Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlysning

9. november 2022 16:09

Mand efterlyses efter overfald på kvinde i Svinninge

En 41-årig mand efterlyses i forbindelse med et overfald på en kvinde på Strandvejen i Svinninge mandag morgen. Kvinden pådrog sig alvorlige, men ikke livstruende skader.

EFTERLYSNING GRAFIK

Opdateret: Manden er fængslet 30. marts 2023.

--- --- -----

Midt- og Vestsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde den 41-årig (navn fjernet) fra Litauen, men med ophold i Danmark, idet politiet ikke har kunnet finde ham de steder, han kunne formodes at opholde sig.

Han mistænkes for et overfald på en 41-årig, kvindelig bekendt på Strandvejen i Svinninge mandag den 7. november 2022 kl. ca. 06.10. En uoverensstemmelse mellem de to parter endte med, at han anvendte en kniv til at påføre den 41-årige kvinde alvorlige, men ikke livstruende skader, inden han efterlod hende på Strandvejen.

Manden beskrives som en 41-årig mand, almindelig af bygning, 175-180 cm høj og taler kun sit modersmål (litauisk). Han har en stjernetatovering på højre hånd mellem tommel- og pegefinger (se foto herunder).

Politiet offentliggør nu dette foto af den efterlyste mand, som kan have barberet dele eller hele skægget af.

Efter overfaldet flygtede den mistænkte fra stedet ad Solholm mod nord og videre til højre ad Solholmsvej i retning mod jernbanen.

På flugtruten kan den mistænkte have skaffet sig af med effekter, hvorfor beboere i området bedes undersøge deres private områder for genstande, som ikke normalt vil være efterladt i området.

Politiet har i Svinninge by fundet en kniv, som formodes anvendt til overfaldet på kvinden.

Oplysninger om den efterlyste mand gives til efterforskningsafdelingen på Holbæk politistation hos Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.


 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
 

 

Flere efterlysninger

1. november 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

32-årig mand efterlyses i sag om forsøg på manddrab

En 42-årig mand blev onsdag i sidste uge udsat for drabsforsøg i Ringsted. Nu efterlyser politiet en mistænkt mand i sagen.

15. september 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

17-årig ung kvinde fra Køge savnes stadig

I seks uger har familien ikke hørt fra en 17-årig ung kvinde, som tidligt en morgen i starten af august forlod sit hjem i Køge. Inden da pakkede hun sine ejendele og lagde et brev til familien. Hun blev efterlyst offentligt, men det har ikke ført til, at politiet har fundet den unge kvinde.

25. august 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Vidner søges - Bilist flygtede efter påkørsel af trehjulet scooter

Politiet søger vidner, som kan komme med oplysninger om bilen på disse fotos. Bilen var involveret i et uheld ved rundkørslen Elmegade/Slagelsevej i Kalundborg, hvor en bilisten stak af efter at have påkørt og væltet en 46-årig kvinde på en trehjulet scooter.

Forslag