Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

17. juli 2019

Gerningsmand til frækt indbrud efterlyses

En datter til et ældre ægtepar fra Frederikshavn fik i går eftermiddags, 16. juli 2019, stjålet sit dankort inde fra forældrenes villa, mens de opholdt sig i haven. Ganske kort tid efter blev der forgæves forsøgt hævet på dankortet. Politiet har dog sikret overvågning af den formodede gerningsmand, som nu offentliggøres.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Det kriminelle forhold skete i går mellem kl. ca. 16.00 og 17.00. Mens ægteparret og datteren opholdt sig i villaens have, kravlede en ukendt gerningsmand ind af et vindue, der stod på klem. Og gerningsmanden bevægede sig herfra ind i stuen, hvorfra han stjal en taske, hvori der lå en tegnebog med kontanter og et hævekort, som tilhørte datteren.  

Herfra gik det stærkt. For allerede kl. 17.12 blev kortet forsøgt misbrugt, idet en gerningsmand forsøgte at hæve på kortet fra Ringkjøbing Landbobank i Frederikshavn, oplyser politiassistent fra Nordjyllands Politi, Jens Christian Dall.  

”Vi har fra banken sikret videoovervågning af den mistænkte, som vi nu offentliggør i håb om at få oplysninger fra borgerne,” siger Jens Christian Dall, der understreger, at borgerne skal ringe 114, hvis de har information i sagen.   

Politiets mistanke retter sig mod omrejsende kriminelle. På baggrund af overvågningsbillederne fra banken, så er det politiets opfattelse at gerningsmanden, der forsøger at hæve penge, er identisk med en person, som politiet efterlyste tidligere, nemlig den 12. juli 2019. 

Har man oplysninger om den mistænke, så skal man straks kontakte Nordjyllands Politi på 114. 

Pressekontakt: 
Jens Christian Dall, politiassistent, Nordjyllands Politi, 2031 2147
[fotos slettet 24.02.20]

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere efterlysninger

27. maj 2020

Nordjyllands Politi

Efterlyst for brandstiftelse: Har du set denne mand?

Nordjyllands Politi offentliggør nu en overvågningsfilm af en person, der er mistænkt for brandstiftelse d. 1. marts 2020. Ring 114 med oplysninger i sagen.

18. maj 2020

Nordjyllands Politi

Efterlysning af 26-årig kvinde – nyt foto offentliggøres

Nordjyllands Politi har i weekenden søgt efter den 26-årige [NAVN FJERNET] fra Aalborg. Hendes familie har ikke været i kontakt med siden lørdag 16. maj 2020. Og nu offentliggør politiet et nyt foto af den savnede kvinde. Ring 114 med oplysninger.

18. maj 2020

Nordjyllands Politi

Efterforskning i forsvindingssag fortsætter – 52-årig mand eftersøges

Nordjyllands Politis massive efterforskning i sagen om en forsvundet 39-årig mand fra Frederikshavns-området fortsætter på fuldt tryk. To personer blev i fredags anholdt og varetægtsfængslet. Desuden er der afsagt fængslingskendelse mod en tredje person i sagen.

Afvis cookies