Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

19. maj 2024 08:24

Brand under intens efterforskning

Nordjyllands Politi modtog sent i går aftes, den 18. maj 2024 kl. 23.08, en anmeldelse om en brand på en gård i Bælum beliggende på adressen Nørrebjergvej. Politiet frygter, at beboerne kan være indebrændt. De nærmeste pårørende er underrettet.

Politiets sendte straks – sammen med brandslukningskøretøjet – adskillige patruljer frem til stedet, da anmeldelsen indgik til vagtcentralen, og man kunne konstatere, at stuehuset var overtændt af flammer, da man kom frem; og det var ikke muligt for røgdykkere at komme ind på grund af den særdeles kraftige ild. 

 

Slukningsarbejdet har således pågået hele natten, og efterslukningsarbejdet er fortsat i gang, hvorfor man ikke har kunne opnå adgang til selve ejendommen endnu. 

 

Nordjyllands Politi har i den forbindelse en efterforskning af de nærmere omstændigheder i gang, ligesom der er tilkaldt yderligere brandefterforskere, der skal hjælpe med at klarlægge, hvad der sket, og hvordan branden er opstået.

 

Vagtchef og politikommissær Ole Buus ved Nordjyllands Politi kan dog ikke gå i detaljer med politiets indledende efterforskningsskridt, der allerede er blevet foretaget. Men vagtchefen frygter, at beboerne – et ægtepar i 50’erne – tilmeldt adressen kan være indebrændt, da man ikke har kunne opnå kontakt til dem, ligesom man har kunnet konstatere, at beboernes køretøjer befinder sig på stedet.

 

”Vi kan således ikke endnu udtale os nærmere om brandårsag eller andre omstændigheder. Det er det, som vores efterforskningsarbejde fremadrettet skal klarlægge.”

 

Området omkring ejendommen er på nuværende tidspunkt afspærret, og bevogtes af styrker fra Hjemmeværnet, og det vil den være en rum tid endnu, indtil myndighedernes arbejde på stedet er tilendebragt.

 

Politiet har på nuværende tidspunkt ingen yderligere informationer i sagen.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

30. august 2024

Nordjyllands Politi

Beredskaber holder øvelse på Thistedvej den 4. september

Nordjyllands Politi holder øvelse onsdag den 4. september sammen med Beredskabsstyrelsen og sundhedssektoren. Øvelsen foregår på Thistedvej ved Vust kl. 14-23, hvor der derfor vil være omkørsel.

29. august 2024

Nordjyllands Politi

Torsdagens cykelløb i Aalborg afviklet i god ro og orden

Første løbsdag i UCI Gran Fondo World Championship er politimæssigt set afviklet efter planen, uden større udfordringer. Det er status fra Nordjyllands Politi.

29. august 2024

Nordjyllands Politi

Politiet bidrager til sikre rammer for cykelløb i Aalborg

Nordjyllands Politi er til stede under afviklingen af amatør-VM i cykelløb i Aalborg torsdag den 29. august til søndag 1. september 2024. Formål og fokus er at sikre rammerne for en fredelig, festlig og folkelig sportsoplevelse - med så få gener for færdslen som muligt.