Spring til hovedindhold

Forslag

Efterlyst for gaderøveri fængslet

En 19-årig mand er nu anholdt og fængslet. Han var en af to mænd, som politiet efterlyste i sag om gaderøverier i Solrød

Midt- og Vestsjælland kunne onsdag morgen anholde en 19-årig mand i en lejlighed på Karlemosevej i Køge. Politiet var tilkaldt til adressen efter melding om slagsmål på stedet. 

 

Manden blev onsdag aften fængslet frem til den 15. august ved et lukket grundlovsforhør ved Retten i Roskilde. Manden kærede ikke fængslingen. 

 

Den 19-årige er identisk med den ene af de to mænd, som politiet den 17. juli efterlyste med fotos. De mistænkes for at stå bag flere gaderøverier og et tilfælde af vold, som blev begået den 24. juni kl 22.00 i Solrød Centeret. Den anden efterlyste har politiet endnu ikke identificeret.

 

Den 19-årige er sigtet for at være delagtig i røveri mod tre forskellige mænd i Solrød den 24. juni samt et forsøg på grov vold og et tilfælde af vold i forbindelse med røverierne. Desuden er han sigtet for at have været en del af et røveri på Køge Station den 12. juni, hvor en mand blev frarøvet en bæltetaske, et ur og et mindre kontantbeløb. Han blev ved røveriet truet med en kniv. Slutteligt er han også sigtet for at have sparket en politiansat i forbindelse med anholdelsen onsdag morgen. 

 

Der deltog yderligere tre personer i gaderøverierne i Solrød. Den ene spillede kun en mindre rolle og ham har politiet ikke brugbare billeder af. Den tredje af gerningsmændene er identificeret, men er endnu ikke anholdt. Personer, der har en viden om, hvem den sidste efterlyste er, bedes kontakte politiet på 114.

 

Se den tidligere efterlysning her: https://politi.dk/midt-og-vestsjaellands-politi/efterlyste-og-savnede-personer/mistaenkte-efterlyses-for-gaderoeverier-og-vold-ved-solroed/2024/07/17

 

 

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

10. juli 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Studentervogne kontrolleret i hele landet

Politiets tre tungvognscentre har afsluttet årets kontroller af studentervogne. Det generelle billede var, at de fleste havde godt styr på sikkerheden. Der blev dog fundet enkelte sikkerhedskritiske fejl på studentervognene.

26. juni 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Kvinde dømt i omfattende sag om skattesvig

Der blev i dag sat punktum i en omfattende, ældre sag om kvinde, der hjalp et stort antal personer med at give skattemyndighederne fejlagtige oplysninger via Tast Selv-systemet.

26. juni 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Festivaltid er også tyveritid

Med ganske få og enkle råd kan man som festivalgæst gøre meget for at undgå, at man bliver udsat for tyverier.