Spring til hovedindhold

Forslag

NSK anholder 11 personer, der står bag omfattende indsmugling og distribution af kokain

NSK har tirsdag morgen anholdt ti mænd og en kvinde for indsmugling og distribution af samlet 234 kilo kokain.

NSK logo

Anholdelserne er sket i Storkøbenhavn samt på Lolland.

De anholdte er mellem 18 og 52 år.

Kokainindsmuglingerne er efter NSK’s opfattelse organiseret og styret af to personer, der er medlemmer af den nu forbudte bandegruppering Loyal To Familia (LTF).

Den ene er i dag blevet anholdt og fremstilles med krav om varetægtsfængsling. Den anden er i forvejen internationalt efterlyst for handel med kokain.

Dagens anholdelser er kulminationen på en længerevarende efterforskning i NSK, hvor et organiseret kokainnetværk har indsmuglet omfattende mængder kokain fra Holland til Danmark med henblik på videresalg. Med anholdelserne har vi fjernet både aftagerled og bagmændene til kokainleverancerne”, udtaler vicepolitiinspektør i NSK, Lars Feldt-Rasmussen.

 

Der vil tirsdag kl. 13.00 ske fremstilling af ni af de anholdte i henholdsvis Glostrup Ret og Københavns Byret.

Der vil blive anmodet om dørlukning under grundlovsforhørene, hvorfor NSK på nuværende tidspunkt ikke kan oplyse yderligere om sagen.

Pressekontakt

 

Pressetelefon: 4015 0147

E-mail: nsk-presse@politi.dk

12. juli 2024

National enhed for Særlig Kriminalitet

62-årig får fem års fængsel for hvidvask af 145 millioner

En 62-årig mand er idømt fem års ubetinget fængsel efter at have tilstået hvidvask af ca. 145 millioner kroner. Hvidvasken er blandt andet sket gennem såkaldte fakturafabrikker.

11. juli 2024

National enhed for Særlig Kriminalitet

NSK bremser kokaintransportørnetværk

En 61-årig mand er torsdag blevet idømt 12 års fængsel for at have indført og videreoverdraget betydelige mængder kokain fra udlandet til Danmark.

11. juli 2024

National enhed for Særlig Kriminalitet

Politiet advarer om nyt selvtægtsfænomen i Danmark

Politiet har i løbet af de seneste uger set en række sager med videoer online, hvor mænd bliver hængt ud for at være pædofile og overfaldet. Personerne bag overfaldene er en del af et selvtægtsnetværk, som kalder sig 'Pedo hunters'. Fænomenet har været kendt i udlandet gennem længere tid, men er nu kommet til Danmark.