Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

14. januar 2022 09:16

Sag undersøges af Den Uafhængige Politiklagemyndighed


Nordjyllands Politi var i går aftes massivt til stede på og omkring en adresse i Aalborgs Vestby. Vores tilstedeværelse havde baggrund i, at der var mistanke om, at en person i en lejlighed var i besiddelse af et våben

Det oplyser vicepolitiinspektør Anders Uhrskov, der bekræfter, at der i forbindelse med indsatsen blev afgivet skud fra politiet mod personen – en mand – der efter politiets formodning var alene i lejligheden.

Manden blev efterfølgende med ambulance transporteret til sygehuset. 

”Da der er afgivet et skud af politiet, så er sagen overgået til Den Uafhængige Politiklagemyndighed. Og derfor har Nordjyllands Politi ingen yderligere kommentarer,” siger vicepolitisinspektør Anders Uhrskov.  

Det er almindelig praksis, at sager, hvor politiet afgiver skud, efterforskes af Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP). 

 

 


Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

17. september 2024

Nordjyllands Politi

Stor øvelse på Læsø og til søs: Olieforurening i Kattegat

Onsdag den 25. september 2024 afholder myndighederne en såkaldt havmiljø-øvelse på Læsø samt ude i Kattegat umiddelbart syd for Læsø. Øvelsen skal blandt andet sikre indsatsledelsens samarbejde på tværs af myndigheder.

12. september 2024

Nordjyllands Politi

Mariagerfjord: Ny aftale mellem kommune og politi skal styrke indbrudsforebyggelse og tryghed

En ny partnerskabsaftale mellem Mariagerfjord Kommune, Nordjyllands Politi og Bo trygt skal øge borgernes tryghed og tvinge antallet af indbrud endnu længere ned.

4. september 2024

Nordjyllands Politi

Anholdelse i brandsag fra Frederikshavn

Nordjyllands Politi skred i går, den 3. september 2024, til anholdelse af en 19-årig mand fra Frederikshavns-området. Manden er sigtet for at have påsat en brand i beboelsesejendom beliggende i Rimmensgade Frederikshavn den 25. august 2024.