Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

20. maj 2019

Uddrag af døgnrapport fra torsdag den 160519 kl 0700 til mandag 200519 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Narkohund snuser til container

Weekendens anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ølsemaglevej, Køge
Bredgade, Hårlev
Skolevej, Svebølle
Greve Strandvej, Greve
Pilehavevej, Frøslev, Store-Heddinge
Akacielunden, Himmelev, Roskilde
Greve Main, Greve
Sigerstedvej, Sigersted, Ringsted
Ringstedvej, Store Merløse
Lille Holbækvej, Roskilde
Jyllingecentret, Jyllinge

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Vibemosen, Greve
Kærnestien, Tune
Kajakvej, Jyllinge
Egebjergvej, Nykøbing Sj.
Søagervej, Greve
Rørvænget, Havdrup
Elmevej, Jerslev Sj. Acacievej, Jerslev Sj.Sognevejen, Karlstrup, KarlslundeKlematisvej, Køge (2 steder)Gærdet, KøgeElmevej, HerfølgeSorøvej, Sigersted, FjenneslevRøglevangen, Svogerslev, RoskildeKirsebærvænget, Herfølge

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ved Kajen, Nykøbing Sj.Klintehuse, Klint, Nykøbing Sj.Gnibenvej, Yderby Lyng, Sjællands Odde

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ørnevej, Store Merløse

Torsdag – fredag

Narkofund – Nørre-Asmindrup, Odsherred

Kl.1203 foretog politiet ransagning på en adresse på grund af mistanke om, at der blev opbevaret narkotika. En narkohund søgte lejligheden igennem, hvor der blev fundet to poser med i alt 109 gram amfetamin samt digitalvægt, pølsemandsposer, fyldstof og andre remedier til brug ved salg af narkotika. Politiet sigtede og anholdt lejlighedens beboer, en 35-årig mand for besiddelse af narko med henblik på videresalg. Han blev fremstillet i grundlovsforhør fredag formiddag, hvor han blev fængslet i 4 uger mens sagen efterforskes.

OPFØLGNING

 

Tre mistænkt for brandstiftelse – Holbækvej, Vig

Lokalpolitiet i Holbæk foretog torsdag anholdelse af tre mænd på nu 15, 24 og 25 år fra Odsherred, da de alle var mistænkte i forbindelse med branden i bl.a. en container på Holbækvej, Vig, lørdag den 9. marts 2019 kl. ca. 2145. De to ældste blev sigtet for brandstiftelse på opbevaringsstedet, medens den nu 15-årige kun var 14 år på gerningstidspunktet og derfor ikke formelt kunne sigtes i sagen.Alle tre blev afhørt til brandsagen og havde en forsvarer til stede i forbindelse hermed. En repræsentant for de sociale myndigheder var tillige til stede i forbindelse med afhøringen af den nu 15-årige dreng.Det var længere tids efterforskning, som førte politiet på sporet af de tre mistænkte i sagen. Alle tre anholdte blev løsladt efter afhøring til sagen, efter at de nærmere omstændigheder og grundlaget for en eventuel fremstilling i grundlovsforhør havde været nøje vurderet af anklagemyndigheden. De tre er fortsat sigtet i brandsagen og vil derfor høre nærmere fra politiet og anklagemyndigheden, når et erstatningskrav er opgjort, og sagen skal afgøres.

 

Fredag (Store Bededag) - lørdag:

 

Tyveri af knallert – Oddenvej, Lumsås, Nykøbing Sj., Odsherred

En 54-årig kvinde fra Nykøbing Sj. ringede kl. 0930 til politiet på 114 for at anmelde, at hendes knallert var blevet brugsstjålet. Senere samme dag kl. 1748 ringede en 23-årig mand fra lokalområdet til politiet og fortalte, at han havde fundet en knallert. Via politiets app havde han set, at knallerten var meldt stjålet, og derfor ville han oplyse, at ejeren havde mulighed for at hente knallerten på hans adresse. Kvinden fik dermed knallerten tilbage samme dag.

 

Beruset mand bortvist fra Køge Station - Jernbanegade, Køge

Kl. 0946 ringede en borger til politiet, fordi en beruset mand lå foran elevatoren på togstationen og var til ulempe. Anmelderen havde selv forsøgt at få manden til at fjerne sig fra stedet, så passagerer havde mulighed for at komme med elevatoren, men uden held. Politiet kørte derfor til stationen og vækkede en 40-årig mand fra Høje Taastrup. Patruljen hjalp ham på benene, så han kunne finde hjem og sove branderten ud.

 

Krydsede jernbanen trods afspærring - Stationsvej, Gadstrup, Roskilde

Kl. 1123 ringede en DSB-medarbejder til politiet, fordi to kvinder havde passeret jernbanesporet, på trods af at DSB havde spærret af for at teste nye tog. De nye tog kører med 120 km/t på strækningen, og det er dermed meget farligt at passere sporet. Politiet tog derfor kontakt til kvinderne telefonisk og fik formanet dem.

 

Spirituskørsel - Møllehusvej, Roskilde

Kl. 2005 standsede en patrulje en 46-årig mand fra Roskilde, der førte en personbil uagtet han var påvirket af spiritus. Han blev anholdt til udtagelse af en blodprøve og vil høre nærmere om sagen senere.

 

Overtrædelse af ordensbekendtgørelsen samt fund af narko - Langelandsvej, Køge

Kl. 2218 henvendte politiet sig til en gruppe unge mennesker, der havde taget ophold bag et supermarked på Langelandsvej i Køge. De unge fik travlt med at smide noget fra sig ind i et buskads, hvorfor politiet sendte narkohunde til stedet. Under søgningen fandt hundene salgsposer med både hash og kokain, mens en af personerne, en 23-årig mand fra Grønland på stedet ikke ville følge politiets anvisninger under visitation og ransagning af køretøjer. Derfor blev han anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

 

Flugtbilist efter påkørsel af knallert - Slagelsevej, Kalundborg

Kl. 2240 holdt en 17-årig ung mand fra Kalundborg på fortovet på sin knallert i en rundkørsel og talte med en ven. En sølvgrå personbil kørte gennem rundkørslen og med lav hastighed op på fortovet og ind i knallerten, hvor den unge mand blev skubbet tilbage af bilens fart. Herefter kørte bilen hurtigt videre ad Slagelsevej i sydlig retning uden at standse og udveksle oplysninger.

Politiet vil gerne i kontakt med føreren af den sølvgrå personbil, der kørte fra stedet. Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har set den sølvfarvede bil, der kørte op fortovet og ramte knallerten.

Brand i  containere - parkeringsplads på Tingsryds Alle, Solrød Strand

Kl. 2348 kørte politiet til en brand i grønne affaldscontainere på en parkeringsplads i Solrød. Politiet skal nu undersøge, hvad brandårsagen kan være.

Førte bil påvirket af lattergas - Egevej ved hallen, Kirke-Såby, Lejre

Kl. 2356 standsede en hundepatrulje en bil på parkeringspladsen ved hallen, hvor en 20-årig mand fra Hvalsø blev sigtet og anholdt for at køre bil, selvom han var påvirket af lattergas. Politiet skal nu undersøge, om der i mandens blod findes ulovlige stoffer, som gør, at han kan straffes for kørsel påvirket af euforiserende stoffer uden recept.

Overtrædelse af ordensbekendtgørelsen- Jernbanegade, Roskilde

Kl. 0058 indledte to kvinder og en mand et slagsmål for Dansebar i Roskilde. Manden blev tilbageholdt af en dørmand, indtil politiet kom til stedet, hvor tre personer blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. De tre personer var en 19-årig kvinde fra Herlev, en 19-årig kvinde fra Roskilde og en 20-årig mand fra Roskilde.

Kørsel med narko i blodet uden førerret, Vordingborgvej, Køge

Kl. 0318 stoppede politiet en 28-årig mand fra Ishøj, der førte en personbil uden førerret, samtidig med han var påvirket af både kokain og cannabis. Han blev anholdt og fik udtaget en blodprøve, og han vil senere høre nærmere om de to sager, der bliver afgjort samlet.

Kørsel påvirket af narko uden førerret, Kongsberg Alle, Køge

Politiet standsede en 29-årig kvinde fra Køge kl. 0350, da hun sad bag rattet i en personbil uden at have førerret, og selvom hun var påvirket af narkotika. Kvinden blev anholdt og sigtet, og fik udtaget en blodprøve. Hun vil senere høre mere fra politiet om sagerne.


Lørdag – søndag:

 

Færdselsuheld – Store Valbyvej / Østre Ringvej, Roskilde

Kl. 1249 var en 63-årig kvinde fra Roskilde kørt i en personbil fra Store Valbyvej ud på Østre Ringvej, idet hun ville svinge til venstre. På Østre Ringvej blev hun påkørt midt på sin venstre side af en personbil, der blev ført af en 43-årig kvinde fra Jyllinge ad Østre Ringvej mod vest. Sammenstødet bevirkede, at ringvejen i vestlig retning samt Store Valbyvej blev kortvarigt afspærret i forbindelse med oprydningsarbejdet. Ingen kom til skade ved uheldet, som den 63-årige kvinde fra Roskilde kan forvente at høre nærmere til. Hun mistænkes for at have overtrådt færdselslovens regler om vigepligt i forbindelse med uheldet.

Færdselsuheld – Slimmingevej / Vordingborgvej, Tureby – Køge

Kl. 1537 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld, som en personbil og to cyklister var impliceret i. Det viste sig, at en 33-årig kvinde fra Køge i en personbil var kørt ad Slimmingevej mod øst, inden hun i krydset ville foretage svingning til venstre ad Vordingborg mod nord. I forbindelse med svingningen blev hun på sin venstre side påkørt af to cyklister, der på cykelstien kørte ad Vordingborgvej mod syd. Begge cyklister, der anvendte cykelhjelm, væltede som følge af uheldet, men var tilsyneladende sluppet fra uheldet med diverse knubs. Den 33-årige kvindelige bilist kan forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet på grund af mistanke om overtrædelse af færdselslovens bestemmelser om vigepligt.

Kørsel uden førerret mv. – bil beslaglagt – Landevejen, Gislinge – Holbæk

Kl. 1538 stoppede færdselspolitiet en personbil, der var forsynet med efterlyste nummerplader. De var meldt stjålne i 2014 i Holbæk, men sad nu på en personbil ført af en 27-årig mand fra Svinninge. Bilen var dermed hverken indregistreret eller ansvarsforsikret i forbindelse med kørslen, hvor den 27-årige sad bag rattet. Han havde ikke nogen førerret og blev derfor sigtet for sammen med de øvrige overtrædelser af færdselsloven og kørslen med de stjålne nummerplader. Da dagens kørsel var sjette gang inden for de seneste 13 måneder, at den 27-årige blev afsløret i at køre bil uden kørekort, beslaglagde politiet personbilen med henblik på senere konfiskation. Den 27-årige vil derfor blive indkaldt til et retsmøde, når disse sager sammen med de øvrige, uafgjorte sager og spørgsmålet om konfiskation af bilen skal afgøres.

Mistænkeligt forhold – Karlemosevej, Køge

Kl. 1603 modtog politiet en henvendelse fra en kvinde, der mente at have hørt et skud og set en mand i en grå frakke gå fra området i retning mod Ølbycenter medbringende et gevær. Politiet rykkede ud med flere patruljer i anledning af anmeldelsen og undersøgte området incl. S-togsstationen for personer med det opgivne signalement. Politiet rettede også henvendelse til anmelderen, der var lettere påvirket af alkohol, og som ikke kunne give yderligere oplysninger om sine iagttagelser. Da politiet ikke fandt tegn på, at skud var afgivet, eller i øvrigt fandt personer, der kunne virke mistænkelige, afsluttede politiet sine undersøgelser i området kl. ca. 1645.

Unge butikstyve – Over Bølgen, Greve

Kl. 1632 kørte politiet til supermarkedet Bilka, hvor fire unge var tilbageholdt som mistænkte for at have stjålet varer fra supermarkedet. Politiet traf fire drenge på 12, 15, 15 og 16 år fra Solrød Strand, som var blevet afsløret af en butikskontrollant, da de havde forladt supermarkedet med slik, sodavand og spiritus til en værdi af 935 kr. uden at betale for varerne. De tre ældste blev sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om tyveri, medens den 12-årige ikke kunne sigtes, fordi han er under den kriminelle lavalder på 15 år. Ved undersøgelse af de sigtedes effekter fandt politiet den 16-årige i besiddelse af en jakke, som han havde stjålet tidligere på dagen i en tøjbutik i Waves. Han blev derfor tillige sigtet for tyveri af denne jakke til en værdi af 499 kr. De sociale myndigheder vil blive underrettet om sagerne mod de unge butikstyve, som alle kan forvente at høre nærmere fra politiet.

Færdselsuheld – Nykøbingsvej / Kragerupgårdsvej, Ørslev, Ruds-Vedby – Kalundborg

Kl. 1734 var der sket et færdselsuheld i et vejkryds, idet to bilister var stødt sammen. En 24-årig kvinde fra Solrød Strand var kørt i en personbil ad Kragerupgårdsvej mod øst frem til krydset, hvor hun ville fortsætte ligeud. Da hun kørte frem i krydset, blev hun på sin venstre side påkørt af en personbil ført af en 63-årig mand fra Dianalund ad Nykøbingvej mod syd. En ambulance var sendt til uheldsstedet, men begge parter var sluppet med diverse knubs som følge af uheldet. Den 24-årige kvinde kan forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet.

Uro og uorden – Avnstrupvej, Hvalsø – Lejre

Kl. 1755 var der opstået slagsmål mellem to mænd på asylcentret, så personalet ønskede assistance fra politiet. Slagsmålet var opstået mellem de to mænd, da den ene blandede sig i den andens samtale med personalet. Der var dog igen faldet ro på, da politiet ankom til centeret, hvor det dog blev klarlagt, at en 36-årig mandlig asylansøger flere gange kort efter hinanden havde givet anledning til uro på stedet. Han blev derfor frihedsberøvet og efter et lægetilsyn anbragt i detentionen til afkøling. Ved løsladelsen lidt senere på aftenen blev han dog sigtet for at skabt uro på stedet i forhold til en 20-årig mandlig asylansøger, som var sluppet uskadt fra slagsmålene.

 

Forsøg på tricktyveri – Sorøvej, Sigersted, Fjenneslev – Ringsted

Kl. 2046 anmeldte pårørende til en 85-årig kvinde fra Fjenneslev, at hun kl. ca. 1915 var blevet kontaktet af to fremmede, udenlandske mænd. De havde udgivet sig for at komme fra et firma, som skulle efterse vandrørene på grund af kalk i disse. Det troede den 85-årige dog ikke på og smækkede døren i for næsen af de to mænd, der var omkring 30 år gamle. Politiet har ikke yderligere oplysninger om de to mænd og kan kun rose den 85-årige for den snarrådige indsats i forbindelse med, at hun gennemskuede dem ved henvendelsen på hendes bopæl en lørdag aften.

Narkobilist uden førerret – Næstvedvej, Ringsted

Kl. 2215 havde en patrulje bemærket en bilist køre ad Køgevej mod vest og efterfølgende ad Næstvedvej mod syd. Da politiet ville tale med bilisten, standsede føreren bilen, men stak af til fods. Politiet løb dog hurtigere og kunne kort efter anholde en 22-årig mand fra Ringsted, fordi han var mistænkt for at være påvirket af euforiserende stoffer under kørslen. En narkometertest indikerede, at han var påvirket af kokain under kørslen, som han slet ikke måtte foretage i personbil. Den 22-årige havde nemlig ikke noget kørekort og blev også sigtet for den overtrædelse af færdselsloven. Politiet løslod den 22-årige efter udtagelse af en blodprøve og afhøring til sagerne.

Narkobilist uden førerret – Marksvinget, Køge

Kl. 0034 anholdt og sigtede politiet en 19-årig mand fra Køge for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som han i øvrigt ikke måtte være fører af, fordi han ikke havde noget kørekort. Den 19-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og afhøring til sagerne.

Narkobilister på stribe – Adelers Alle, Gislinge – Holbæk

Kl. 0045 standsede politiet den første bilist, som skønnedes påvirket af både euforiserende stoffer og spiritus under kørsel i en personbil ad Adelers Alle. Der var tale om en 41-årig mand fra Grevinge, som blev anholdt og sigtet for de overtrædelser af færdselsloven.
Tre minutter senere blev en 28-årig mand fra Rørvig standset samme sted, da han kom kørende i en varebil. Han var også påvirket af både alkohol og euforiserende stoffer (hash og amfetamin), samtidig med at han i forvejen var frakendt kørekortet og derfor slet ikke måtte være fører af en bil. Begge anholdte mænd fik udtaget blodprøver og blev efterfølgende løsladt efter afhøring til deres respektive sager.

Fuld narkobilist – Kalundborgvej, Holbæk

Kl. 0210 anholdt og sigtede politiet en 52-årig mand fra Brønshøj for kørsel i både narkotika- og spirituspåvirket tilstand i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for både euforiserende stoffer og alkohol.

Narkobilist flygtede – Skovvejen, Nr. Jernløse, Mørkøv – Holbæk

Kl. 0400 standsede en hundepatrulje en personbil med henblik på rutinemæssig kontrol af fører og køretøjet. Da bilen var standset, stak føreren af og løb væk ud på en mark. En af patruljens hunde løb dog hurtigere, men føreren standsede dog selv, da han opdagede, hvem forfølgeren var. Politiet kunne herefter udramatisk foretage anholdelse af en 20-årig mand fra Sdr.-Omme, idet han var mistænkt for at være påvirket af euforiserende stoffer i forbindelse med kørslen. Han måtte i øvrigt ikke føre bilen, fordi han i forvejen var frakendt førerretten. Den 20-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve og afhøring til sagen.


Søndag - mandag

 

Biler fik skåret dæk op – Ringstedvej, Roskilde

Kl. 0828 anmeldte en årvågen borger, at han havde set en mand, der ved en autoforhandler havde sat sig på hug ved siden af en parkeret bil. Da anmelderen kort efter passerede, kunne han høre og se at der var stukket noget i dækket på bilen. Anmelderen ringede til politiet, der kom frem til stedet, hvor de fandt frem til en mand, der passede på signalementet på gerningsmanden. Politiet anholdt en 22-årig mand fra København, der blev fundet i besiddelse af en kniv. Patruljen fandt frem til at tre biler ved autoforhandleren havde fået skåret i alt fem dæk op. Den 22-årige blev sigtet for hærværket, som han umiddelbart godt kunne erkende. Han blev taget med til stationen, hvor han blev afhørt til sagen og løsladt senere på dagen. Når autoforhandleren har opgjort erstatninsgskravet, vil den 22-årige blive præsenteret for det, hvorefter sagen kan afgøres.

Sovende ung mand ville ikke forlade toget – Jernbaneplads, Holbæk

Kl. 0856 ringede en togfører til politiet, idet der var en påvirket passager i toget med en kniv i bæltet. Manden sov og ville ikke samarbejde. En patrulje kom frem til Holbæk station, hvor toget holdt og ventede. Politiet traf en ung sovende mand i toget, som ikke ville oplyse sit navn til betjentene. Den unge mand blev derfor anholdt, for at fastslå hans identitet. Han blev sigtet for ikke at ville oplyse sit navn til politiet samt for overtrædelse af knivloven, da han havde en fiskekniv i bæltet, som han ikke bar til et anerkendelsesværdigt formål. Kort efter fandt politiet frem til hvem den unge mand var. Det viste sig, at han var 15 år og fra Nørre-Asmindrup. Han blev herefter løsladt på stedet, men er fortsat sigtet i sagerne. Han vil høre nærmere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Brand i forretning – Tinvej, Benløse – Ringsted

Kl. 1146 kom en alarm fra en automatisk brandmelder i en forretning der handler med el-køretøjer som cykler, knallerter m.m. Da brandvæsnet kom frem var værkstedet/lageret overtændt, og der var sket kraftige sodskader. Ingen personer var til stedet ved branden, der viste sig formentlig at være opstået ved en el-scooter, der havde et kortsluttet batteri. Politiet optog rapport i sagen, men der var umiddelbart intet mistænkeligt i sagen.

Knallertkørsel til ulempe – Dalgasvej – Hastrupsøerne, Køge

Kl. 1331 fik politiet en anmeldelse om, at 2-3 unge kørte på knallert omkring Hastrupsøerne. De kørte i høj fart uden hjelm og var til stor gene for de mange familier, der gik med småbørn omkring søen. En patrulje blev sendt til stedet, hvor de ledte efter de omtalte knallerter uden at finde dem. Politiet fik en dialog med de unge de mødte i området om at køre forsvarligt, og de lovede at sprede budskabet til dem de kendte.

Mistænkelig adfærd i supermarked – Esterhøjvej, Asnæs – Odsherred

Kl. 1424 fik politiet en anmeldelse om, at en maskeret mand omkring kl. 1315 havde været inde i Aldi-supermarkedet, hvor han havde stået og ventet ved kassen. Da der ikke var personale ved kassen havde han forladt stedet igen. Politiet kørte til supermarkedet for at se videoovervågningen på stedet. Manden på filmen havde en mistænkelig adfærd, idet han havde maskeret sig og medbragte en sportstaske, men han forlod stedet uden at gøre yderligere.

Han beskrives som: Mand, hvid, almindelig af kropsbygning. Han var iført sort kasket med sølv mærkat på skyggen, sort maskering, sort hættetrøje, sorte bukser og sorte sko af mrk. Puma. Han medbragte en sort sportstaske.

Politiet fik kort efter oplysninger fra en borger, der havde bemærket en 20-25 årig mand med en sort kasket, der gik i en mark tæt ved Høvevej/Veddingevej i Asnæs. Manden virkede nervøs og sagde at nogen var efter ham. En patrulje forsøgte at finde frem til manden for at afklare, om der var tale om samme person, der havde været i supermarkedet. Det lykkedes dog ikke at finde frem til manden, og politiet søger nu vidner i sagen. Politiet efterforsker sagen for at finde frem til manden for at få afklaret årsagen til hans mistænkelige adfærd.

Borgere der har bemærket den beskrevne mand omkring supermarkedet op til og efter kl. 13.15, eller vidner som har set en person, der passer på signalementet gå i retning mod Høvevej/Veddingevej bedes kontakte lokalpolitiet i Holbæk på tlf. 114.


Motorcrossere til ulempe – Kildehuset, Greve

Kl. 1445 fik politiet flere anmeldelser om hasarderet kørsel med motorcrossmaskiner i området ved Askerødkvarteret. En anmelder havde set en motorcrossmaskine, som var parkeret på stedet. Politiet kørte til Greve for at forsøge at finde frem til motorcrossmaskinerne. Den parkerede motorcrossmaskine var nu væk, og politiet traf ikke nogen, der kørte på motorcrossere, selvom de blev i området i et stykke tid.
Kl. 1724 kom en ny anmeldelse om motorcrossere i området, og politiet kørte retur til beboelseskvarteret. Nu var den utryghedsskabende kørsel imidlertid ophørt igen, og politiet fandt ikke frem til nogen motorcrossere.

Politiet vil fortsat meget gerne høre fra borgere, der bemærker motorcrossmaskiner i området og som kan hjælpe politiet med at finde frem til maskinerne, eller de som kører på dem. Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Bil rullede rundt på taget – Holbækvej, Undløse, Tølløse – Holbæk

Kl. 1520 kom en anmeldelse om et solouheld. En 20-årig mand fra Frederiksværk kørte ad Holbækvej mod sydvest, hvor han af ukendte årsager mistede herredømmet over bilen i en højrekurve og kørte af vejen. Bilen ramte et hegn og rullede rundt på taget. Foruden føreren var der en 20-årig mand fra Frederikssund med som passager i bilen. Begge mænd slap fra uheldet uden alvorlige skader, men bilen blev totalskadet.

Uro og uorden- Havebo, Herfølge – Køge

Kl. 1603 anmeldte en beboer, at en mand opførte sig helt vanvittigt i området. Han var aggressiv, råbte, skreg og chikanerede alle mennesker på stedet. En patrulje kom frem, hvor de traf en 27-årig psykisk uligevægtig mand, der nu var faldet ned og der var ro i området igen. Politiet fik ikke flere anmeldelser om uorden på stedet.

Spirituskørsel – Tørvemosevej, Eskebjerg – Kalundborg

Kl. 1845 sigtede og anholdt politiet en 73-årig mand uden fast bopæl, der kørte i en personbil selvom han var spirituspåvirket. Han fik udtaget en blodprøve, der nu vil blive undersøgt for at fastlægge hans promille. Herefter blev manden løsladt, men han vil høre nærmere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer.

Slagsmål – Ladegårdsparken Vest, Holbæk

Kl. 2041 kom et alarm opkald om, at en gruppe mænd sloges på gaden. En anmelder havde set en kniv på stedet. Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor det viste sig, at der var opstået en uoverensstemmelse imellem beboerne i området. Politiet traf omkring 15 personer på stedet, men ingen var kommet til skade og ingen ønskede at anmelde noget. Politiet fandt ingen kniv på de antrufne. Uoverensstemmelsen skete spontant og har efter politiets opfattelse intet at gøre med konflikten i Holbæk.

Indbrud i værksted – Ringstedvej, Store-Merløse, Holbæk

Kl. 2332 ringede en kvinde til politiet, da hun netop havde overrasket to mænd, der havde knust en rude til deres private værksted. Hun blev vækket af alarmen, og var gået ned for at se, hvad der skete. De to mænd havde knust en rude til værkstedet og gik rundt derinde, da hun fik dem skræmt dem væk. De satte sig ind i en bil, der holdt klar ved tankstationen, der ligger i tilknytning til værkstedet. Anmelderen kunne give en god beskrivelse af bilen, så politiet havde noget at gå efter. Der blev umiddelbart ikke stjålet noget på stedet, men gerningsmændene efterlod en benzindunk på stedet.

Flere patruljer kørte til stedet, hvor en hundepatrulje fandt frem til en bil, der holdt på Ringstedvej ca. 300 meter fra gerningsstedet. Bilen holdt i vejsiden med motoren tændt, og der var en kraftig lugt af hash fra køretøjet. Politiet traf fire mænd, en 22-årig fra Odense, der sad bag rattet, en 20-årig fra Fåborg og to på 17 år fra Odense og Randers. De blev alle anholdt og sigtet for indbrud i værkstedet. De blev afhørt til sagen, som de nægtede al kendskab til. De havde været på tankstationen for at tanke, men havde ikke tanket da man ikke kunne betale med kontanter. Den 22-årige fik udtaget en blodprøve, der skal vise om han var påvirket af narko under kørslen. De blev alle løsladt efter endt sagsbehandling og afhøring. Politiet efterforsker nu sagen videre, og skal herunder se overvågningen fra tankstationen igennem. De fire er fortsat sigtet i sagen, og vil høre nærmere fra politiet når sagen er færdigefterforsket.

Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere døgnrapporter

19. november 2019

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra mandag den 181119 kl 0700 til tirsdag 191119 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

18. november 2019

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra fredag den 151119 kl 0700 til mandag 181119 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

15. november 2019

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra torsdag den 141119 kl 0700 til fredag 151119 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Afvis cookies