Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

21. november 2023 08:48

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 21. november 2023

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 20. november 2023 kl. 07.00 til 21. november 2023 kl. 07.00.

døgnrapport, blå blink, patrulje, nat

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Brogade, Køge

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Højgårdsvej, Ågerup, Roskilde

Neergaardparken, Borup, Køge

Flintbjerg, Osted, Lejre

Volden, Ringsted

Møllerjorden, Højby, Lejre

Primulavej, Tølløse, Holbæk

Kjærsager, Hvalsø, Lejre

Fugledevej, Ejby, Køge

Marg. Bredsdorffs Vej, Himmelev, Roskilde

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen anmeldelser

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen anmeldelser

 

Tyveri fra køretøjer:

Majsmarken, Solrød Strand

Ankerhusvej, Solrød Strand

Litorinaparken, Solrød Strand (2 stk)

Rismarken, Solrød Strand (2 stk)

Boghvedemarken, Solrød Strand (3 stk)

Knæhøj, Roskilde

Hundige Strandvej, Greve

Langagervej, Farendløse, Ringsted

Ydervang, Holbæk

 

Tyveri fra personbiler

Midt- og Vestsjællands Politi modtog mandag morgen en stribe anmeldelser fra bilejere i Solrød Strand-området, som alle stod op til en bil, der var brudt ind i. Tyverierne ser primært ud til at være begået i perioden fra sent søndag aften og frem til de tidligere morgentimer mandag. Gerningsmændenes fremgangsmåde har typisk været, at de har knust en af de bagerste sideruder og stjålet diverse indbygget elektronik, herunder særligt de indbyggede infoskærme. Politiet hører gerne fra alle, der i nattens løb har bemærket mistænkelige personer eller køretøjer i området omkring Majsmarken, Ankerhusvej, Litorinaparken, Rismarken og Boghvedemarken. Politiet vil gerne opfordre borgere, som har biler med kamera, til at tjekke, om der skulle være optagelser fra området, som kan være relevante for politiet. Kontakt os på telefon 114.

 

Færdselsuheld – Greve Bygade/Greve Landevej, Greve

Kl. 07.57 skete et færdselsuheld, da en 58-årig mand fra Tune kom kørende ad Greve Bygade og kørte frem i krydset Greve Bygade/Greve Landevej for ubetinget vigepligt, hvorved han påkørte en bil, der blev ført af en 60-årig kvinde fra Greve. Begge parter blev kørt til kontrol på sygehuset efter uheldet. Politiet optog rapport i sagen.

 

Spirituspåvirket bilist kolliderede med vejsten – Englerupvej, Kirke-Såby – Lejre

Kl. 08.15 kom en 65-årig kvinde kørende ad Englerupvej i østlig retning, da hun ville foretage en u-vending i forbindelse med en holdeplads i den nordlige side af vejen. I forbindelse med u-vendingen påkørte kvinden en vejsten i vejens nordlige rabat, hvilket resulterede i mindre skader på fronten af kvindens bil. En patrulje testede kvindens promille til over 2,00 og inddrog på denne baggrund kvindens førerret administrativt på stedet. Kvinden blev sigtet i sagen og var anholdt, mens hun fik udtaget en blodprøve på sygehuset. Bilen, som kvinden var kørende i, blev beslaglagt med henblik på konfiskation. Kvinden ønskede beslaglæggelsen forelagt retten, hvorfor en dommer skal tage stilling til beslaglæggelsen. Kvinden kan forvente at høre fra politiet, når resultatet af blodprøven modtages af politiet.

 

Mand sigtet for kørsel i frakendelsestiden – Helsingevej, Gørlev – Kalundborg

Kl. 12.45 sigtede en patrulje en 28-årig mand fra Slagelse for kørsel i frakendelsestiden, da han kom kørende af Helsingevej i en bil, til trods for, at han er frakendt førerretten indtil år 2032. Manden kan forvente at høre mere fra politiet i den sag.

 

Narkokørsel i stjålet bil og uden gyldigt kørekort – Køge Bugt Motorvejen, Køge

Kl. 12.48 standsede politiet en bil på motorvejen, som blev ført af en 31-årig mand fra Ringsted, som var påvirket af narkotika, og som ikke havde et gyldigt kørekort. Bilen, som den 31-årige var kørende i, var brugsstjålet og manglede en nummerplade foran, og den nummerplade, der sad bag på bilen, var afmeldt. I bilen var en butterflykniv, og manden blev sigtet for overtrædelse af knivloven. Politiet beslaglade butterflykniven og bilen, og manden blev anholdt for at få udtaget en blodprøve på sygehuset, hvorefter han blev løsladt. Manden kan forvente at høre mere fra politiet inden for nærmeste fremtid.

 

Færdselsuheld – Tinghulevej, Højby Sjælland – Odsherred

Kl. 14.00 kom en 37-årig kvinde fra Højby kørende ad Tinghulevej i nordøstlig retning, samtidig med at en 23-årig mand fra Svebølle kom kørende ad Odsherredvej i sydvestlig retning. I krydset Odsherredvej/Tinghulevej påkørte den 23-årige mand den 37-årige kvindes bil i venstre side, i forbindelse med at den 37-årige var kørt frem for ubetinget vigepligt. Begge parter blev kørt til tjek på sygehuset efter sammenstødet, og politiet optog rapport i sagen.

 

Løb på skinnerne – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 13.14 hoppede en 44-årig mand fra Aalborg ned på skinnerne med det formål at komme op på den perron, hvorfra hans tog afgik. En patrulje fik kontakt til den 44-årige og hans blev sigtet for forstyrrelse af samfærdselsmidlerne. Politiet vil gerne opfordre til, at man ikke løber over skinnerne og derved bringer både sit eget liv og andres i fare.

 

Maskeret mand antastede dreng – Agerskellet, Jyllinge – Roskilde

Kl. 19.28 anmeldte en 36-årig mand, at hans 11-årige søn var blevet kontaktet af en mand, da drengen kom cyklende på en cykelsti på Agerskellet. Den fremmede mand havde tilbudt den 11-årige slik og tilbudt at køre drengen hjem, hvilket drengen afslog. Drengen ville cykle væk fra manden, og i den forbindelsen tog manden fat i drengens ærme, men det lykkedes drengen af cykle væk fra stedet. Manden løb efter drengen på cykel, men det lykkedes drengen at komme væk, og han cyklede hjem og alarmerede sin far, der kontaktede politiet. Politiet kom frem til stedet og undersøgte området og ledte efter manden, men fandt ikke frem til ham.

 

Manden beskrives som:

A. Mand, Dansk af udseende, 180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Talte: Dansk, Iført: Sorte sko, Sorte bukser, Sort jakke med hætte trukket op, Sort halsedisse trukket op foran ansigtet.

 

Politiet vil gerne i kontakt med manden. Kontakt os på 114, hvis du har oplysninger om, hvem manden er.

 

Narkopåvirket bilist uden førerret – Jernbanevej, Holbæk

Kl. 23.50 bemærkede en patrulje en bil, som kom kørende ad jernbanevej i vestlig retning, og besluttede at foretage en rutinemæssig kontrol. Det viste sig at være en god ide, da kvinden bag rattet – en 27-årig kvinde fra Asnæs – var påvirket af narkotika og frakendt førerretten. Hun blev derfor sigtet for narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden. Ejeren af køretøjet, en 25-årig kvinde fra Holbæk, blev sigtet for at overlade føringen af sit køretøj til en person uden gyldig førerret. Den 27-årige fik udtaget en blodprøve til sagen, og begge kvinder kan forvente at høre fra politiet inden for nærmeste fremtid, når deres sager af afgjort.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
 

 

8. december 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 8. december 2023.

Mulig narkosælger stoppet - Mobilsalg endte i røveri - Indbrud i flere biler på parkeringspladser. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 7. december 2023 kl. 07.00 til 8. december 2023 kl. 07.00.

7. december 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 7. december 2023.

To gange narkokørsel på to måneder - Lastbil blokerede afkørsel - Tricktyve stjal penge i kunstforretning, Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 6. december 2023 kl. 07.00 til 7. december 2023 kl. 07.00.

6. december 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 6. december 2023.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 5. december 2023 kl. 07.00 til 6. december 2023 kl. 07.00.