Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

22. november 2021 21:44

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 19. – 22. november 2021

Påvirkede bilister anholdt i Aalborg & Fjerritslev. Indbrud i Saltum & Hjørring. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

Døgnrapport

Vidner søges til skade på bil

Nordjyllands Politi søger i øjeblikket vidner til skader på et køretøj, der skete på motorvejen sent søndag aften, d. 21. november 2021.
Læs mere på politi.dk

 

Politigarantier på fire kriminalitetsområder træder i kraft

De såkaldte politigarantier er nu trådt i kraft i landets politikredse, herunder i Nordjyllands Politi. Politigarantier er en slags ’kontrakt’ mellem borger og politi om, hvad man som borger kan forvente af politiet på udvalgte områder. Politigarantierne er indført på fire sagsområder.
Læs mere på politi.dk

 

Aalborg – påvirket bilist nægtede at deltage i test

Søndag den 21. november standsede politiet en bilist til kontrol på Østerbro i Aalborg. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren – en 45-årig mand – i at deltage i en narko- og alkometertest. 

Bilisten nægtede dog at deltage i begge test. Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spiritus- og narkopåvirket kørsel, hvorefter man udtog en blodprøve som bevismateriale.

 

Fjerritslev – narkopåvirket bilist anholdt

Natten til mandag den 22. november – kort efter midnat – standsede politiet en bilist til kontrol på Aggersundvej i Fjerritslev. Betjentene henvendte sig her til føreren, der viste sig at være en 34-årig mand. 

Betjentene genkendte dog en bestemt lugt fra varebilens kabine – lugten af cannabis. Man udførte derfor en narkometertest, som viste, at bilisten tilsyneladende var påvirket af cannabis under kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Saltum – indbrud i sommerhus

Mellem lørdag den 23. oktober kl. 15:00 og lørdag den 20. november kl. 09:00 fandt et indbrud sted på Sommervangen i Saltum. Her brød en ukendt gerningsmand ind i garagen til et sommerhus, hvorfra man blandt andet stjal en Weber 100 gas grill, en 5 kg. gasflaske, en miniovn samt diverse former for værktøj.

Har du set mistænkelig færden på Sommervangen i Saltum? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Hjørring – indbrud i café

Et indbrud fandt sted på P Nørkjærs Plads i Hjørring, hvor en ukendt gerningsmand brød ind i en café mellem fredag den 19. november kl. 20:00 og lørdag den 20. november kl. 10:00. 

Har du set mistænkelig færden på P Nørkjærs Plads? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

21. januar 2022

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 20. – 21. januar 2022

Narkopåvirket bilist uden forsikring anholdt i Bindslev. Spirituspåvirkede knallertførere anholdt i Frederikshavn & Randers NV. Indbrud i Kjemtrup. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

20. januar 2022

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi uddrag af døgnrapporten den 20. januar 2022

Solofærdseluheld, narkopåvirkede bilister, væltede træer

19. januar 2022

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 18. – 19. januar 2022

Amfetamin- og cannabispåvirket bilist anholdt i Hjørring. Indbrud i Faarup Klit & Aalborg. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.