Spring til hovedindhold

Forslag

Trailer med ukrudtsmiddel stjålet

Politiet beder om borgernes hjælp til at finde en trailer, som blev stjålet i weekenden. Traileren indeholdt dunke med giftigt ukrudts- og insektmiddel.

Trailer ukrudtsmiddel

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser en hvid lukket trailer, som ved tyveriet indeholdt dunke med giftigt ukrudts- og insektmiddel. Midlerne er miljøfarlige og kan skabe hudirritation eller allergisk reaktion, hvis man rører det. De er miljøfarlige ved indtagelse. Stofferne er ikke eksplosive.

Tyveriet skete i tidsrummet imellem fredag d. 4. oktober 2019 kl. 18.00 og søndag d. 6. oktober 2019 kl. 08.30 fra en landejendom på adressen Slimmingevej, Ringsted ved Vollerslev (Køge kommune). Traileren var låst inde i en lade, som blev opbrudt i forbindelse med tyveriet.

Traileren er dobbeltakslet trailer af mærket Atec med påmonteret hvid lukket kasse, årgang 2009, registreringsnummer: AF6175.

I traileren blev opbevaret en større mængde ukrudtsmidler af mærkerne Boxer, Manteno Duo, Sempra/DFF og insektmidlet Kaiso. Midlerne opbevares i dunke på mellem 3 kg og 10 Liter. Dunkene er hvide og navnet på produktet fremgår af dunkene. Nogle af dunkene stod i lukkede papkasser i traileren.

Borgere, som har set den beskrevne trailer eller dunkene med de navngivne ukrudts/insektmidler, bedes undlade at røre ved traileren eller dunkene, men i stedet straks kontakte politiet på tlf. 114.


Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere nyheder

8. april 2020

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlyst mand anholdt og fremstilles i grundlovsforhør

Den 21-årige mand fra Køge, der blev efterlyst tirsdag som mistænkt i en sag om knivstikkeri i Køge mandag aften, er blevet anholdt og fremstilles i grundlovsforhør. Hans efterlyste bil er også fundet og befinder sig nu i politiets varetægt.

7. april 2020

Midt- og Vestsjællands Politi

Mand død efter knivstikkeri i Køge

En 31-årig mand fra Køge døde mandag aften efter et knivstikkeri på parkeringspladsen ved opgangen Parkvej 30, Køge. Politiet efterlyser nu en 21-årig mand fra Køge som mistænkt i sagen.

21. marts 2020

Midt- og Vestsjællands Politi

Mand ramt af skud i benet i Greve

En 36-årig mand blev fredag aften ramt af skud i det ene ben, da flere skud blev affyret mod ham. Han er uden for livsfare.

Afvis cookies