Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

8. januar 2024 14:59

Endnu en mistænkt i alvorlig voldssag anholdt – 22-årig mistænkt efterlyses dog fortsat **AFLYST, EFTERLYST ER ANHOLDT***

Tidligere i dag, den 8. januar 2024, skred Nordjyllands Politi til anholdelse af en 28-årig mand. Det skete som et led i efterforskningen af en meget alvorlig voldssag begået i Aalborg den 26. november 2023, hvor en mand den 30. november 2023 og yderligere to mænd den 13. december måned 2023 blev varetægtsfængslet. Samtidig efterlyser politiet fortsat en 22-årig mand, som man sætter i forbindelse med denne dybt alvorlige sag. **EFTERLYSTE ER ANHOLDT 10. JANUAR 2024.***

Det oplyser lederen af politiets efterforskning, politikommissær Kenneth Rodam. 

 

Sagen – som den 28-årige altså nu er anholdt i og den 22-årige stadig efterlyst til – omhandler flere kriminelle forhold, nemlig en sag om kvalificeret vold, røveri samt frihedsberøvelse. Disse forhold er alle begået i Aalborg i tidsrummet fra den 26. november 2023 om aftenen til den 27. november 2023 om morgenen.

 

Den aktuelt efterlyste mand er:

[signalement fjernet]   

 

”Vi sigter ham for alle forholdene, der efter vores opfattelse er begået i forening med de øvrige fire mistænkte mænd i sagen,” siger politikommissær Kenneth Rodam.  

 

”Vi har eftersøgt ham aktivt i offentligheden siden den 13. december sidste år, hvor han over for os, via sin forsvarer, tilkendegav, at han ikke ønskede at melde sig selv – selvom han allerede dengang vidste, at vi søgte efter, og det han slet ikke nu være i tvivl om,” lyder det videre fra Kenneth Rodam, der kraftigt opfordrer ham til at melde sig selv til politiet. Straks. 

 

”Vi leder aktivt og målrettet efter ham, og vi rykker på de spor, vi får ind om hans opholdssted,” fastslår efterforskningslederen, der opfordrer alle med kendskab til hans opholdssted – eller med informationer i sagen i almindelighed – om at rette henvendelse til Nordjyllands Politi på telefon 114.

 

Den anholdte 28-årige mand skal i løbet af i morgen, den 9. januar 2024, fremstilles i et grundlovsforhør i retten i Aalborg. Yderligere tre mænd sidder i forvejen varetægtsfængslet i sagen.

 

 

Pressens kontaktperson:

  • Kenneth Rodam, politikommissær, Nordjyllands Politi, 2931 8577

OPDATERING 10. januar 2024: 

 

Den 22-årige mistænkte mand i den omtalte sag har tidligere i dag, den 10. januar 2024 kl. 17.07, meldt sig selv på politistationen i Aalborg. Han bliver i løbet af i morgen, den 11. januar 2024, formentlig om formiddagen, fremstillet i et grundlovsforhør.

Vi vil gerne sige tak til de borgere, der i forbindelse med sagen har henvendt sig med oplysninger. Vores efterforskning af sagens nærmere omstændigheder fortsætter nu.



Vi henstiller ligeledes til, at medier og andre sletter billeder og navn af den pågældende person, idet anholdelsen til sagen har medført, at der ikke længere er noget formål med offentliggørelse at disse oplysninger. Tak skal I have.


 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

26. marts 2024

Nordjyllands Politi

Politiet efterlyser vidner til røveri i Hjørring **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

Nordjyllands Politi modtog søndag den 24. marts klokken 22:00, anmeldelse om væbnet røveri i Hjørring på Sct. Olai Plads 1 og søger vidner til episoden. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen. **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

19. februar 2024

Nordjyllands Politi

Tre mænd efterlyses til alvorlig voldssag ***aktuelt kun 1 efterlyst i sagen***

Nordjyllands Politi efterlyser nu tre personer, alle mænd, med fuld identitet og billede. Det sker, fordi politiet - efter et intenst og stadigt igangværende efterforskningsforløb - sætter dem i forbindelse med det voldelige overfald, som skete sent tirsdag aften, den 6. februar 2024, på åben gade i det centrale Aalborg. Politiet opfordrer kraftigt de mistænkte mænd til at melde sig selv, ligesom alle med oplysninger om deres opholdssted bedes rette henvendelse til politiet på telefon 114. ***to personer er anholdt. Kun 1 efterlyses aktuelt***

18. januar 2024

Nordjyllands Politi

AFLYST Blottede sig for pige – efterforskning i gang

***OPDATERING: Sagen er opklaret. Nordjyllands Politi takker for henvendelser i sagen.*** Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en alvorlig sag i Valsgård nordøst for Hobro, hvor en ukendt person, en mand, blottede sig for en 11-årig pige, som var på vej hjem fra skole. Vidner og informationer i sagen søges nu. Ring 114.