Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

16. februar 2024 09:20

Besøg på vej til skyldnere i fogedsager

Politiet i Himmerland vil snart banke på døren hos en lang række borgere, som har udeståender med fogedretten. I Frederikshavn har politiet allerede anholdt 17 skyldnere og indsatsen fortsætter.

Politilogo på patruljebil

Foto: Niclas Jessen

Hvis man skylder penge og sagen er endt i fogedretten, så er det på høje tid at få orden på miseren. Nordjyllands Politi vil i den nærmeste fremtid banke på hos en lang række skyldnere, som har en ubetalt gæld, som de på trods af talrige anmodninger ikke har fået afviklet.

Det oplyser fg. politikommissær Lars Bengtsen Rosenvinge fra politiet i Himmerland. Han opfordrer kraftigt de borgere som måtte have et udestående med fogedretten om at rette henvendelse til denne, så gælden kan blive betalt eller der kan findes en ordning.   

”Hvis ikke man ønsker at blive hentet i sit hjem, på sin arbejdsplads, eller hvor man ellers måtte opholde sig på det givne tidspunkt vores patruljer afhenter, så vil jeg opfordre til, at man selv som borger tager kontakt til fogedretten og får ordnet sit eventuelle mellemværende.”

Politikommissæren oplyser ikke nøjagtigt, hvilke dage patruljerne sætter målrettet ind for at hente skyldnerne til fogedretten, ligesom det også er uvist hvilket tidspunkt på døgnet, der opereres. 

”Jeg kan fortælle så meget at vi gerne sætter flere dage af, hvis det bliver nødvendigt og kan også afsløre, at indsatsen ikke kun gælder for skyldnere i Himmerland.”

 

Sådan kontakter du fogedretten

Hvis man som borger har et uafklaret økonomisk mellemværende med fogedretten, så skal man henvende sig personligt i Fogedretten på Badehusvej 17, 9000 Aalborg, hverdage mellem klokken 9 og 11.

 

 

Pressens kontaktperson

*Lars Bengtsen Rosenvinge, fg. politikommissær, Sagscenter og Visitation Himmerland, telefon 4041 8695.

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

19. april 2024

Nordjyllands Politi

Tungvognskontrol på E45 viser plads til forbedringer

Tungvognscenter Nord afholdte, sammen med en række aktører, tungvognskontrol torsdag den 18. april 2024 nord for Randers på motorvej E45. Kontrollen afslørede plads til forbedringer.

18. april 2024

Nordjyllands Politi

Grundlovsforhør efter knivstik i Nørresundby

Der var formentlig tale om et sammenstød internt i det kriminelle miljø, da en 38-årig mand kort efter midnat, den 18. april 2024, blev stukket i brystet. Episoden fandt sted i et boligkvarter i Nørresundby. En 45-årig mistænkt blev kort efter hændelsen anholdt; han blev fremstillet i grundlovsforhør torsdag formiddag.

12. april 2024

Nordjyllands Politi

To mænd anholdt for indbrud

Nordjyllands Politi skred i nat, den 12. april 2024, til anholdelse af to mænd, som politiet mistænker for at stå bag flere tilfælde af indbrudskriminalitet begået forskellige steder i politikredsen i løbet af de sidste måneder.