Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

19. februar 2021 10:26

Uddrag af døgnrapport fra torsdag den 180221 kl. 0700 til fredag den 190221 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Valhalvej, Roskilde
Fluebæksvej, Benløse, Ringsted
Skovvej, Jyderup
Kirsebærdraget, Holbæk
Søndervang, Holbæk
Tryllevældevej, Solrød Strand
Åsager, Karlslunde

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Rørvig Kirkevej, Rørvig

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ahorn Alle, Ringsted


Narkobilist var tungt læsset – Vestervej, Ringsted

Kl. 09.45 standsede færdselspolitiet en tungt læsset varebil, som blev ført af en 25-årig mand fra Slagelse ad Vestervej. Den 25-årige deltog i en narkometertest, der indikerede, at han var påvirket af narkotika under kørslen, hvorfor han blev anholdt og sigtet for narkokørsel i varebilen. Køretøjet blev anvendt til godstransport, men havde ikke nogen tilladelse hertil, ligesom den 25-årige chauffør heller ikke havde tilladelse til at udføre godskørsel. Og ved nærmere kontrol af varebil, der havde en tilladt totalvægt på 3.500 kg, viste det sig, at der var et overlæs på 1.570 kg plus chaufførens vægt. Den 25-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og vil høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret. Politiet vil også kigge nærmere på, hvad overlæsset medfører af sigtelser og kan have af konsekvenser for den 25-åriges kørekort.

Færdselsuheld – Strandvejen / Stevnsvej, Køge – Køge

Kl. 09.47 rykkede redningspersonale og politiet ud til et færdselsuheld, idet to køretøjer var stødt sammen i det lysregulerede vejkryds. Det viste sig, at en 54-årig mand fra Køge som fører af en stor personbil havde kørt ad Strandvejen i sydøstlig retning inden uheldet. I lyskrydset foretog han svingning til venstre mod Stevnsvej, men blev herunder påkørt på højre side af en modkørende personbil ført af en 58-årig mand fra Køge. Sidstnævnte forsøgte at bremse, men kunne ikke undgå at påkøre højre side af modpartens køretøj, som snurrede rundt som følge af påkørslen. Den 58-årige blev bragt til skadestuen til kontrol, men var sluppet med diverse knubs ved uheldet. Politiet har optaget rapport om uheldet for at få klarlagt de nærmere omstændigheder, herunder hvad lyssignalerne viste i de respektive parters færdselsretninger.

Endnu en sigtelse til åben skønhedsklinik – Ringstedgade, Roskilde

Kl. 12.33 kørte en patrulje igen til en skønhedsklinik, efter at politiet havde modtaget et tip om, at skønhedsklinikken trods corona-restriktioner holdt åben for kunder. Politiet kunne i lokalerne konstatere, at der ud over en 32-årig kvindelig ansat og den 34-årige mandlige ejer også var seks andre personer fra Roskilde, Storkøbenhavn, Fyn og Falster til stede, samt at forhænget til et af baglokalerne var trukket for. Politiet sigtede igen den kvindelige ansatte og den mandlige ejer for at holde skønhedsklinikken åben trods påbud om af holde sådanne klinikker lukket ifølge de gældende corona-restriktion. Der er således tale om ottende gang i 2021, at skønhedsklinikken er mistænkt for brud på corona-restriktionerne.

Årvågen nabo opdagede indbrudstyv – Fluebæksvej, Benløse, Ringsted

Kl. 13.01 slog en årvågen, 59-årig mand fra Ringsted alarm til politiet, fordi han netop havde overrasket en mand i færd med at bryde hos en af naboerne på vejen. Anmelderen havde råbt til manden, der opgav sit forehavende og flygtede til fods ad et stisystem i retning mod Benløseparken. Næsten i det samme kom en kvinde iført en gul regnjakke cyklende på indbrudstyvens flugtrute. Flere patruljer blev sendt til området for at lede efter indbrudstyven, der blev beskrevet som: A: Mand, 30-50 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Krøllet hår, Iført: Blå jakke og grå joggingbukser. Politiet fandt ikke den mistænkte og kunne efterfølgende konstatere, at et køkkenvindue hos en af anmelderens naboer var forsøgt brudt op, men uden at komme ind i villaen. Ejeren blev senere underrettet om indbrudsforsøget og kunne bekræfte, at intet var stjålet.

Politiet hører gerne fra personer, der har bemærket den flygtende indbrudstyv i området, ligesom politiet gerne vil i kontakt med kvinden i den gule regnjakke for at få hendes vidneforklaring. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Spirituskørsel – Lerskovvej, Vråby, Hårlev – Stevns

Kl. 14.43 anholdt og sigtede politiet en 53-årig mand fra Hårlev for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Narkobilist havde eftersøgt passager med – Gl. Skovvej, Svebølle – Kalundborg

Kl. 16.45 anholdt og sigtede politiet en 27-årig mand fra Jyderup for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som han i øvrigt ikke være fører af, fordi han ikke havde noget kørekort. I bilen var også to mandlige passagerer, hvoraf den ene – en 26-årig mand uden fast bopæl – var efterlyst af politiet. Han skulle først i februar måned have startet afsoning af seks måneders fængsel, men var udeblevet og dermed blevet efterlyst af politiet, som også frihedsberøvede ham med henblik på senere transport til et fængsel. Ved visitationen af den 26-årige fandt politiet ham i besiddelse ca. fem gram skunk, som blev beslaglagt i forbindelse med en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Politiet løslod den 27-årige fører efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer, men kontaktede efterfølgende bilens ejer, der blev sigtet for at have overladt føringen af personbilen til en person uden kørekort. Den anden mandlige passager blev ikke sigtet for noget efter politiets kontrol af personerne i bilen.

Spirituskørsel – Skarridsøgade, Jyderup – Holbæk

Kl. 18.10 anholdt og sigtede politiet en 58-årig mand fra Svendborg for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Bilist lavede unødig støj mv. – Klosterparkvej, Kalundborg

Kl. 19.53 henvendte en borger sig til politiet og oplyste, at en bilist havde kørt meget hensynsløst i en sølvfarvet personbil og bl.a. lavet en overhaling af borgeren med meget høj hastighed. Politiet ledte efterfølgende efter bilen i de centrale dele af Kalundborg ud fra borgerens beskrivelse af bilen, herunder nummerpladeoplysninger. Bilen blev ikke fundet i første omgang, hvorefter politiet gik en fodpatrulje på Klosterparkvej. Pludselig standsede en sølvfarvet personbil med de samme nummerpladeoplysninger ud for fodpatruljen, men kun meget kortvarigt, inden føreren accelererede voldsomt med hjulspin på vej væk fra politiet. Kort efter vendte samme bil med samme fører retur, standsede kortvarigt ved fodpatruljen, inden føreren igen kørte derfra med hjulspin. Efter afsluttet fodpatrulje ledte politiet igen efter bilen, som blev fundet på en nærliggende tankstation. Her var flere mænd fra lokalområdet og nogle køretøjer forsamlet, men politiet identificerede føreren i den sølvfarvede bil som en 22-årig mand fra Kalundborg. Han blev sigtet for overtrædelse af færdselslovens bestemmelser om unødig støj efter sin tidligere kørsel på Klosterparkvej. Politiet vil senere kontakte ham, når sagen er blevet afgjort.

Graffitimaler pågrebet – Tømmerupvej, Kalundborg

Kl. 02.51 kontaktede en kvindelig anmelder politiet, fordi hun jagtede en mand, som havde malet en slags graffiti på en skoles bygninger. En patrulje kom hurtigt den kvindelige anmelder til undsætning og fik kontakt til både hende og en 29-årig mand fra Kalundborg. Anmelderen havde kunnet tilbageholde ham, da han klatrede over et hegn, men slog sit ben i den anledning. Det viste sig, at han havde malet graffiti på et 6 x 2 meter stort areal, men den anvendte farve/maling var meget let at fjerne. Politiet gjorde den 29-årige bekendt med, at politiet ville undersøge nærmere med skolen, om der var sket skade på det sted, hvor han havde malet. Den 29-årige vil derfor senere høre nærmere fra politiet, når det er afklaret, hvorvidt der er grundlag for en straffesag eller ej.

Brandundersøgelse – Hedebovej, Køge

Kl. 04.17 rykkede brandvæsnet og politiet ud til en mindre brand i en villa. Det viste sig, at der ikke var tale om en egentlig brand, men snarere tale om smeltning af plast i en eltavle. Ingen af beboerne var kommet til skade, men politiet optog rapport om sagen i et forsøg på at få klarlagt den egentlige årsag til varmeudviklingen i eltavlen, herunder om elinstallationerne er lovlige.

Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere døgnrapporter

5. marts 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra torsdag den 040321 kl. 0700 til fredag den 050321 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

4. marts 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra onsdag den 030321 kl. 0700 til torsdag den 040321 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

3. marts 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra tirsdag den 020321 kl 0700 til onsdag den 030321 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.