Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlysning

16. april 2020 12:15

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser gerningsmænd til røveri

Midt- og Vestsjællands Politi ønsker hjælp fra offentligheden til at fastlægge identiteten på to personer, der mistænkes for at have begået gaderøveri.

Politiet har tidligere offentliggjort billeder af de mistænkte. De mistænktes identitet er nu fastlagt, og billederne er derfor fjernet.  Midt- og Vestsjællands Politi vil gerne bede alle medier om ligeledes at fjerne billederne.

 

Den 14. marts 2020 kl. 12.10 blev en 18-årig mand frarøvet sin telefon foran Netto på Tølløsevej i Hvalsø på Midtsjælland. Den 18-årige blev udsat for halsgreb af den ene gerningsmand, hvorefter den anden gerningsmand vristede mobiltelefonen ud af hånden på den forurettede. 

De to gerningsmænd løb derefter fra stedet mod en gangtunnel, som fører under sporene ved Hvalsø Station, hvor den forurettede indhentede dem og fik hevet telefonen ud af hånden på den ene gerningsmand. 

Den forurettede blev i gangtunnellen igen udsat for kvælertag samt væltet ned på jorden og tildelt flere spark på kroppen og i hovedet. De to gerningsmænd lykkedes ikke med at få telefonen med sig, men løb i stedet op til Hvalsø Station, hvor vidner har set dem stige på toget i retning mod Holbæk/Kalundborg. 

Midt- og Vestsjællands Politi har indtil nu forgæves forsøgt at identificere gerningsmændene på andre måder, men offentliggør nu billederne i håb om, at borgerne har kendskab til identiteten på de to mistænkte eller har oplysninger om, hvor de færdes. 

 

Gerningsmændene beskrives som:
A.: 
Ung mand, ca. 15-17 år, anden etnisk baggrund end dansk, ca. 170-175 cm, spinkel til almindelig af bygning, mørkt hår.
Iført sort dunjakke med hvidt Ellesse-logo foran på brystet, spraglet halsedisse, blå cowboy-bukser samt sorte sko med hvide såler. 
Medbragte mørk rygsæk.

B.:
Ung mand, ca. 15-17 år, anden etnisk baggrund end dansk, ca. 160-165 cm, spinkel af bygning, mørkt hår, havde lille/begyndende overskæg.
Iført sort dunjakke samt sorte/mørke bukser samt sorte sko.

Oplysninger til sagen skal rettes til Midt- og Vestsjællands Politi på 114 eller 4635 1448

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

6. november 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlysning af mistænkt i sag om brandstiftelse ved skole

Hundige Lille Skole i Greve var i september udsat for flere mindre påsatte brande. Politiet beder nu offentligheden om hjælp til en identificere en mistænkt mand, som er blevet fanget på skolens videoovervågning

10. oktober 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Hjælp politiet med at identificere død mand

En mand blev mandag morgen fundet død i vandkanten ved Mullerup Strandvej i Kalundborg kommune. Politiet ønsker hjælp til at identificere ham.

13. september 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlyser kvinde flygtet fra psykiatrisk afdeling

En 29-årig kvinde er flygtet fra en psykiatrisk afdeling i Roskilde og politiet efterlyser nu vidner, der har set hende.