Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

19. januar 2022 13:29

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 18. – 19. januar 2022

Amfetamin- og cannabispåvirket bilist anholdt i Hjørring. Indbrud i Faarup Klit & Aalborg. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

Døgnrapport

Hjælp politiet med at identificere potentielle tyvekoster

Nordjyllands Politi har i forbindelse med en tyveri-efterforskning hos en mistænkt d. 5. januar 2022 beslaglagt en større mængde af effekter, som politiet mener stammer fra tyveriforhold – og alle disse genstande, mest smykker, ønsker politiet nu at få tilbage i hænderne hos de rette ejerfolk via en efterlysning i offentligheden. De beslaglagte genstande stammer fra en sag, hvor politiet mistænker en person, der var ansat ved Hjemmeplejen i Rebild Kommune, for at stjæle fra ældre borgere i kommunen.
Læs mere på politi.dk

 

Hjørring – narkopåvirket bilist anholdt

Tirsdag den 18. januar om eftermiddagen standsede politiet en bilist til kontrol på Toftegade i Hjørring. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren – en 25-årig mand – i at deltage i en narkometertest.

Testen gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget narkotika forud for kørslen. Politiet sigtede og anholdt ham derved for narkopåvirket kørsel, hvorefter man udtog en blodprøve som bevismateriale i sagen.

 

Hjørring – amfetamin- og cannabispåvirket bilist anholdt

Nordjyllands Politi standsede en bilist til kontrol på Ringvejen i Hjørring tirsdag den 18. januar om aftenen. Her traf betjentene den 21-årige bilist. Vedkommende vakte dog hurtigt mistanke til påvirket kørsel, da han udviste tydelige tegn på at have indtaget euforiserende stoffer.

En narkometertest understregede betjentenes mistanke. Bilisten havde tilsyneladende indtaget både amfetamin og cannabis forud for kørslen. 

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget på sygehuset. Resultatet af blodprøven anvendes som bevismateriale i sagen.

 

Faarup Klit – indbrud i sommerhus

Mellem tirsdag den 18. januar kl. 06:30 og onsdag den 19. januar kl. 23:45 begik en ukendt gerningsmand indbrud i et sommerhus på Kvanbækvej i Faarup Klit. Blandt de stjålne genstande var en IKEA lampe af glas, mens en anden blev tabt på gulvet og ødelagt.

Har du set mistænkelig færden på Kvanbækvej i Faarup Klit? Kontakt politiet på 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Aalborg – tyveri fra personbil

Mellem mandag den 17. januar kl. 21:00 og tirsdag den 18. januar kl. 07:50 brød en ukendt gerningsmand ind i en personbil, der holdt parkeret på Købkesvej i Aalborg. Blandt de stjålne genstande var diverse former for tøj, en bærbar computer samt kontanter fra handskerummet.

Har du set mistænkelig færden på Købkesvej i Aalborg? Kontakt politiet på 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

20. maj 2022

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 18.-20. maj 2022

Tricktyveri i Hasseris Bymidte, beruset besætning ombord på fiskekutter, en overtændt havegrill og indbrud i flere biler i Aars. Læs døgnrapporten for Nordjyllands Politi her.

18. maj 2022

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 16.-18. maj 2022

Aktuelle efterlysninger, tørstige indbrudstyve og bagklap på afveje. Læs døgnrapporten for Nordjyllands Politi her.

16. maj 2022

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 11.-16. maj 2022

Musik til ulempe, indbrud i fritidshuse, tandemcykel stjålet og husdyr på afveje. Læs døgnrapporten for Nordjyllands Politi her.