Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

10. september 2021 06:30

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 9. – 10. september 2021

Narkosælger skjulte kontanter i chips-indpakning. Spiritbilist anholdt i Aalborg. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

Døgnrapport

Nu åbner nærstationerne i Aars og Brønderslev: Kig forbi

Tirsdag d. 14. september 2021 er der officiel åbning for de nye nærstationer i henholdsvis Aars og Brønderslev, hvor justitsminister Nick Hækkerup vil deltage. Og denne dag er der også åbnet hus for offentligheden. Alle er velkommen til at komme forbi.
Læs mere på politi.dk

 

Aalborg – butikstyv viste sig at være narkosælger med skjulte kontanter

”Vi holder ham nede, men han kæmper imod.”

Sådan lød anmeldelsen torsdag den 9. september om aftenen, da en butiksvagt fra et supermarked i Aalborg ringede til Nordjyllands Politi. Hans kolleger havde snuppet en butikstyv på fersk gerning, som de nu ville overlevere til politiet. 

Kort tid efter ankom en beredskabspatrulje til stedet. De sigtede og anholdt manden for butikstyveri, hvorefter de ville visitere ham og hans taske.

Men tasken bar på noget af en overraskelse.

Uopfordret oplyste den sigtede, at tasken indeholdte hash. Og ganske rigtigt; en kraftig stank af hash mødte betjentene, da de åbnede den for at undersøge den nærmere. Hashen blev i alt kontrolvejet til 749,71 gram. Derudover bar tasken på 6 mobiltelefoner, en bærbar PC og en ganske almindelig indpakning til chips.

Men det viste sig, at chips-indpakningen havde et hemmeligt rum. Et rum, der skjulte et større kontantbeløb. Den større mængde hash, de 6 mobiltelefoner og kontanterne – alle tydelige tegn på salg af narko.

Politiet sigtede derfor yderligere manden for salg af narkotika. De fundne genstande blev konfiskeret som bevismateriale i sagen.

Den sigtede kan nu se frem til et retsligt efterspil.

 

Hjørring – fornuftig gruppe af unge skruede ned for musikken

Natten til fredag den 10. september modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at nogle unge kørte rundt på deres knallert og lyttede til højlydt musik i et boligområde i Hjørring – desværre til gene for de omkringboende. 

En ledig beredskabspatrulje i nærheden kørte derfor til stedet, hvor man traf gruppen af unge. Efter en fornuftig snak om, at de skal huske at tage hensyn til naboerne, skruede de ned for musikken og tilkendegav, at de ville udvise mere omtanke fremover. Ej videre i sagen.

 

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent

Det er forståeligt, at du fester. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn – både derhjemme og især på offentlige arealer. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent.

 

Er du selv udsat for musik til gene? 

Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer.

Men virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på tlf. 114. Servicecenteret er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.

 

Aalborg – spiritusbilist anholdt

Torsdag den 9. september standsede politiet en bilist til kontrol på Odinsgade i Aalborg. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren – en 64-årig mand – i at deltage i en alkometertest. En test, der gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5. 

Da testen viste 1,66 promille, blev han sigtet og anholdt for spirituskørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

27. marts 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 25. marts til den 27. marts 2024

Narko- og spritkørsel, flere indbrud og Soundbox konfiskeret. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

25. marts 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 22. marts til den 25. marts 2024

Narkobilist i stjålen bil og uden kørekort, ejendomsmægler opdagede indbrud, butikstyv anholdt, spritbilist og mand meddelt forbud mod at gå i byen. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

22. marts 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 20. marts til den 22. marts 2024

Indbrud, får på fri fod, flere tilfælde af bedrageri og stjålne byggematerialer. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.