Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Nyhed

18. november 2020 10:46

Såret mand afgået ved døden efter skud i Kalundborg

Tre mænd blev i går ramt af skud på Nørre Allé i Kalundborg. En blev dræbt, og nu er endnu en af de sårede mænd afgået ved døden.

Afspærring

Midt- og Vestsjællands Politi har siden skudepisoden tirsdag kl. 18.12 på Nørre Allé i Kalundborg, hvor en mand blev dræbt og to hårdt såret, efterforsket sagen intensivt. En af de sårede mænd afgik ved døden i nat, som følge af sine skader. Den tredje sårede mand er fortsat indlagt, men hans tilstand er stabil.

De tre skudofre er identificeret, og der er tale om tre unge mænd først i 20´erne fra Københavnsområdet, som alle er kendt af politiet. Politiet undersøger nu, hvad de forurettedes ærinde i Kalundborg var, og hvad motivet til skudepisoden kan være.

Der vil dagen igennem være politi i området omkring Nørre Allé og Eskebjergvej i Kalundborg, hvor der blandt andet foregår tekniske undersøgelser og søgning med hunde.

- ”Skyderi i det offentlige rum er helt uacceptabelt, og vi sætter alle kræfter ind på at opklare denne alvorlige forbrydelse. Samtidig ligger det os meget på sinde at genoprette trygheden for borgerne i Kalundborg,” siger fg. politidirektør, Lene Sørensen.

Politiet vil derfor være til stede på Nørre Allé hele dagen med den mobile politistation, både for at skabe tryghed for borgerne, men også for at tale med vidner, som kan have set noget i forbindelse med skyderiet foran supermarkedet lige efter kl. 18.00.

Den brændende bil, som blev fundet på Eskebjergvej, indgår stadig som en vigtig del af efterforskningen. Politiet vil meget gerne i kontakt med borgere, som har set personer eller køretøjer op til eller efter branden i bilen startede kl. 18.26.

Ring til politiet på tlf. 114, eller mød op ved den mobile politistation, hvis du har oplysninger i sagen


Af hensyn til den videre efterforskning er politiet ikke på nuværende tidspunkt i stand til at give yderligere oplysninger i sagen.


 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

10. juli 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Studentervogne kontrolleret i hele landet

Politiets tre tungvognscentre har afsluttet årets kontroller af studentervogne. Det generelle billede var, at de fleste havde godt styr på sikkerheden. Der blev dog fundet enkelte sikkerhedskritiske fejl på studentervognene.

26. juni 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Kvinde dømt i omfattende sag om skattesvig

Der blev i dag sat punktum i en omfattende, ældre sag om kvinde, der hjalp et stort antal personer med at give skattemyndighederne fejlagtige oplysninger via Tast Selv-systemet.

26. juni 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Festivaltid er også tyveritid

Med ganske få og enkle råd kan man som festivalgæst gøre meget for at undgå, at man bliver udsat for tyverier.