Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

19. marts 2021 11:27

Knallertkontrol i Støvring


I går, 18. marts 2021, foretog Nordjyllands Politi, foranlediget af flere borgerhenvendelser, en knallertkontrol i Støvring. To blev sigtet. Politiet bebuder flere kontroller.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Torsdagens kontrol foregik i tidsrummet mellem kl. 15.30 og 18.00, og den var koncentreret omkring selve Støvring by, blandt andet slog betjente fra politiet i Himmerland til omkring Juelstrupparken, hvor flere knallerter tidligere havde været samlet. 

I denne kontrol blev to knallertførere sigtet, idet deres knallerter på rullefeltet viste en klar måling på over 30 km/t, hvorfor der formentlig er tale om konstruktive ændringer af knallerter. 

 

Flere kontroller på vej

Aktionen i går var et led i en bredere indsats med at kontrollere knallerter flere steder i området, oplyser politikommissær Mikkel Mitchell, der siger:   

”Flere har nemlig henvendt sig og fortalt os om hurtigkørende og mulige ulovlige knallerter i Støvring, som færdes på en måde, der er til stor gene og ulempe for byens borgere. Og derfor er det heller ikke sidste gang, at vi har foretaget en kontrol i området.”   

De to sigtede knallertfører vil modtage en bøde samt en betinget frakendelse af retten til at føre lille knallert. Ved eventuelle gentagelsestilfælde kan knallerten konfiskeres.  

 

Pressens kontaktperson: 

Mikkel Mitchell, politikommissær, Nordjyllands Politi, 2441 9509  
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

21. januar 2022

Nordjyllands Politi

Mand varetægtsfængslet for bedrageri

Nordjyllands Politi har i går, 20. januar 2022, anholdt en 29-årig mand, som man mistænker for flere tilfælde af bedrageri over en længere periode.

14. januar 2022

Nordjyllands Politi

Hjælp politiet med at identificere potentielle tyvekoster

Nordjyllands Politi har i forbindelse med en tyveri-efterforskning hos en mistænkt d. 5. januar 2022 beslaglagt en større mængde af effekter, som politiet mener stammer fra tyveriforhold – og alle disse genstande, mest smykker, ønsker politiet nu at få tilbage i hænderne hos de rette ejerfolk via en efterlysning i offentligheden. De beslaglagte genstande stammer fra en sag, hvor politiet mistænker en person, der var ansat ved Hjemmeplejen i Rebild Kommune, for at stjæle fra ældre borgere i kommunen.

14. januar 2022

Nordjyllands Politi

Sag undersøges af Den Uafhængige Politiklagemyndighed

Nordjyllands Politi var i går aftes massivt til stede på og omkring en adresse i Aalborgs Vestby. Vores tilstedeværelse havde baggrund i, at der var mistanke om, at en person i en lejlighed var i besiddelse af et våben