Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

27. april 2022 12:22

Efterlysning af gerningsmand: Røveri udviklede sig voldeligt

Nordjyllands Politi efterlyser nu med et foto den formodede gerningsmand til et røveri, der er begået hos SuperBrugsen i Vejgaard på adressen Vejgaard Bymidte mandag d. 11. april 2022. Hvis man ved, hvem den pågældende er, bedes man straks ringe til politiet, ligesom vidner også bedes henvendes sig. Politikredsen kan kontaktes på telefon 114.

Røveriet skete mere præcist allersidst på eftermiddagen, nemlig omkring kl. 17.40, hvor det lykkedes for gerningsmanden at få et ukendt beløb med sig fra kassen. 

”Der er tale om et såkaldt kassedyk, der udviklede sig voldeligt, idet gerningsmanden faktisk blev forsøgt holdt tilbage på stedet af en ukendt mandlig kunde, hvilket fik gerningsmanden til at true kunden med at anvende vold. Herefter flygtede røveren fra stedet i ukendt retning,” forklarer lederen af politiets efterforskning af sagen, politikommissær Kenneth Rodam.  

Den formodede gerningsmand beskrives som: dansk af udseende og dansktalende, 30-35 år gammel, 180-185 cm høj, almindelig af kropsbygning og iført sort jakke, mørke bukser, mørke sko og kasket. 

”Vi hører gerne fra personer, der mener at kunne genkende den formodede gerningsmand – og vi hører også gerne fra vidner, især den mandlige kunde, der forsøgte at tilbageholde gerningsmanden. Han kan nemlig have vigtig viden af betydning for sagens fulde belysning og dermed opklaring,” lyder det fra politikommissær Kenneth Rodam. 

Alle med informationer i sagen kan ringe til politiet på telefon 114. 

roveri1

roveri2

Pressens kontaktperson:

* Kenneth Rodam, politikommissær, Nordjyllands Politi, 4026 6195
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

30. november 2023

Nordjyllands Politi

Indbrud i Mou – måske samme tyve på spil igen

Nordjyllands Politi efterlyser to mænd, der mistænkes for at stå bag aktuelle indbrud i Mou. Samme personer mistænkes at stå bag en stribe indbrud i Gistrup, Støvring mv. tilbage i august 2023. Ring tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.

31. oktober 2023

Nordjyllands Politi

Hjemmerøverier: Sort personbil efterlyses

Nordjyllands Politi efterforsker fortsat tre tilfælde af hjemmerøverier, der fandt sted i løbet af sommeren og sensommeren i år. En sort personbil sættes i forbindelse med episoderne. Politiets foreløbige efterforskningsskridt, med henblik på at identificere bilen, har endnu ikke båret frugt og derfor offentliggøres der nu en efterlysning af en sort personbil i sagen.

30. oktober 2023

Nordjyllands Politi

Voldtægtssagen: Har du set karakteristisk damecykel?

Nordjyllands Politi efterlyser nu specifikt borgere, som har set den ret karakteristiske damecykel, som den mistænkte mand i voldtægtssagen flere steder efter voldtægten og voldtægtsforsøget fredag 20. oktober er blevet set cykle rundt på i Aalborg-området.