Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

25. november 2020 11:35

Uddrag af døgnrapport fra tirsdag den 241120 kl 0700 til onsdag den 251120 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Afspærringsstrimmel

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Bytoften, Roskilde

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Skibbrogade, Kalundborg
Rødvig Strandvej, Rødvig Stevns
Engvej, Høng
Obovej, Køge
Valhals Kvarter, Greve
Sjællandsgade, Ringsted

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Løber ramt af bil – Skagerakvej/Gl. Ringstedvej, Holbæk

Kl. 06.27 tirsdag morgen blev en løber ramt af en bil i en rundkørsel på Skagerakvej i Holbæk. Bilisten, en 29-årig kvinde fra Vig, kørte mod sydsøst ind i rundkørslen, og da hun skulle køre ud af rundkørslen videre ad Skagerakvej, hvor hun for sent opdagede en mand, som kom løbende ad Gl. Ringstedvej mod syd ind i rundkørslen fra bilistens venstre side. Løberen, en 64-årig mand fra Holbæk røg ind over bilens kølerhjelm slog hovedet ved faldet. Politi og ambulance kørte til stedet, og løberen blev kørt til sygehuset til nærmere undersøgelse for en mulig hjernerystelse. Politiet optog rapport i sagen om vigepligtsuheldet.

Bilist blændet og kørte galt – Østre Ringvej, Roskilde

Kl. 08.16 skete et solouheld, da en 49-årig mand fra Havdrup blev blændet af en modkørende bilist, og kørte ud i vejrabatten med højre hjulpar. Bilisten påkørte her et vejskilt og autoværnet, hvorefter han standsede og politiet blev tilkaldt. Den 49-årige slap fra uheldet med forskrækkelsen, men bilen fik skader efter påkørslen. Politiet registrerede uheldet.

Brand i villa – Nemovej, Solrød Strand

Kl. 08.36 opstod brand i udhuset ved en villa på Nemovej i Solrød, som blev opdaget af en håndværker, som udførte gravearbejde på en grund længere henne ad Nemovej. Håndværkerne som arbejdede på grunden løb ned til det brændende udhus, hvor de så en større røgudvikling og fik advaret de uvidende beboere. Mændene ringede herefter 112, og fik desuden skubbet en bil væk fra carporten, så den ikke brød i brand.

Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor ilden havde godt fat i udhuset, og var begyndt at sprede sig til taget på villaen. Alle personer var kommet ud af huset, og ingen personer kom til skade. Brandvæsnet fik kontrol over ilden, men måtte bryde taget på huset op, for at slukke branden under taget. Politiet undersøgte brandstedet, hvor der ikke blev fundet noget mistænkeligt. Det var ikke muligt at fastslå årsagen til branden, så stedet bliver onsdag formiddag undersøgt nærmere af politiets brandefterforskere for at finde frem til, hvad der startede branden.

Narkobilist uden kørekort stak af fra politiet – Fru Ingesvej, Kalundborg

Kl. 15.20 gav en patrulje tegn til en bilist om at standse til en rutinekontrol. Bilisten kørte ad Klosterparkvej mod nord, og havde ingen intentioner om at stoppe ved politiets signal, men satte i stedet farten op og kørte videre ad Bredkildevej mod vest. Bilisten blev standset på Fru Ingesvej, men forsøgte her at løbe fra politiet. Han blev dog hurtigt indhentet og anholdt af betjentene. Føreren af bilen, en 17-årig ung mand fra lokalområdet, havde ikke taget kørekort og var desuden narkopåvirket. Han blev sigtet for kørsel uden førerret i narkopåvirket tilstand, og for ikke at efterkomme politiets anvisninger om at standse. Han blev taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt. Politiet underrettede drengens far om sagen og udleverede bilnøglen til ham, da bilen tilhørte ham. Han blev sigtet for at overlade bilen til sønnen, som ikke havde gyldigt kørekort.

Muligt tricktyveri – Vølunden, Holbæk

Kl. 18.54 anmeldte pårørende til en 76-årig kvinde, at hun kort forinden havde været udsat for et muligt tricktyveri. En ukendt kvinde havde banket på døren hos den 76-årige, og var gået med ind i lejligheden under påskud af, at hun havde noget med lejlighederne at gøre, og fik lokket den 76-årige med ud på badeværelset.

En patrulje kørte til den 76-åriges hjem for at afhøre hende til sagen. Den ældre kvinde var chokeret oven på episoden og havde ikke overblik over, om noget var blevet stjålet fra hende. Hun havde ikke bemærket øvrige personer i lejligheden.

Kvinden som henvendte sig beskrives som:
Signalement: Kvinde, Ikke etnisk dansker af udseende, 40-45 år, 160-165 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Mellemlangt.

Borgere som har bemærket den beskrevne kvinde omkring Vølunden ved 18.30 tiden, og som måske kan komme med oplysninger om øvrige personer eller et køretøj bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere døgnrapporter

2. marts 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra mandag den 010321 kl. 0700 til tirsdag den 020321 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

1. marts 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra fredag den 260221 kl. 0700 til mandag den 010321 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

26. februar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra torsdag den 250221 kl. 0700 til fredag den 260221 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.