Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

2. august 2022 15:36

Livstegn fra efterlyst nordirsk mand – efterlysning aflyses


Nordjyllands Politi efterlyste onsdag i sidste uge en 29-årig nordirsk mand, der sidst var set i Aalborg den 13. juli. Denne efterlysning er dags dato, 2. august 2022, aflyst.

Politiet har siden sidste uge efterforsket i sagen, og man har ledt efter pågældende i Danmark samt i udlandet. Og det er i forbindelse med sagens efterforskningsskridt, at Nordjyllands Politi har konstateret livstegn fra nordireren. De tyske myndigheder har oplyst til politiet i Danmark, at de har været i kontakt med ham, og de har konstateret, at han er live.  
 
Det oplyser politikommissær Simon Hjorth Jacobsen fra Nordjyllands Politi, der kort siger:
 
”Da den 29-årige mand er truffet i live i Tyskland, hvor han har taget ophold af egen fri vilje, har vi intet grundlag for at mistænke, at der er sket en forbrydelse i forbindelse med hans afrejse ud af landet. Derfor aflyser vi vores efterlysning af ham.”
 
De nærmeste pårørende er underrettet herom.  
 
Nordjyllands Politi har ingen yderligere kommentarer.
 

Pressens kontaktperson:

  •  Simon Hjorth Jacobsen, politikommissær, Nordjyllands Politi, 4020 9808, 
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

9. august 2022

Nordjyllands Politi

Klar tendens: Sommer-indbrud er i frit fald

Nordjyllands Politi har opgjort årets antal af sommer-indbrud i privat beboelse i politikredsen: I juli måned i år er der således aktuelt anmeldt 52 tilfælde af indbrud – til sammenligning var det tilsvarende tal i juli måned sidste år 71 indbruds-anmeldelser.

29. juli 2022

Nordjyllands Politi

Ansvarlig for buskontrol til Dana Cup i Hjørring vender tommelfingeren opad

Positive takter og ingen graverende fejl – sådan lød konklusionen, efter Nordjyllands Politi onsdag rykkede ud med buskontrol til årets store ungdomsfodboldturnering, Dana Cup i Hjørring.

26. juli 2022

Nordjyllands Politi

Status på kontrolindsats i uge 29

Nordjyllands Politi har, traditionen tro, afholdt færdselskontrol i uge 29. Fokus lå på feriebyerne i Vendsyssel og de tilhørende strande. Færdselsbetjentene kan melde om gode takter og en nedgang i antallet af lovovertrædelser, i forhold til tidligere år.

Forslag