Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

21. august 2020 10:55

Uddrag af døgnrapport fra torsdag den 200820 kl. 0700 til fredag den 210820 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Bytoften, Roskilde

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Agerlandet, Lille-Skensved
Stubmarken, Lille-Skensved
Karlebyvej, Ll. Karleby, Kirke-Hyllinge
Åstoftevej, Asnæs
Møllehøjvej, Frøslev, Store-Heddinge
Elmelyparken, Solrød Strand

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Gl. Ebbeløkkevej, Ebbeløkke, Nykøbing Sj.
Æblestien, Nykøbing Sj.

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen


Færdselsuheld – Sydhavnsvej / Svends Alle, Kalundborg

Kl. 07.35 var en bilist og en knallertkører blevet impliceret i et sammenstød i krydset ved Sydhavnsvej / Svend Alle. En ambulance var sendt til stedet, hvorfra en 15-årig dreng fra Kalundborg blev bragt på skadestuen til kontrol. Han var dog sluppet med diverse knubs efter uheldet, som han blev impliceret i, da han på sin 30-knallert kørte ad Sydhavnsvej i nordlig retning. I krydset ved Svend Alle påkørte han en varebil ført af en 62-årig mand fra Gørlev Sj., da den 62-årige, der også kørte ad Sydhavnsvej mod nord, foretog et højresving mod Svends Alle ind foran knallertkøreren. Der opstod mindre skader på køretøjerne i anledning af uheldet, som politiet har optaget rapport om. Føreren af varebilen kan formentlig forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet på grund af mistanke om overtrædelse af færdselsloven.

Færdselsuheld – kvinde omkommet – Kalundborgvej, Viskinge, Svebølle – Kalundborg

Kl. 08.38 fik politiet fra alarmcentralen melding om et alvorligt færdselsuheld på rute 23 ved Viskinge, idet en personbil og en lastbil var stødt sammen. Ambulancepersonale, en lægehelikopter og politiet blev sendt til uheldsstedet, hvor en livløs kvinde befandt sig i en personbil, hvor airbags var blevet udløst. Kvinden blev reddet ud af bilen og bragt til sygehuset i Holbæk, men hun var inden ankomsten dertil allerede afgået ved døden efter svære kvæstelser som følge af sammenstødet med en lastbil. Den 24-årige mandlige lastbilchauffør fra Kalundborg slap fysisk uskadt fra uheldet. Lægehelikopteren blev der umiddelbart ikke brug for til transport af en kvæstet, og på grund af sammenstødet blev vejen afspærret, så trafikanter samt bustrafikken måtte finde alternative ruter. En bilinspektør blev tilkaldt til at undersøge uheldsstedet og de implicerede køretøjer. En foreløbig resultat heraf var, at sammenstødet var sket primært i lastbilens kørebanehalvdel, og at den kvindelige fører af personbil tilsyneladende ikke havde anvendt sikkerhedssele under kørslen. Den omkomne bilist blev senere identificeret som en 64-årig kvinde fra Jerslev Sj., hvis pårørende er underrettet. Politiet afventer nu den endelige bilinspektørerklæring, som sammen med parts- og vidneforklaringer skal forsøge at klarlægge den konkrete årsag til sammenstødet med lastbilen. Kl. ca. 11.10 var undersøgelserne og oprydningen på uheldsstedet afsluttet, så trafikken kunne normaliseres.

Narkokørsel – Næstvedvej, Ringsted

Kl. 09.00 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 20-årig mand fra Ringsted for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som han havde ført fra Jernbanevej og videre ad Næstvedvej. Han var mistænkt for at være påvirket af hash under kørslen og blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Skunklaboratorium fundet – Ugerløse – Holbæk

Kl. 09.45 kiggede politiet nærmere på et lagerlokale i Ugerløse-området på baggrund af en mistanke om, at der var etableret et skunklaboratorium på stedet. Ved ransagning af lagerlokalet fandt politiet flere plantekasser med cannabisplanter, som blev beslaglagt som bevis i sagen. Efterfølgende foretog politiet anholdelse af en 19-årig mand fra Vallensbæk, som blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, idet politiet mistænkte ham for dyrkningen af planterne med henblik videresalg. Den 19-årige blev løsladt efter afhøring til sagen, som han senere vil høre nærmere til, når sagen skal afgøres.

Livløs mand på sejlskib – Odden havn, Vestre Havnevej, Sjællands Odde - Odsherred

Kl. 14.45 fik politiet fra havnemyndighederne ved Odden havn om, at nogle sejlere var på vej mod havnen med en sejlbåd, hvorpå der formentlig befandt sig en livløs mand. Politiet kørte til havnen og sejlede med hjælp fra en lodsbåd ud mod sejlbåden, som blev trukket ind i havnen. Her kunne ambulancepersonale sammen med personale fra den tilkaldte lægehelikopter konstatere, at den livløse mand var afgået ved døden. Han blev efterfølgende bragt til et sygehus og identificeret som en 81-årig mand fra Herlev. De pårørende er underrettet om dødsfaldet. På den afdødes sejlbåd var også en hund, som nu er midlertidigt anbragt på et dyreinternat. Det viste sig, at andre sejlende i et område ca. seks sømil nord for Odden havde bemærket den afdødes båd foretage underlige manøvre, hvorefter de sejlende havde undersøgt sagen nærmere og herunder set den livløse mand ved roret samt hunden. Politiet skal senere undersøge en afdøde nærmere sammen med en læge i forbindelse med et ligsyn, men der er ingen indikationer på, at der er foregået noget strafbart.

Tricktyveri – Algade, Roskilde

Kl. 14.56 anmeldte en kvindelig ekspedient i en møbelforretning, at to fremmede mænd havde begået et tricktyveri, hvorved de havde stjålet kassebeholdningen. Kl. ca. 14.45 havde to mænd henvendt sig i butikken, hvorefter den ene havde stillet ekspedienten spørgsmål om varerne på gaden, hvor de sammen var gået ud. Da de gik ind i butikken igen, var den anden mand på vej ud med noget i lommerne, hvorefter begge fremmede mænd gik fra stedet i retning mod Hestetorvet. Efterfølgende opdagede ekspedienten, at kasseapparatet var blevet tømt for pengesedler. De to mænd blev af ekspedienten beskrevet som: A: Mand, Sydeuropæisk af udseende, 30-35 år, 165-170 cm, Kropsbygning: Fedladen, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Talte et sprog, der mindede om spansk eller italiensk, Iført: Lyserød skjorte med hvide tern og grå shorts, og B: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 30-35 år, 185-190 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Talte et sprog der mindede om spansk eller italiensk, Iført: Grå T-shirt og grå shorts. En patrulje ledte forgæves efter de to mistænkte i Roskilde-området.

Politiet hører gerne fra personer, der har bemærket de to mænd i Roskilde torsdag eftermiddag. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Færdselsuheld – Nykøbingvej, Stigs Bjergby, Mørkøv – Holbæk

Kl. 18.24 var en bil forulykket og kørt ind i en hæk, hvorfor politiet rykkede ud til færdselsuheldet på Nykøbingvej. Det viste sig at være et solouheld, idet en 51-årig mand fra Holbæk var kørt ad Nykøbingvej mod syd og af ukendte årsager mistede kontrollen over sin personbil, der drejede rundt om sig selv og standsede ved påkørsel af en hæk. Den 51-årige fører slap uskadt fra uheldet, hvor ingen andre trafikanter blev involveret.

Narkokørsel i frakendelsestiden – Køllevej, Mørkøv – Holbæk

Kl. 22.00 anholdt og sigtede politiet en 30-årig mand fra Hvidovre for kørsel i både narkotikapåvirket tilstand og kørsel i frakendelsestiden i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer (mistanke om påvirkning af hash og kokain). Bilejeren blev tillige sigtet for at have overladt føringen af bilen til en person, som ikke lovligt kunne føre køretøjet. Begge sigtede kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Grundlovsforhør – Indbrud i villa – Møllehøjvej, Frøslev, Store-Heddinge – Stevns

Kl. 23.20 anmeldte en 65-årig mand fra Store-Heddinge, at han netop var kommet hjem til sin bopæl, hvor en rude i en køkkendør var blevet aflistet og knust, inden indbrudstyven havde stjålet bilnøgler og en personbil fra stedet som det eneste. Politiet undersøgte boligen for eventuelle spor efter indbruddet og foretog efterlysning af den stjålne personbil. Netop efterlysningen af personbilen medførte, at Københavns Politi kl. ca. 03.00 fik kontakt med og standset den stjålne bil, hvorefter Københavns Politi kunne anholde en 15-årig dreng fra Gørløse og en 16-årig dreng fra Fakse. Efter afhøring til deres kørsel i København bliver de to anholdte overført til Midt- og Vestsjællands Politi, idet politiet og anklagemyndigheden vil fremstille den 16-årige i et grundlovsforhør kl. 14.00 ved Retten i Roskilde som sigtet for indbruddet i Store-Heddinge og biltyveriet. Anklagemyndigheden vil nedlægge påstand om varetægtsfængsling, idet den 16-årige tidligere er dømt for indbrudskriminalitet i juni 2020. Den 15-årige skal også afhøres til indbrudssagen og biltyveriet, hvorefter han formentlig løslades, da grundlaget for varetægtsfængsling af ham ikke er til stede.

Spirituskørsel – Ringstedvej, Holbæk

Kl. 05.40 anholdt og sigtede politiet en 55-årig mand fra Føllenslev for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
 

 

1. december 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt og Vestsjællands Politi uddrag af døgnrapporten den 1 december 2023

Et døgn uden indbrud men med anholdelse af knivbevæbnet mand på station og flere tilfælde af ældresvindel over telefonen.

30. november 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 30. november 2023.

Kanonkugle var en sten - Mand kom til skade i grusgrav - Kvinde fik franarret dankort af falsk bankmand. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 29. november 2023 kl. 07.00 til 30. november 2023 kl. 07.00.

29. november 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 29. november 2023.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 28. november 2023 kl. 07.00 til 29. november 2023 kl. 07.00.