Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

8. juni 2021 14:45

Ny mistænkt til grov vold identificeret: Politiet leder intenst ***Nordjyllands Politi har kontakt til mistænkte***

Fredag d. 21. maj 2021 fandt en alvorlig voldsepisode sted på Årestrupsvej i Aalborg, hvor en 19-årig mand blev overfaldet af tre gerningspersoner på åben gade med flere slag af baseballbat, knytnæveslag og af spark. Lige siden har Nordjyllands Politi efterforsket på fuld tryk i sagen, og i fredags, d. 4. juni 2021, blev en 22-årig fremstillet og derpå varetægtsfængslet i et grundlovsforhør. Flere anholdelser er på vej.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

opdatering 10. juni 2021: *** Nordjyllands Politi har været i telefonisk kontakt med den mistænkte i sagen, der i øjeblikket har taget ophold i udlandet. Mistænkte vil returnere til Danmark først i næste uge, hvorefter han vil indfinde sig hos politiet. Politiet udsender derfor ikke for nuværende yderligere efterlysninger i sagen. Tak til offentligheden for hjælpen." *** 

 

For kort siden har Nordjyllands Politis efterforskere nemlig desuden identificeret yderligere en person – en ung mand – som politiet mistænker for at være involveret i det grove overfald d. 21. maj. 

”Denne person eftersøger vi lige nu, så vi kan få ham fremstillet i et grundlovsforhør og stillet til regnskab for sine handlinger,” siger efterforskningslederen, politikommissær Kenneth Rodam, og han fortsætter: 

”Vi leder intensivt efter ham i øjeblikkeligt, og det fortsætter vi med i de næste dage – så jeg vil da opfordre ham til at rette henvendelse til os med det samme, så han ikke skal kigge sig over skulderen hele tiden,” siger politikommissæren.  

Hvis den mistænkte ikke henvender sig til politiet eller poltiet selv finder ham, så vil Nordjyllands Politi udsende en efterlysning af ham i offentligheden med foto.

 

Pressens kontaktperson: 

* Kenneth Rodam, politikommissær, Nordjyllands Politi, 4026 6195
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Vi beklager. Dette indhold kan ikke vises.