Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

12. juli 2019

Efterlysning af formodede indbrudstyve

Nordjyllands Politi frigiver nu fotos af to formodede gerningsmænd til indbruds-kriminalitet. Politiet har mistanke til omrejsende kriminelle. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Den 10. juli 2019 mellem kl. 1000-1030 brød en eller flere gerningsmænd ind hos en ældre dame i Birkelse i Vendsyssel, hvorfra de stjal hendes tegnebog, der indeholdt diverse kort, herunder et dankort. Dette dankort blev efterfølgende anvendt til hævninger i diverse pengeautomater i Aabybro, Brønderslev og Skive, ligesom det er brugt til indkøb af tøj i flere tøjforretninger.

Mistanke retter sig mod omrejsende kriminelle

Nordjyllands Politi frigiver nu billeder af gerningsmændene, og politiet håber, at offentligheden kan hjælpe med at genkende de to mistænkte personer. Overvågningen af gerningsmændene stammer fra Sport24 i Hjørring, hvor gerningsmændene indfandt sig den 11. juli 2019. 
Lederen af politiets efterforskning, fungerende vicepolitiinspektør Sune Myrup, oplyser, at Nordjyllands Politi har mistanke til, at gerningsmændene er omrejsende kriminelle fra Østeuropa. 

”Og derfor modtager vi gerne oplysninger fra campingpladser og restaurationsbranchen, hvis man har haft de afbildede personer boende som gæster,” pointerer Sune Myrup, der i næste åndedrag understreger, at politiet har efterforsket ganske massivt mod de her gerningsmænd. 

”Men det er desværre ikke lykkedes at identificere dem eller lokalisere det sted, hvor de overnatter. Det er derfor, at vi nu vælger at frigive overvågningsbillederne af de formodede gerningsmænd,” siger Sune Myrup, der håber, at offentligheden bidrager med oplysninger, der hjælper med sagens opklaring. 

I den pågældende sag, hvor den ældre kvinde havde indbrud og fik stjålet bl.a. sit dankort, var man kommet ind via åbne døre eller vinduer. 

”I den seneste periode har vi desværre set en del af den her type indbrud, hvor gerningsmændene skaffer sig adgang via åbentstående vinduer og døre, så vi vil gerne opfordre til, at man husker at lukke og låse døre og vinduer – også når man laver havearbejde eller lignende,” fortæller fungerende vicepolitiinspektør Sune Myrup.  

Har man oplysninger om de mistænkte personer, skal man straks kontakte Nordjyllands Politi på telefon: 114.

Kontaktperson til pressen ved Nordjyllands Politi er:

Sune Myrup, fungerende vicepolitiinspektør,  Nordjyllands Politi, 4030-9359, ssm003@politi.dk  

 

[fotos af mistænkte slettet 24.02.20]


Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere efterlysninger

27. maj 2020

Nordjyllands Politi

Efterlyst for brandstiftelse: Har du set denne mand?

Nordjyllands Politi offentliggør nu en overvågningsfilm af en person, der er mistænkt for brandstiftelse d. 1. marts 2020. Ring 114 med oplysninger i sagen.

18. maj 2020

Nordjyllands Politi

Efterlysning af 26-årig kvinde – nyt foto offentliggøres

Nordjyllands Politi har i weekenden søgt efter den 26-årige [NAVN FJERNET] fra Aalborg. Hendes familie har ikke været i kontakt med siden lørdag 16. maj 2020. Og nu offentliggør politiet et nyt foto af den savnede kvinde. Ring 114 med oplysninger.

18. maj 2020

Nordjyllands Politi

Efterforskning i forsvindingssag fortsætter – 52-årig mand eftersøges

Nordjyllands Politis massive efterforskning i sagen om en forsvundet 39-årig mand fra Frederikshavns-området fortsætter på fuldt tryk. To personer blev i fredags anholdt og varetægtsfængslet. Desuden er der afsagt fængslingskendelse mod en tredje person i sagen.

Afvis cookies