Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

7. november 2019 10:05

Fra døgnrapporten: indbrud i Daglig Brugs, narkopåvirket biliist i besiddelse af stoffer, indbrud i villa, indbrud i landejendom

Uddrag fra dagens døgnrapport

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Indbrud i Daglig Brugs

Torsdag nat kl. 0219 blev der lavet indbrud i Daglig Brugsen på Storegade i Assens. Ukendt gerningsmand havde lavet indbrud ved at afmontere et tagvindue med en skruemaskine. Gerningsmanden havde været rundt i baglokalet i Brugsen. Endnu ingen opgørelse af udbyttet.

Narkopåvirket bilist i besiddelse af stoffer

Torsdag nat kl. 0200 standsede en af politiets patruljer et køretøj på Bispensgade i Hjørring. Det viste sig, at føreren var påvirket af stoffet og ved ransagningen af køretøjet blev der fundet amfetamin og hash. Pågældende blev sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, og for besiddelse af euforiserende stoffer. Han måtte ligeledes omkring skadestuen for at afgive en portion blod.

Indbrud i villa

Onsdag aften mellem kl. 1900 og 2200 blev der lavet indbrud i en villa på Skagavej i Skagen. Gerningsmanden var formentlig kommet ind i villaen via en bagdør. Fra villaen blev der stjålet en B&O radio og et Samsung fjernsyn. Gerningsmanden havde været rundt i hele huset.

Indbrud i landejendom

Onsdag formiddag blev der lavet indbrud i en landejendom på Halsmandsbrovej i Vesthimmerlands kommune. Gerningsmanden havde opbrudt et vindue med et koben og herigennem skaffet sig adgang til hele huset. Det kunne konstateres, at gerningsmanden havde været rundt i hele huset. Der blev stjålet kontanter i form af euro, en Iphone og nøgler til et køretøj.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

24. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 22. april til den 24. april 2024

Flere indbrud, tricktyverier mod ældre kvinder, narkokørsel og hærværk. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

22. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 19. april til den 22. april 2024

To narkosælgere og to biltyve anholdt, flere indbrud og episoder med narkokørsel. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

19. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 17. april til den 19. april 2024

Knivstik i Nørresundby, indbrud, falsk tusindkroneseddel opdaget, fuld indbrudstyv anholdt og flere narkobilister. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.