Spring til hovedindhold

Forslag

Trailer med ukrudtsmiddel stjålet

Politiet beder om borgernes hjælp til at finde en trailer, som blev stjålet i weekenden. Traileren indeholdt dunke med giftigt ukrudts- og insektmiddel.

Trailer ukrudtsmiddel

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser en hvid lukket trailer, som ved tyveriet indeholdt dunke med giftigt ukrudts- og insektmiddel. Midlerne er miljøfarlige og kan skabe hudirritation eller allergisk reaktion, hvis man rører det. De er miljøfarlige ved indtagelse. Stofferne er ikke eksplosive.

Tyveriet skete i tidsrummet imellem fredag d. 4. oktober 2019 kl. 18.00 og søndag d. 6. oktober 2019 kl. 08.30 fra en landejendom på adressen Slimmingevej, Ringsted ved Vollerslev (Køge kommune). Traileren var låst inde i en lade, som blev opbrudt i forbindelse med tyveriet.

Traileren er dobbeltakslet trailer af mærket Atec med påmonteret hvid lukket kasse, årgang 2009, registreringsnummer: AF6175.

I traileren blev opbevaret en større mængde ukrudtsmidler af mærkerne Boxer, Manteno Duo, Sempra/DFF og insektmidlet Kaiso. Midlerne opbevares i dunke på mellem 3 kg og 10 Liter. Dunkene er hvide og navnet på produktet fremgår af dunkene. Nogle af dunkene stod i lukkede papkasser i traileren.

Borgere, som har set den beskrevne trailer eller dunkene med de navngivne ukrudts/insektmidler, bedes undlade at røre ved traileren eller dunkene, men i stedet straks kontakte politiet på tlf. 114.


Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere nyheder

17. januar 2020

Midt- og Vestsjællands Politi

48 købere af narkotika i Kalundborg vil blive sigtet

Politiet vil nu sigte 48 personer for køb af narkotika af tre yngre mænd, der er idømt fængselsstraffe for salg af hash og kokain.

10. januar 2020

Midt- og Vestsjællands Politi

To lastbilchauffører og en vognmand sigtet for adskillige overtrædelser

Lørdag den 4. januar 2020 standsede en færdselsbetjent fra Tungvogncenter Øst en norsk registreret lastbil med en norsk registreret sættevogn. Lastbilen blev ført af en 27-årig mand fra Sverige, som ikke var i stand til at fremvise hverken kørekort, chaufføruddannelsesbevis eller gyldig vognmandtilladelse.

2. januar 2020

Midt- og Vestsjællands Politi

Midlertidigt militært område i Køge

Midlertidigt militært område på Køge Havn frem til fredag den 3. januar 2020 kl. 12.00.

Afvis cookies