Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

5. april 2022 12:30

Sigtelse frafaldet mod 36-årig mand

Anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi har nu truffet sin afgørelse for så vidt angår den anden 36-årige mand, der – i forbindelse med drabet på Mia Skadhauge Stevn – blev anholdt onsdag den 9. februar 2022. Dagen efter, den 10. februar 2022, blev han løsladt ved et grundlovsforhør, men sigtelsen mod ham blev dengang opretholdt. Det er denne sigtelse mod ham, der nu – pr. 4. april 2022 – er helt frafaldet.

Det oplyser lederen af politiets efterforskning af sagen, vicepolitiinspektør Frank Olsen, der kort siger:  

”Vores omfattende efterforskning af denne 36-årige mands færden er nu afsluttet – og den viser, at han ikke har noget at gøre med, at Mia forsvandt, og at hun senere blev fundet afgået ved døden. Derfor er sigtelsen mod denne mand helt frafaldet.” 

Vicepolitiinspektøren medgiver, at det er alvorligt at være sigtet for drab, men det har været nødvendigt af hensyn til sagen.  

”Vores efterforskning af også hans forhold har været særdeles omfattende, for vi skal være helt sikre på, at han ikke har noget med sagen at gøre. Og det er vi nu. Derfor frafalder vi sigtelsen mod ham.” 

En anden 36-årig mand er anholdt og fortsat sigtet i sagen. Politiets omfattende efterforskning af sagen fortsætter, og politiet har af hensynet til dette arbejde og de pårørende ingen yderligere kommentarer. 

”Vi kan ikke kommentere på detaljer i en igangværende efterforskning, men overordnet kan jeg slå fast, at vi fortsat har et omfattende arbejde foran os med at kortlægge forløbet, foretage afhøringer, undersøge tekniske spor og foretage sporanalyser samt gennemse videomateriale,” siger Frank Olsen. 

 

 

Pressens kontaktperson: 

* Frank Olsen, vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi, 5162 3993
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Vi beklager. Dette indhold kan ikke vises.