Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Nyhed

24. januar 2023 14:11

Tre fængslet i sag om grov vold i kriminelt miljø

En 22-årig mand blev udsat for grov vold og efterladt stærkt medtaget foran sygehuset i Køge. Nu er tre mænd fængslet.

Tre mænd på hhv 22, 33 og 27 år blev i dag fremstillet i et lukket grundlovsforhør ved Retten i Roskilde, sigtet for et groft overfald på en 22-årig mand begået om morgenen den 7. januar. 

Den 22-årige blev samme morgen fundet alvorligt kvæstet foran sygehuset i Køge med store skader i ansigtet. 

- Der er tale om en ekstrem grov afstraffelse foregået mellem nogle mænd i det kriminelle miljø, som har haft en eller anden form for uoverensstemmelse. Det er meget tilfredsstillende, at vi med en ganske kort efterforskning har kunne identificere og pågribe de tre mistænkte, siger politikommissær Michael Robdrup Andreasen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

De tre mænd er sigtet for grov vold, trusler, frihedsberøvelse og røveri idet, det er politiets opfattelse, at volden fandt sted, mens de kørte rundt med den forurettede i bil i det storkøbenhavnske område og videre ud på Sjælland.  Den 22-årige blev slået med flere forskellige genstande, herunder en knust flaske.

De tre mænd nægtede alle forhold under retsmødet. Ved grundlovsforhøret fængslede retten de tre mænd frem til den 16. februar 2023. 
 

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
 

 

Flere nyheder

31. januar 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

FAKTA OM FESTIVAL OG FOTOVOGNE

Oven på debatten om de fartbøder, der bliver givet på motorvejen forbi Roskilde Festival i 2022, har Midt- og Vestsjællands Politi følgende udtalelse:

27. januar 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Stor fælles varebilskontrol ved motorvej

Der var sager på 4 ud af 5 varebiler, som i går blev stoppet i en stor kontrol, da Midt- og Vestsjællands Politi sammen med flere andre myndigheder holdt en fælles koordineret varebilskontrol på Køge Bugt Motorvejen ved Greve. Fem virksomheder kørte uden tilladelse til at køre med gods, og hver femte varebil kørte med overlæs. Så flere vognmænd har store bøder i vente. Skattestyrelsen fandt indikationer på sort arbejde og en virksomhed, der ikke var momsregistreret.

27. januar 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Næsten daglig beslaglæggelse af et køretøj i trafikken

332 biler blev i løbet af 2022 beslaglagt i Midt- og Vestsjællands politikreds efter grove overtrædelser af færdselsloven, herunder i sager om vanvidskørsel.

Forslag