Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

27. april 2022 12:22

Efterlysning af gerningsmand: Røveri udviklede sig voldeligt

Nordjyllands Politi efterlyser nu med et foto den formodede gerningsmand til et røveri, der er begået hos SuperBrugsen i Vejgaard på adressen Vejgaard Bymidte mandag d. 11. april 2022. Hvis man ved, hvem den pågældende er, bedes man straks ringe til politiet, ligesom vidner også bedes henvendes sig. Politikredsen kan kontaktes på telefon 114.

Røveriet skete mere præcist allersidst på eftermiddagen, nemlig omkring kl. 17.40, hvor det lykkedes for gerningsmanden at få et ukendt beløb med sig fra kassen. 

”Der er tale om et såkaldt kassedyk, der udviklede sig voldeligt, idet gerningsmanden faktisk blev forsøgt holdt tilbage på stedet af en ukendt mandlig kunde, hvilket fik gerningsmanden til at true kunden med at anvende vold. Herefter flygtede røveren fra stedet i ukendt retning,” forklarer lederen af politiets efterforskning af sagen, politikommissær Kenneth Rodam.  

Den formodede gerningsmand beskrives som: dansk af udseende og dansktalende, 30-35 år gammel, 180-185 cm høj, almindelig af kropsbygning og iført sort jakke, mørke bukser, mørke sko og kasket. 

”Vi hører gerne fra personer, der mener at kunne genkende den formodede gerningsmand – og vi hører også gerne fra vidner, især den mandlige kunde, der forsøgte at tilbageholde gerningsmanden. Han kan nemlig have vigtig viden af betydning for sagens fulde belysning og dermed opklaring,” lyder det fra politikommissær Kenneth Rodam. 

Alle med informationer i sagen kan ringe til politiet på telefon 114. 

roveri1

roveri2

Pressens kontaktperson:

* Kenneth Rodam, politikommissær, Nordjyllands Politi, 4026 6195
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

26. september 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi efterlyser mand i forbindelse med voldssag ***efterlysning aflyst***

Nordjyllands Politi offentliggør nu fotos af en mand, som er mistænkt for et – tilsyneladende umotiveret – tilfælde af grov vold, begået mod en borger sent om aftenen den 21. juni, ved et busstoppested på Sohngårdsholmvej. Politiet vil gerne høre fra vidner, der kan identificere gerningsmanden. ***Efterlysningen er ikke længere aktuel. Nordjyllands Poltii er kommet i kontakt med den efterlyste person***

26. marts 2024

Nordjyllands Politi

Politiet efterlyser vidner til røveri i Hjørring **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

Nordjyllands Politi modtog søndag den 24. marts klokken 22:00, anmeldelse om væbnet røveri i Hjørring på Sct. Olai Plads 1 og søger vidner til episoden. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen. **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

19. februar 2024

Nordjyllands Politi

Tre mænd efterlyses til alvorlig voldssag ***efterlysning aflyst***

Nordjyllands Politi efterlyser nu tre personer, alle mænd, med fuld identitet og billede. Det sker, fordi politiet - efter et intenst og stadigt igangværende efterforskningsforløb - sætter dem i forbindelse med det voldelige overfald, som skete sent tirsdag aften, den 6. februar 2024, på åben gade i det centrale Aalborg. Politiet opfordrer kraftigt de mistænkte mænd til at melde sig selv, ligesom alle med oplysninger om deres opholdssted bedes rette henvendelse til politiet på telefon 114. ***efterlysning aflyst - alle tre personer er blevet anholdt***