Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Nyhed

18. april 2024 10:45

Flere anholdt efter stor aktion på Vestsjælland

Siden de tidlige morgen timer har politiet været til stede på flere adresser på Vestsjælland, hvor i alt seks mænd er blevet anholdt. Der vil senere blive afholdt grundlovsforhør både i Holbæk og på Frederiksberg.

Midt- og Vestsjællands Politi har med hjælp fra de øvrige sjællandske kredse gennemført en omfattende anholdelsesaktion i Holbæk og Odsherred Kommune. I den forbindelse er flere adresser allerede blevet ransaget, hvor der blev sikret beviser i sagerne, men der er indtil videre ikke blevet gjort yderligere våbenfund. Politiet er dog fortsat i gang på enkelte adresser.

Seks mænd er blevet anholdt, og de er sigtet for at kunne sættes i forbindelse med de fund af skydevåben, som blev gjort i Ladegårdsparken i februar måned.

En anholdt 17-årig ung mand, er ud over sigtelsen for besiddelse af skydevåben, også af Københavns Politi blevet sigtet for medvirken til drab på Frederiksberg i januar. Han vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten på Frederiksberg i dag kl. 12.00.

Tre mænd på 17, 18 og 26 år vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk i dag kl. 13.00.

Anklagemyndigheden vil begære dørlukning i sagerne, og pressen henvises til Københavns Politi i forhold til sagen derfra.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

24. juli 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlyst for gaderøveri fængslet

En 19-årig mand er nu anholdt og fængslet. Han var en af to mænd, som politiet efterlyste i sag om gaderøverier i Solrød

10. juli 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Studentervogne kontrolleret i hele landet

Politiets tre tungvognscentre har afsluttet årets kontroller af studentervogne. Det generelle billede var, at de fleste havde godt styr på sikkerheden. Der blev dog fundet enkelte sikkerhedskritiske fejl på studentervognene.

26. juni 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Kvinde dømt i omfattende sag om skattesvig

Der blev i dag sat punktum i en omfattende, ældre sag om kvinde, der hjalp et stort antal personer med at give skattemyndighederne fejlagtige oplysninger via Tast Selv-systemet.