Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Nyhed

18. april 2024 10:45

Flere anholdt efter stor aktion på Vestsjælland

Siden de tidlige morgen timer har politiet været til stede på flere adresser på Vestsjælland, hvor i alt seks mænd er blevet anholdt. Der vil senere blive afholdt grundlovsforhør både i Holbæk og på Frederiksberg.

Midt- og Vestsjællands Politi har med hjælp fra de øvrige sjællandske kredse gennemført en omfattende anholdelsesaktion i Holbæk og Odsherred Kommune. I den forbindelse er flere adresser allerede blevet ransaget, hvor der blev sikret beviser i sagerne, men der er indtil videre ikke blevet gjort yderligere våbenfund. Politiet er dog fortsat i gang på enkelte adresser.

Seks mænd er blevet anholdt, og de er sigtet for at kunne sættes i forbindelse med de fund af skydevåben, som blev gjort i Ladegårdsparken i februar måned.

En anholdt 17-årig ung mand, er ud over sigtelsen for besiddelse af skydevåben, også af Københavns Politi blevet sigtet for medvirken til drab på Frederiksberg i januar. Han vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten på Frederiksberg i dag kl. 12.00.

Tre mænd på 17, 18 og 26 år vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk i dag kl. 13.00.

Anklagemyndigheden vil begære dørlukning i sagerne, og pressen henvises til Københavns Politi i forhold til sagen derfra.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

30. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Status på branden i skib i Køge havn

Der er varslet med sirener pga kraftig røgudvikling fra brændende skib i Køge. Branden forventes at vare flere timer endnu.

30. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Dømt for drabsforsøg

Mand fundet skyldig i drabsforsøg på sin tidligere kæreste i Svinninge i november 2022.

18. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Politiet underretter kommunen om børn, der risikerer omsorgssvigt

Hver uge screener Midt- og Vestsjællands Politi politiets systemer for anmeldelser og øvrige registreringer, der involverer socialt udsatte børnefamilier. Formålet er at nedbringe risikoen for, at børn og unge bliver udsat for omsorgssvigt.