Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

27. april 2022 12:22

Efterlysning af gerningsmand: Røveri udviklede sig voldeligt

Nordjyllands Politi efterlyser nu med et foto den formodede gerningsmand til et røveri, der er begået hos SuperBrugsen i Vejgaard på adressen Vejgaard Bymidte mandag d. 11. april 2022. Hvis man ved, hvem den pågældende er, bedes man straks ringe til politiet, ligesom vidner også bedes henvendes sig. Politikredsen kan kontaktes på telefon 114.

Røveriet skete mere præcist allersidst på eftermiddagen, nemlig omkring kl. 17.40, hvor det lykkedes for gerningsmanden at få et ukendt beløb med sig fra kassen. 

”Der er tale om et såkaldt kassedyk, der udviklede sig voldeligt, idet gerningsmanden faktisk blev forsøgt holdt tilbage på stedet af en ukendt mandlig kunde, hvilket fik gerningsmanden til at true kunden med at anvende vold. Herefter flygtede røveren fra stedet i ukendt retning,” forklarer lederen af politiets efterforskning af sagen, politikommissær Kenneth Rodam.  

Den formodede gerningsmand beskrives som: dansk af udseende og dansktalende, 30-35 år gammel, 180-185 cm høj, almindelig af kropsbygning og iført sort jakke, mørke bukser, mørke sko og kasket. 

”Vi hører gerne fra personer, der mener at kunne genkende den formodede gerningsmand – og vi hører også gerne fra vidner, især den mandlige kunde, der forsøgte at tilbageholde gerningsmanden. Han kan nemlig have vigtig viden af betydning for sagens fulde belysning og dermed opklaring,” lyder det fra politikommissær Kenneth Rodam. 

Alle med informationer i sagen kan ringe til politiet på telefon 114. 

roveri1

roveri2

Pressens kontaktperson:

* Kenneth Rodam, politikommissær, Nordjyllands Politi, 4026 6195
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere efterlysninger

8. august 2022

Nordjyllands Politi

Vidner søges til voldsepisode

Nordjyllands Politi søger efter vidner til en voldsepisode, der blev begået i Skagen tirsdag den 2. august i tidsrummet mellem kl. 0015 og 0100. Oplysninger skal gå til telefon 114.

28. juli 2022

Nordjyllands Politi

Mand efterlyses i sag om brandstiftelse

*** 𝙊𝙥𝙙𝙖𝙩𝙚𝙧𝙞𝙣𝙜 - efterlysningen er aflyst. På baggrund af en borgerhenvendelse har vi foretaget anholdelse af en mistænkt i sagen.*** Nordjyllands politi offentliggør nu overvågningsbilleder af en ukendt person, der er mistænkt for brandstiftelse i en baggård i Aalborg, natten til onsdag den 27. juli omkring kl. 03.00. Ring 114 med oplysninger i sagen.

28. juli 2022

Nordjyllands Politi

Efterlysning: Har du set [navn fjernet] ***efterlysning aflyst - livstegn fra efterlyst***

Politiet leder efter den 29-årige [navn fjernet] fra Nordirland, der sidst er set på banegården i Aalborg, onsdag den 13. juli om eftermiddagen. Hans familie har ikke haft kontakt med ham siden den 11. juli, og de er meget bekymrede. Ring 114 straks, hvis du oplysninger i sagen. ***efterlysning aflyst - livstegn fra efterlyst***

Forslag