Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

19. oktober 2022 10:23

38-årig tysk mand savnes - ring 114, hvis du har set ham

Nordjyllands Politi leder i øjeblikket efter en 38-årig tysk statsborger, der formentlig befinder sig i området omkring Lønstrup.

Den savnede mand er efter politiets oplysninger kørende i en mørkegrå BMW i4 med registreringsnummer DBR MN97E.

 

”Vi har været i kontakt med hans pårørende, og det gør, at vi, ligesom familien, er bekymrede for ham – og derfor vil vi gerne i kontakt med ham hurtigst muligt,” siger vagtchef, politikommissær Ole Buus, der opfordrer alle, der måtte have set den savnede mand eller bilen, som han kører i, til at ringe til politiet: ”Ring straks til os på telefon 114.”  

 

Den savnede mand kan også have søgt andre steder hen.

 

Nedenfor ses et billede af savnede.

 

savnet

Pressens kontaktperson for status på eftersøgningen er vagtchefen.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

19. februar 2024

Nordjyllands Politi

Tre mænd efterlyses til alvorlig voldssag

Nordjyllands Politi efterlyser nu tre personer, alle mænd, med fuld identitet og billede. Det sker, fordi politiet - efter et intenst og stadigt igangværende efterforskningsforløb - sætter dem i forbindelse med det voldelige overfald, som skete sent tirsdag aften, den 6. februar 2024, på åben gade i det centrale Aalborg. Politiet opfordrer kraftigt de mistænkte mænd til at melde sig selv, ligesom alle med oplysninger om deres opholdssted bedes rette henvendelse til politiet på telefon 114.

18. januar 2024

Nordjyllands Politi

AFLYST Blottede sig for pige – efterforskning i gang

***OPDATERING: Sagen er opklaret. Nordjyllands Politi takker for henvendelser i sagen.*** Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en alvorlig sag i Valsgård nordøst for Hobro, hvor en ukendt person, en mand, blottede sig for en 11-årig pige, som var på vej hjem fra skole. Vidner og informationer i sagen søges nu. Ring 114.

14. januar 2024

Nordjyllands Politi

Efterlysning af 19-årig formodet gerningsmand

Nordjyllands Politi efterlyser nu, med fuld identitet samt med billede, en 19-årig lokal mand, som man sætter i forbindelse med det drabsforsøg, der skete 10. januar 2024 i det sydlige Aalborg: Her blev en 21-årig ramt af knivstik. De pårørende til offeret er underrettet, og hans tilstand er nu stabil, men han er dog fortsat i en alvorlig tilstand. Politiet opfordrer alle med oplysninger om gerningsmandens opholdssted om straks at rette henvendelse på telefon 114. ***Den efterlyste er nu anholdt***