Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

1. september 2020 09:32

Fra døgnrapporten: Alvorlig hastighedsovertrædelse, indbrud i villa, færdselsuheld

Uddrag fra dagens døgnrapport

Betjent med stopskilt

Foto: Thomas Tolstrup

Alvorlig hastighedsovertrædelse

Mandag eftermiddag foretog Nordjyllands Politi hastighedskontrol på Hobrovej ved Gravlev. Her blev der standset en motorcyklist, der kort forinden havde fået målt sin hastighed. Målingen viste, at han havde kørt med en hastighed på mindst 162,7 km/t. Den højeste tilladte hastighed på stedet er 80 km/t. Det giver en overskridelse på over 100%, der betyder øjeblikkelig inddragelse af kørekortet, da overskridelsen vil føre til frakendelse af førerretten. Overtrædelsen blev i øvrigt videodokumenteret.

Indbrud i villa

I perioden mellem mandag morgen og indtil en times tid efter midnat, blev der lavet indbrud i en villa på Langgade i Kaas. Ved indbruddet blev der stjålet våben. Våbnene var opbevaret i et aflåst våbenskab. Der var ikke umiddelbart nogen spor af gerningsmanden.

Færdselsuheld

Tirsdag morgen kl. 0516 skete der et færdselsuheld på Nordjyske motorvej i det sydgående spor omkring Nørager. Føreren af en varebil overså en forankørende i forbindelse med en overhaling. Varebilen påkørte derved en trailer og mistede herredømmet over varebilen. Varebilen kørte på tværs af vej og påkørte derefter autoværnet i midterrabatten. Der opstod stor materiel skade, og en person måtte forbi skadestuen til undersøgelse.


Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Vi beklager. Dette indhold kan ikke vises.