Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Nyhed

23. marts 2022 10:00

Nu åbner det nye nærpoliti i Asnæs

Mandag den 28. marts indvier justitsministeren den nye nærpolitienhed i Asnæs.

Asnæs

Den første af to nye nærpolitienheder i Midt- og Vestsjællands Politi slår dørene op på mandag i Asnæs. Den skal bringe politiet tættere på borgerne i Odsherred. 

”Vi har arbejdet på det længe, og nu er vi klar. Vi glæder os til at komme tættere på og blive en del af borgernes dagligdag”, siger politidirektør Jørgen Bergen Skov.

Nærpolitiet kommer frem over til at holde til i Storegade 20 i Asnæs og vil have åbent minimum 15 timer om ugen.

”Ved at styrke nærpolitiet gør vi det nemmere for borgerne at komme i kontakt med os, hvis de har spørgsmål eller en viden, som de gerne vil dele med os. Samtidigt kommer folk i området også til at opleve, at vi er mere synlige i det daglige”, siger Jørgen Bergen Skov.

Justitsminister Nick Hækkerup og borgmester Karina Vincentz vil begge på mandag deltage i åbningsarrangementet, der løber fra kl 15.30 til 17.30. Der vil være mulighed for at se politiets køretøjer og udstyr, der vil være opvisning ved politihundene og så kan man også få en snak med både de lokale betjente og med de borgere, der fungerer som tryghedsambassadører i området. Og så vil der være både musik og pølsevogn til de fremmødte. 

”Vi håber, at mange gerne vil komme forbi og gøre det til en festlig dag. Jo flere, der opdager, at nu er politiet kommet til Asnæs, jo bedre”, siger politidirektøren.

Nærpolitiet i Asnæs kommer fremover til at have åbent følgende dage:

Mandag 10-15 
Tirsdag Lukket 
Onsdag 10-15 
Torsdag 12-17 
Fredag Lukket

Politikredsens anden nye nærpolitienhed ventes at åbne i næste måned i Waves i Greve. De nye nærpolitienheder er et led i den seneste flerårsaftale, hvor Folketinget besluttede, at der skal åbne 20 nye nærpolitienheder landet over.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

18. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Flere anholdt efter stor aktion på Vestsjælland

Siden de tidlige morgen timer har politiet været til stede på flere adresser på Vestsjælland, hvor i alt seks mænd er blevet anholdt. Der vil senere blive afholdt grundlovsforhør både i Holbæk og på Frederiksberg.

18. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Politiet underretter kommunen om børn, der risikerer omsorgssvigt

Hver uge screener Midt- og Vestsjællands Politi politiets systemer for anmeldelser og øvrige registreringer, der involverer socialt udsatte børnefamilier. Formålet er at nedbringe risikoen for, at børn og unge bliver udsat for omsorgssvigt.

18. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Stor anholdelsesaktion efter våbenfund i boligområde

Torsdag morgen har Midt- og Vestsjællands Politi iværksat en omfattende anholdelses- og ransagningsaktion med baggrund i fundet af flere skydevåben i Ladegårdsparken i Holbæk i februar.