Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

13. september 2022 14:39

Indbrudsbølge i Hasseris

Nordjyllands Politi oplever for tiden en stigning i antallet af indbrud i Aalborg-bydelen Hasseris og opfordrer nu beboere til at være ekstra opmærksomme. Over den sidste måneds tid har politiet modtaget ikke færre end 14 anmeldelser.

Indbrud

Leder af berigelsessektionen hos Nordjyllands Politi, Ulf Munch Sørensen, siger:
”Vi opfordrer alle beboere i området til at holde øjne og ører åbne. Ser du noget mistænkeligt, så meld ind på telefon 114, hellere én gang for meget, end en gang for lidt. Vi har afsat ekstra ressourcer til opgaven og måske vil beboerne også kunne spotte os patruljere mere i området, end normalt.”

Husk, at hvis du har haft indbrud skal det anmeldes på telefon 114 eller via politi.dk, men opdager du et indbrud der er i gang – enten hos dig selv eller en nabo – skal der ringes 112. 

Ulf Munch Sørensen fortæller videre om den aktuelle stribe af indbrud i bydelen: ”Vi har hørt tale om en del forskellige afmærkninger, der menes anvendt i området – afmærkninger som bliver sat forud for et tyveri, såsom snore, specielle sten med videre – men vi kan simpelthen ikke bekræfte noget mønster i den retning", påpeger efterforskningslederen. 

 

Indbrudssikring

Det bedste man kan gøre er, at følge gode råd til indbrudssikring. Vi opfordrer også altid til at melde sig ind i Nabohjælpsordningen, og i det hele taget have en god dialog med sine naboer og fx aftale at holde øje hos hinanden, særligt hvis man er bortrejst i kortere eller længere tid. 

En sidste påmindelse fra Ulf Munch Sørensen handler om, at Nordjyllands Politi naturligvis ikke kan garantere at indbruddene ikke flytter sig til andre bydele eller byer, så uanset om man bor i Hasseris eller Hobro, er de gode råd om nabohjælp og indbrudssikring aktuelle. 


Pressens kontaktperson: 
Ulf Munch Sørensen, politikommissær, Nordjyllands Politi, 51411362
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

8. december 2022

Nordjyllands Politi

Politiet advarer unge: Lad ikke andre bruge din telefon i nattelivet

Nordjyllands Politi ser en ny fremgangsmåde brede sig i nattelivet, hvor svindlere gør unge til ’muldyr’. Derfor råber politiet nu vagt i gevær og håber at nå ud til de unge med især ét centralt budskab.

1. december 2022

Nordjyllands Politi

Hjørring: Politiet søger særligt vidne i voldtægtssag

Nordjyllands Politi modtog den 21. november 2022 en anmeldelse om, at en pige under 15 år er blevet udsat for voldtægt i Christiansgave Park i Hjørring den 21. august 2022. Nu søger politiet et særligt vidne i sagen.

25. november 2022

Nordjyllands Politi

Status på hundebid i eftersøgningssag

En politihund fra Nordjyllands Politi reddede sandsynligvis mandag aften en 32-årig kvindes liv i forbindelse med den omtalte eftersøgningssag fra Slettestrand. Her formåede hunden at finde kvinden i mørke og buskads under den store eftersøgningsindsats, som politiet iværksatte. I forbindelse med, at kvinden var indlagt på sygehuset på grund af hypotermi (underafkøling), konstaterede man, at hun havde mærker efter hundebid.

Forslag