Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

15. marts 2023 17:18

Nordjyllands Politi har afsluttet politiforretning i Skagen

Nordjyllands Politi var tidligere i eftermiddag til stede på en adresse på Corasvej i Skagen i forbindelse med en politiforretning. Her assisterede politiet en læge, som skulle ind i hjemmet til en psykisk uligevægtig person. Politiet forlod adressen igen kl. 15:30.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Vagtchef René Kortegaard fra Nordjyllands Politi fortæller:
”Der var indgået oplysninger, som bevirkede at vi var nødsaget til at møde talstærkt op og bede beboere i området holde sig inden døre. I sådanne situationer tager politiet ingen chancer, men rykker massivt ud. Vi er klar over at det kan tage sig voldsomt ud, men vi forsikrer om at situationen hele tiden var under kontrol. Lægebesøget blev afviklet uden yderligere dramatik, personen er nu i gode hænder og under behandling. Ingen kom til skade ved episoden.”

Vagtchefen tilføjer:
”Det er forståeligt hvis set-uppet i dag har gjort borgerne i området bekymrede, jeg kan kun understrege at der ikke er grund til utryghed med baggrund i denne sag.”

Har man, som beboer i området, brug for at tale med poltiet om dagens hændelser, så er man velkommen til at ringe på telefon 114.
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

21. februar 2024

Nordjyllands Politi

Flere anholdelser for indbrudstyveri

Efter et kortevarende, men dog intenst efterforskningsforløb, slog efterforskere fra Nordjyllands Politi i går, den 20. februar 2024, til på flere forskellige adresser i det nordjyske. Målet var at anholde mistænkte indbrudstyve. Og dét lykkedes. Blandt andet blev to mænd på henholdsvis 30 og 45 år frihedsberøvet – og de er i dag blevet fremstillet og fængslet i et grundlovsforhør.

16. februar 2024

Nordjyllands Politi

35-årig mand idømt et års ubetinget fængsel for grov vold

En 35-årig mand blev i dag den 16. februar 2024 idømt et års ubetinget fængsel for at have begået grov vold mod en 31-årig kvinde. Anklagemyndigheden i Nordjyllands Politi er meget tilfredse med dommen.

16. februar 2024

Nordjyllands Politi

Besøg på vej til skyldnere i fogedsager

Politiet i Himmerland vil snart banke på døren hos en lang række borgere, som har udeståender med fogedretten. I Frederikshavn har politiet allerede anholdt 17 skyldnere og indsatsen fortsætter.