Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Nyhed

19. november 2020 10:39

Fortsat intensiv efterforskning efter skudsagen fra Kalundborg

Politiet fortsætter den intensive efterforskning i skudsagen fra Kalundborg, hvor to mænd er afgået ved døden og den tredje fortsat indlagt på et sygehus. Ingen er anholdt eller sigtet i sagen.

Minestrimmel med politi

Midt- og Vestsjællands Politi har siden anmeldelsen om skyderiet på Nørre Alle, Kalundborg, tirsdag aften kl. 18.12 foretaget med en intensiv efterforskning for at finde frem til den eller de personer, der står bag skyderiet.

Ofrene var tre mænd først i 20-erne fra Storkøbenhavn, og to af dem er afgået ved døden som følge af de kvæstelser, de pådrog sig. Den tredje mand er fortsat indlagt på et sygehus til behandling, men meldes i stabil tilstand.

Midt- og Vestsjællands Politi var onsdag til stede på Nørre Alle i Kalundborg med den mobile politistation for at kunne tale med borgere, der måske havde behov for at tale med politiet om tryghed, eller som måske kunne bidrage med oplysninger til politiets efterforskning.

- Politiet er meget glade for forskellige henvendelser med oplysninger, som allerede har givet anledning til mindre politiaktioner i går onsdag. Dog forestår der fortsat et større efterforskningsarbejde for at finde frem til den eller de personer, der står bag skyderiet, udtaler vicepolitiinspektør Jacob Olsen som leder af efterforskningen.

Ingen er anholdt eller sigtet i sagen, som politiet ser med meget stor alvor på og håber på borgernes hjælp til opklaringen.

Den mobile politistation vil både i dag torsdag og i morgen fredag være til stede på Nørre Alle tæt ved supermarkedet Meny. Begge dage vil den mobile politistation være til stede i tidsrummet kl. 14.00 – 19.00 i håb om at få kontakt til personer, der færdes ved supermarkedet, og som kunne have oplysninger til politiet om personerne, der er involveret i skudsagen.

Oplysninger i sagen kan også gives til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448, via nærmeste politi på tlf. 114 eller via politiets hjemmeside under menupunktet ”Tip politiet”.

Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere nyheder

14. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Lastbil fuld af fejl måtte blive holdende

Tungvognscenter Øst ved Midt- og Vestsjællands Politi afholdt onsdag den 13. januar kontrol sammen med Færdselsstyrelsen, hvor især én dansk lastbil sprang i øjnene.

12. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Midlertidigt militært område i Køge

Et mindre område på Køge havn bliver midlertidigt militært område onsdag den 13. januar 2021.

8. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Patruljebil ramt af is fra lastbil

Midt- og Vestsjællands Politi vil gerne komme med en opfordring til især lastbilschauffører, men også til bilejere, om at få fjernet sne og is fra bilerne inden kørsel.