Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

22. september 2023 15:13

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 19. til den 22. september 2023

En stjålet bil, flere indbrud og et langvarigt svindelnummer. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

Døgnrapport

Indbrud i arbejdsskur

På et tidspunkt mellem mandag eftermiddag og tidligt tirsdag morgen, var der ubudne gæster i et arbejdsskur på Sebbersundvej i Aalborg øst. Her blev der stjålet forskelligt værktøj, samt en elcykel.

 

 

Indbrud i nybyggeri

Ubudne gæster var der også tidligt tirsdag morgen, på en byggeplads på Majsmarken i Hobro. Her ankom anmelder til nybyggeriet tidligt om morgenen. Han forlod kortvarigt stedet mellem klokken 6:30 og 7:00 – i dette tidsrum havde indbrudstyve nået at stjæle 10 skruemaskiner og to kompressorer. Værktøjet er mærket ”JR”.

 

 

Husk hjelmen

Tidligt tirsdag aften stoppede en patrulje en 28-årig på el-løbehjul i Frederikshavn, da der blev kørt uden styrthjelm. Patruljen valgte så at tage en alkometertest, der viste en promille over det tilladte.

Husk, for el-løbehjul gælder: 

- Promillegrænsen er 0,5 og der er nulgrænse for ulovlige stoffer.
- Det koster 1.500 kr. at køre uden cykelhjelm.

 

 

Indbrud i villa

På Solvangen i Aalborg var der onsdag aften indbrud i en villa. Det fandt sted mellem klokken 18:20 og 19:15, hvor tyven fandt vej ind ad en ulåst bagdør. Der var spor efter den ukendte gerningsmand hvor han var kommet ind, samt i to værelser. Et udvalgt af smykker, et herre-ur, samt personlige papirer, blev stjålet ved indbruddet.

 

 

Bil stjålet

Onsdag aften blev en personbil stjålet i ejerens garage i Hjørring Kommune, mens denne var inde i huset med købmandsvarer. Ejeren hører pludselig larm fra garagen og ser bilen køre afsted. En person blev senere anholdt for brugstyveri af bilen. Inden da nåede tyven dog at påkøre en metalpille, med skader på den stjålne bil til følge. Tyven blev ved samme lejlighed alkometertestet, hvilket viste en promille over det tilladte, ligesom han blev testet positiv for kokain.

 

 

Påvirket lastbilchauffør

I Tversted blev en lastbilchauffør onsdag formiddag stoppet af en patrulje og narkometertestet.
Testen viste et positivt resultat af cannabis. 

 

 

Ulovlig bil og ulovlig kørsel

På Universitetsboulevarden i Aalborg stoppede en patrulje torsdag aften en 18-årig bilist. Her accelererede han unødigt, ligesom han ikke gav tegn i rundkørslen. Køretøjet var ikke i lovlig stand, idet begge fordæk var blankslidte. Bilisten blev endvidere testet positiv for kokain og cannabis, hvorfor han blev anholdt og en blodprøve blev udtaget.

 

 

Tålmodig svindler

Et ægtepar fik torsdag aften en længerevarende opringning fra en person, som udgav sig for at være fra ’politiets nationale enhed’. Vedkommende påstod at ægteparret var eftersøgt i et afrikansk land, for ikke at have afleveret en lånebil retur. Ægteparret endte med at give kortoplysninger samt mitid til vedkommende. Dog først efter syv timers samtale. 

Ægteparret blev rådet til hurtigst muligt at spærre både betalingskort og mitid, samt ikke tale mere med personen. Derudover blev de vejledt i at holde øje med bankkonto i forhold til økonomisk tab og anmeldelse af dette.

 

Gode råd til at undgå svindel:

• Udlevér aldrig bekræftelseskoder eller andre følsomme personoplysninger over telefonen.
Søg selv myndighedens eller banken telefonnummer frem på internettet og ring til dem.
Læg på hvis du har mistanke om svindel – og du behøver ikke være høflig.

 

 

 

 

Følg Nordjyllands Politi på:

X @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

 

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her: https://politi.dk/abonner

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

1. december 2023

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten 29. november – 1. december 2023

Efterforskning af transportulykken, stor beredskabsøvelse på vej, mange indbrud, bl.a. i Mou, mulig spritbilist og beruser. Læs et uddrag fra døgnrapporten her. Et uddrag, som politikredsen udgiver på flere hverdage.

28. november 2023

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten 25. – 28. november 2023

Indbrud, tyverier flere tilfælde af spritkørsel og godt gang i de glade julefester. Læs et uddrag fra døgnrapporten her.

24. november 2023

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag fra døgnrapporten fra den 21. november til den 24. november 2023

En fuld gaffeltruckfører, en stjålet håndtaske og en hælet plæneklipper. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her. ​