Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

17. oktober 2022 13:22

Røveri-mistænkt efterlyses

Nordjyllands Politi efterlyser nu den 22-årige [navn fjernet], som politiet mistænker for at have medvirket til et røveri i Sindal den 3. august 2022. Ring til politiet på 114, hvis man har oplysninger om, hvor han måtte have taget ophold.

Det oplyser politikommissær Thomas Due Albrektsen. 

Politikommissæren fortæller videre, at den efterlyste er mistænkt for medvirken til et røveri, der den 3. august 2022 blev begået mod Daglig Brugsen på Mosbjergvej i Sindal, ligesom han også er mistænkt for efterfølgende at medvirke til brænde det køretøj af, der blev anvendt under røveriet. 

”Da vi i forbindelse med vores efterforskning af sagen fik fastslået mistænktes identitet, har vi søgt specifikt efter ham. Desværre har vi ikke fået anholdt ham til sagen – og derfor går vi nu i offentligheden med et billede af den efterlyste i håb om, at der er nogen, der har set ham og kender hans opholdssted,” siger Thomas Due Albrektsen, der tilføjer, at politiet formoder, at han har taget ophold i en anden politikreds. 

 

Politiet: Meld dig! 

Politikommissæren opfordrer ligeledes den mistænkte til at melde sig:

”Det må da være en belastning hele tiden at skulle kigge sig over skulderen, så jeg vil opfordre ham til straks at melde sig til nærmeste politi hurtigst muligt og få forklaret sig til sagen.” 

Den mistænkte, 22-årige [navn fjernet], har følgende signalement: [Signalement fjernet]

Alle oplysninger i sagen skal gå til politiet på telefon 114. 

 

[Billede fjernet]

 

Pressens kontaktperson: 

* Thomas Due Albrektsen, politikommissær, Nordjyllands Politi, 4132 8232
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere efterlysninger

26. januar 2023

Nordjyllands Politi

Vidner og oplysninger søges i sag om blufærdighedskrænkelse

Nordjyllands Politi efterforsker stadig den sag, hvor en 8-årig skolepige tidligere i år, den 10. januar, blev udsat for et tilfælde af blufærdighedskrænkelse, idet en mand blottede sig over for hende på Abildstien ved Abildgårdskolen. Politiet mistænker samme mand for flere lignende forhold, og efterforskningsledelsen beder nu offentligheden om hjælp til at finde den formodede gerningsmand. Ring 114 med oplysninger.

19. januar 2023

Nordjyllands Politi

Eftersøgning af 24-årig tysk kvinde fortsætter

Nordjyllands Politi leder torsdag fortsat efter den 24-årige tyske kvinde, som politiet efterlyste på Facebook i går onsdag aften. Borgere, der mener at have set kvinden, bedes ringe på tlf. 114.

2. januar 2023

Nordjyllands Politi

20-årig kvinde savnes

Nordjyllands Politi efterlyser en 20-årig kvinde, der her sidst på formiddagen, den 2. januar 2023, er gået fra Mølleparkvej i Aalborg i nedtrykt sindstilstand. Ring til poliitet på 114 med oplysninger i sagen. *** Den savnede kvinde er fundet i god behold. Vi aflyser efterlysningen og siger tak for hjælpen. De pårørende er underrettet. ***

Forslag