Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

23. maj 2022 14:54

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 20.-23. maj 2022

Afsløret af slikspor, ballade på sidste skoledag og endnu en ukrudtsbrænder på afveje. Læs døgnrapporten for Nordjyllands Politi her.

Døgnrapport

Aalborg – afsløret af slikspor

I en ejendom på Hadsundvej i Aalborg havde sukkertrangen taget overhånd for en beboer, på et tidspunkt mellem torsdag eftermiddag og fredag morgen. Glasset til en slikautomat var blevet knust og automaten tømt for indhold – både slik og kontanter. Glasskår og væskedråber førte dog til sigtedes lejlighed i bygningen, så sagen var hurtigt opklaret.  

 

Hobro – afsluttende skolefest endte med slagsmål

På Fjordparken i Hobro var tre personer fredag eftermiddag endt i slagsmål efter at have fejret sidste skoledag. Én af personerne, en 15-årig, nægtede at forlade stedet og blev erklæret for anholdt. Idet patruljen vil visitere ham, stak han af. Han blev dog fanget kort tid efter af en civil politipatrulje i nærheden.

 

Brønderslev – soundbox generer i Rhododendronparken 

I Brønderslev blev det for meget for en borger med høj musik otte timer i træk fra en stor soundbox i Rhododendronparken. Musikken blev dog stoppet, da en patrulje fra Nordjyllands Politi kom frem til stedet.


Skørping – garage antændt af ukrudtsbrænder

I Skørping antændte en 55-årig søndag eftermiddag nogle tørre blade med sin ukrudtsbrænder. Ilden fik fat og antændte en garage, hvor tag samt vægge delvist brændte. Udfordringer med slukningen gjorde, at beredskabet sendte en drone i luften med termisk kamera; der var desuden udfordringer med tilskuere i forbindelse med slukningen. En brandmand blev udsat for røg og måtte tilses. 
Den 55-årige blev sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

Vodskov – beruset bilist nåede ikke langt

I Vodskov forsøgte en svært beruset 54-årig bilist at begive sig på køretur, men bakkede direkte fra indkørslen og ud i grøften, hvorfra han havde besvær med at komme op fra. Manden blev anholdt af politiet, og der blev udtaget en blodprøve. 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

24. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 22. april til den 24. april 2024

Flere indbrud, tricktyverier mod ældre kvinder, narkokørsel og hærværk. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

22. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 19. april til den 22. april 2024

To narkosælgere og to biltyve anholdt, flere indbrud og episoder med narkokørsel. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

19. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 17. april til den 19. april 2024

Knivstik i Nørresundby, indbrud, falsk tusindkroneseddel opdaget, fuld indbrudstyv anholdt og flere narkobilister. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.