søndre Ringvej, Roskilde

Kl. 07.24 fik politiet anmeldelse om, at der netop var sket et uheld, da en cyklist krydsede Søndre Ringvej, hvor han blev ramt af en bilist. Cyklisten, en 50-årig mand fra Roskilde, trak ud på kørebanen foran en standset lastbil, som var i gang med at læsse varer af ved en tankstation. Han krydsede vejen overså han en bilist, som kom kørende fra vest. Bilen, som blev ført af en 35-årig mand fra Rødovre, ramte den 50-årige, så han faldt og slog sig. Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor cyklisten blev kørt til sygehuset til kontrol. Den 50-årige slap fra uheldet med knubs. Politiet optog rapport i sagen, som skal belyse omstændighederne omkring påkørslen.

Butikstyv på cykel – Bredgade, Kalundborg

Kl. 10.35 tilbageholdt personalet fra Føtex en mand, som havde stjålet øl fra butikkens vindfang. Manden ankom med sin cykel, som han parkerede i vindfanget, hvorefter han gik over til en palle med øl, hvorfra han tog en ramme med 15 stk. Heineken dåseøl og forlod butikken uden at betale. Den mistænkte blev herefter pågrebet på p-pladsen foran forretningen, men nægtede forholdet. En patrulje kom til stedet, hvor de traf en 82-årig mand fra Kgs. Lyngby, som blev sigtet for butikstyveri af øl til en værdi af 55 kr. Han fik herefter lov at gå, men kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Arbejdsulykke – Lyngvej, Føllenslev – Kalundborg

Kl. 12.27 blev politi og ambulance sendt til et militært øvelsesterræn ved Eskebjerg Lyng nær Havnsø i Kalundborg, hvor 43-årig mand fra forsvaret var kommet til skade under uddannelse. Ulykken skete i forbindelse med en utilsigtet sprængning, hvor den 43-årige blev forbrændt. En redningshelikopter blev tilkaldt og manden blev fløjet til Rigshospitalet til behandling. Politiet forestod de indledende undersøgelser på stedet i forhold til at afklare, hvordan ulykken skete. Forsvarets auditørkorps vil foretage de videre undersøgelser.

Livløs mand fundet i klitterne – Revlen, Køge

Kl. 12.31 fik politiet anmeldelse om, at en mand var blevet fundet livløs i klitterne på Revlen i Køge. Lægeambulance og politi kørte til stedet, hvor der blev iværksat førstehjælp, men mandens liv stod ikke til at redde. Den 78-årige mand fra Køge blev bragt til sygehuset, hvor han blev erklæret død. Politiet undersøgte omstændighederne, som ikke viste tegn på noget mistænkeligt. Vidner havde set at manden havde været ude at bade og efterfølgende havde lagt sig i klitterne, hvor formentlig havde fået et ildebefindende. De pårørende er underrettet.

Blufærdighedskrænkelse – Vesterlyng Strand, Eskebjerg, Kalundborg

Kl. 14.37 gik 53-årig kvinde fra Søborg en tur på stranden, da hun så en mand, som stod på en bakketop i klitområdet tæt på nogle store buske. Kvinden fik øjenkontakt med manden, som onanerede med blottet underliv.

Manden beskrives som: 30-35-år, dansk af udseende med lyst hår. Han var iført lyseblå/hvide ternede shorts og en lyseblå T-shirt.

Politiet efterforsker nu sagen om blufærdighedskrænkelse. Vidner som har set den beskrevne mand, eller om i øvrigt har oplysninger i sagen bedes kontakte politiet på tlf. 114.

To 12-årige taget for butikstyveri – Stationscentret, Roskilde

Kl. 16.40 blev en patrulje sendt til Føtex, hvor personalet havde tilbageholdt to 12 årige børn, som havde stjålet make-up, tøj og slik til en samlet værdi af 1149 kr. Personalet havde bemærket børnene i make-up afdelingen, hvor pigen lagde make-up i sin kurv, og de gik begge ind i prøverummet. Da de to forlod prøverummet manglede der mange varer fra kurven. Børnene blev tilbageholdt efter de havde forladt kassen uden at betale. I en medbragt taske fandt personalet tre T-shirts, en 10 pak strømper, diverse make-up redskaber og en æske Toffifee.

Politiet traf de to 12-årige, en dreng og en pige, fra Ringsted, som erkendte tyveriet. Butikken fik varerne retur og havde derfor ikke et erstatningskrav. Børnene er under den kriminelle lavalder, og kan derfor ikke straffes. Politiet kontaktede børnenes forældre, som kom til stedet og hentede dem. De sociale myndigheder blev orienteret om sagen.

Brand i bil – Digehuset, Greve

Kl. 17.29 kom et alarmopkald om brand i en lukket varebil, som holdt på en parkeringsplads ved Godsvej, hvor der var stor røgudvikling fra bilens varerum. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor der ikke var fare for, at branden skulle sprede sig. Da branden var slukket undersøgte politiet bilen, hvor det viste sig, at en spand med gulvhærder formentlig var selvantændt. Der blev ikke fundet noget mistænkeligt på stedet, som gav anledning til at undersøge branden nærmere. Ingen personer kom til skade ved branden.

Knallertkørsel til ulempe – Anlægget, Ringsted

Kl. 18.24 fik politiet anmeldelse om, at der var en del knallerter samlet i Anlægget ved legepladsen. Knallertførerne holdt stille i anlægget, da anmelderen ringede, men havde kørt frem og tilbage til gene for beboerne. En patrulje blev sendt til stedet, og ledte i området, men fandt ingen knallerter.

Brand i skur – Hagestedvej, Gislinge, Holbæk

Kl. 18.55 anmeldte en nabo, at der var brand i et brændeskur i en ejendom på Hagestedvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor beboeren ikke var hjemme. Ilden blev slukket, men skuret udbrændte. Patruljen fik efterfølgende kontakt til husejeren, som tidligere på dagen havde hældt noget aske fra et pillefyr ud på græsset. En glød fra asken havde formentlig antændt branden i skuret. Ingen personer kom til skade ved branden.

Vidner søges til vold – Stationscentret, Roskilde

Kl. 20.49 fik politiet anmeldelse om, at et slagsmål imellem en gruppe af unge mænd var i gang på stationscentret ud Føtex. Da en patrulje kom frem, traf de to unge mænd som kommet til skade og blødte fra hovedet. En ambulance kom til stedet, hvor de to unge mænd på 17-årig fra Roskilde og en 16-årig fra Viby Sj, blev tilset. De blev efterfølgende behandlet på skadestuen for overfladiske skrammer.

Den 16-årige havde kort forinden haft en kontrovers bekendt foran restauranten ”Spise Station” på Stationscentret nr. 1. Han forlod stedet, men blev straks efter opsøgt af den bekendte, som var sammen med flere andre unge mænd. Den 16-årige blev overfaldet med slag og spark, men det lykkedes den 16-årige at stikke af og tilkalde den 17-årige.

Gruppen fra tidligere opsøgte de to venner igen foran Føtex, hvor de blev overfaldet med slag og spark. Overfaldsmændene stak herefter af fra stedet på el-løbehjul i østlig retning mod stationscentret.

Gruppen beskrives som: Mænd, mellemøstlige af udseende, 15-16 år.

To af mændene i gruppen beskrives desuden som:
A: Kraftig af bygning, 165-170 cm høj, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Gedeskæg, Talte: Arabisk. Iført en rød/hvid hættetrøje.
B: Spinkel af bygning, 170 cm, Hudfarve: Brun, Hårfarve: lys, Hårlængde: Kort, Talte: Arabisk, Iført: sort hættetrøje. Medbragte el-løbehjul.

Politiet efterforsker nu sagen for at forsøge at finde frem til den bekendte og de unge mænd, som han var i følgeskab med. Vidner som har overværet optrinnet foran restauranten ud for nr. 1 eller senere ved Føtex tirsdag aften ca. kl. 20.35-20.49, bedes kontakte politiet på tlf. 114.


 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
 

 

Flere døgnrapporter

12. august 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt og Vestsjællands Politi uddrag af døgnrapporten den 12 august 2022

Flere brande, mand anholdt for vold i Holbæk og politiet med på til motortræf på havnen i Roskilde. Læs mere i uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 11. august 2022 kl. 07.00 til 12. august 2022 kl. 07.00.

10. august 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 10. august 2022.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 9. august 2022 kl. 07.00 til 10. august 2022 kl. 07.00.

9. august 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 9. august 2022.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 8. august 2022 kl. 07.00 til 9. august 2022 kl. 07.00.

Forslag