Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

8. maj 2024 10:56

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 3. maj til den 6. maj 2024

Fuld mand anholdt, unge kvinder i besiddelse af narkotika, spiritus- og narkokørsel, indbrud på beværtning og blotter i Jomfru Ane Gade. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

Døgnrapport

Babyting stjålet fra kælderrum

Fredag formiddag, da en kvinde gik ned i sit kælderrum på Strubjerg i Nørresundby, opdagede hun, at der havde været indbrud i kælderrummet. Det vides ikke, hvordan tyvene kom ned i kælderen, men de brød ind i kælderrummet ved at bryde låsen op, hvorefter de gennemrodede hele rummet.

 

De stjal en autostol, en bæresele, en babynest, et toastjern, vand og opvaskemiddel, inden de smuttede igen fra stedet.

 

Har du set noget? Kontakt politiet på 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent nabohjælps gratis app her:

Download i App Store

Download i Google Play

  

 

Spirituskørsel i Fjerritslev

Selvom en mand havde drukket alkohol fredag aften, kørte han alligevel bil.

 

Politiet standsede ham på Håndværkervej ud for Fjerritslev og bemærkede med det samme, at han virkede påvirket. Derfor fik han foretaget en alkometertest, der viste, at han var påvirket af alkohol over den tilladte grænse. Af den grund blev han sigtet for spirituskørsel og anholdt for at få taget en blodprøve.

 

 

To mænd bortvist fra Jomfru Ane Gade

Politiet sigtede fredag aften to personer jf. ordensbekendtgørelsen. De to mænd sad uden for en bar i Jomfru Ane Gade og kastede ting – herunder mandler – efter beværtningens gæster, hvilket var meget generende. Derfor blev politiet tilkaldt.

 

De to mænd nægtede at have generet gæsterne, men de blev bortvist fra Gaden og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

 

 

To unge kvinder i besiddelse af kokain

Senere samme aften sigtede politiet to kvinder på henholdsvis 19 og 24 år jf. lovgivningen om euforiserende stoffer.

 

Kvinderne befandt sig i en baggård til Kattesundet i Aalborg, da politiet henvendte sig til dem. De forsøgte dog at løbe fra stedet, men politiet nåede at standse dem.

 

Den ene kvinde havde kastet en pose med 1,32 gram kokain fra sig, og den anden kvinde blev visiteret, og hun var i besiddelse af en pose med 0,6 gram kokain. De erkendte besiddelsen, og den ene kvinde blev anholdt.

 

 

Fuld mand anholdt

Natten til lørdag blev politiet nødt til at anholde en mand i Jomfru Ane Gade. Manden var blevet meget fuld, udviste voldelig optræden og kunne ikke tage vare på sig selv. Mandens pårørende var kommet for at hente ham, men de kunne ikke styre ham, hvorfor politiet anholdte ham, så han kunne afruse i detentionen.

 

Manden blev sigtet jf. ordensbekendtgørelsen

 

 

Ung man anholdt efter indbrud på bar

Lørdag eftermiddag anholdte politiet en ung mand for at bryde ind på en beværtning i Strømgade i Hjørring. Den unge mand brød ind om morgenen ved at bryde et vindue op. Derefter stjal han flere spiritusflasker og et større beløb fra barens pengeskab.

 

Anmelderen kunne genkende tyven på overvågning, hvilket ledte politiet i tyvens retning, og anholdelsen kunne gennemføres.

 

Han blev desuden sigtet for at begå indbrud.

 

 

Narkokørsel og -besiddelse

En 19-årig ung mand blev sigtet og anholdt for at køre narkokørsel og for at være i besiddelse af narkotika natten til søndag.

 

Politiet standsede manden ud for Eriksholmparken i Nørresundby. Fordi han virkede påvirket, foretog politiet en narkotest, og den gav udslag. Derfor ransagede politiet bilen, og de fandt 45,7 gram hash i bilens handskerum.

 

Den unge mand nægtede at have kørt i narkopåvirket tilstand, men erkendte besiddelsen.

 

 

Blotter i Jomfru Ane Gade

Natten til søndag anholdte politiet også en anden mand. Vagtcentralen modtog en anmeldelse om, at en mand på et diskotek i Jomfru Ane Gade var på dansegulvet og blottede sig for andre gæster ved at hive sin penis frem.

 

Politiet rykkede ud og fandt frem til manden, der blev sigtet for blufærdighedskrænkelse ved blotteri.

 

 

Følg Nordjyllands Politi på:

 

X @NjylPoliti

 

Facebook @NjylPoliti

 

Instagram @Politi

 

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

 

https://politi.dk/abonner

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

17. maj 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten 16. – 17. maj

Læs om indbrud, tyverier, bedrageriforhold samt sprit- og narkokørsel. Nordjyllands Politi udgiver på flere hverdage et uddrag fra døgnrapporterne

15. maj 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 13. maj til den 15. maj 2024

Indbrud i fodboldklubhus, hærværk, narkokørsel og norsk mand i besiddelse af narkotika. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

13. maj 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 10. maj til den 13. maj 2024

Flere spritbilister, narkotika i Gaden og på Sindal Marked, skoglad indbrudstyv anholdt, og fest lukket ned. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.