Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlysning

16. april 2020 12:15

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser gerningsmænd til røveri

Midt- og Vestsjællands Politi ønsker hjælp fra offentligheden til at fastlægge identiteten på to personer, der mistænkes for at have begået gaderøveri.

Politiet har tidligere offentliggjort billeder af de mistænkte. De mistænktes identitet er nu fastlagt, og billederne er derfor fjernet.  Midt- og Vestsjællands Politi vil gerne bede alle medier om ligeledes at fjerne billederne.

 

Den 14. marts 2020 kl. 12.10 blev en 18-årig mand frarøvet sin telefon foran Netto på Tølløsevej i Hvalsø på Midtsjælland. Den 18-årige blev udsat for halsgreb af den ene gerningsmand, hvorefter den anden gerningsmand vristede mobiltelefonen ud af hånden på den forurettede. 

De to gerningsmænd løb derefter fra stedet mod en gangtunnel, som fører under sporene ved Hvalsø Station, hvor den forurettede indhentede dem og fik hevet telefonen ud af hånden på den ene gerningsmand. 

Den forurettede blev i gangtunnellen igen udsat for kvælertag samt væltet ned på jorden og tildelt flere spark på kroppen og i hovedet. De to gerningsmænd lykkedes ikke med at få telefonen med sig, men løb i stedet op til Hvalsø Station, hvor vidner har set dem stige på toget i retning mod Holbæk/Kalundborg. 

Midt- og Vestsjællands Politi har indtil nu forgæves forsøgt at identificere gerningsmændene på andre måder, men offentliggør nu billederne i håb om, at borgerne har kendskab til identiteten på de to mistænkte eller har oplysninger om, hvor de færdes. 

 

Gerningsmændene beskrives som:
A.: 
Ung mand, ca. 15-17 år, anden etnisk baggrund end dansk, ca. 170-175 cm, spinkel til almindelig af bygning, mørkt hår.
Iført sort dunjakke med hvidt Ellesse-logo foran på brystet, spraglet halsedisse, blå cowboy-bukser samt sorte sko med hvide såler. 
Medbragte mørk rygsæk.

B.:
Ung mand, ca. 15-17 år, anden etnisk baggrund end dansk, ca. 160-165 cm, spinkel af bygning, mørkt hår, havde lille/begyndende overskæg.
Iført sort dunjakke samt sorte/mørke bukser samt sorte sko.

Oplysninger til sagen skal rettes til Midt- og Vestsjællands Politi på 114 eller 4635 1448

Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere efterlysninger

1. februar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

39-årig mand fra Kalundborg savnes

En 39-årig mand fra Kalundborg er forsvundet fra sin bopæl og har ikke givet livstegn fra sig i den senere tid. Politiet og hans familie ønsker nu offentlighedens hjælp til at finde ham.

30. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

19-årig mand efterlyses i sag om 21-årigs død i Køge

Den 19-årige (navn fjernet) efterlyses i sag fra Køge, hvor en 21-årig mand fra Haslev afgik ved døden natten mellem torsdag og fredag efter tumult ved en beboelsesejendom på Nylandsvej. Den efterlyste er mistænkt for at have en rolle i sagen om dødsfaldet.

12. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Politiet efterlyser vidner til episode i Roskilde

Politiet vil gerne i kontakt med personer, der har set en episode ved Hestetorvet, Roskilde tirsdag den 5. januar 2021.