Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

21. juli 2021 19:05

Massiv polititilstedeværelse i Aalborg

Nordjyllands Politi rykkede i eftermiddag, d. 21. juli 2021, ud til flere adresser i Aalborg. Det skete efter anmeldelse om et større slagsmål. Der er ingen meldinger om tilskadekomst. Vidner bedes ringe 114.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Politiets patruljer har været og er til stede flere steder i Aalborg, blandt andet ved Vesterbro/Hasseris i Aalborg samt området omkring Boulevarden og J. F. Kennedys Plads. 

”Vi modtog anmeldelse om et muligt igangværende slagsmål kl. 15.48 i det centrale Aalborg: En bil kørte efter en person i området omkring Boulevarden og JFK Plads, hvorved der blev kastet sten mod bilen. Vi sendte omgående adskillige patruljer frem til stedet,” siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Torben Larsen.

Vagtchefen forklarer, at politiet efterfølgende standsede en bil med knust sideside på Vesterbro ved Kirkegårdsgade i Aalborg. 

”I den forbindelse anholder vi tre personer med tilknytning til bilen,” siger Torben Larsen, der fortæller, at mens betjentene arbejder på stedet, høres nogle brag fra området omkring parkeringsarealet ved Aalborg Kongres- og Kulturcenter.  

”Der har været forlydender fremme om, at det kunne være skudafgivelse. Det kan vi dog ikke bekræfte,” understreger vagtchefen, der dog tilføjer, at det indgår i politiets samlede fremadrettede efterforskning af sagen. 

”Vi er i øjeblikket i færd med en intens efterforskning, der indebærer undersøgelser, bl.a. med hundepatruljer, flere steder i Aalborg, ligesom vi skal afhøre en lang række vidner. Det kommer til at tage en rum tid, inden vi har belyst hele hændelsesforløbet,” forklarer Torben Larsen, der dog kan sige, at politiet i forbindelse med sagen har anholdt yderligere en fjerde person.   

”Det er for tidligt at lægge sig fast på præcist, hvad der er sket. Men det er vi i øjeblikket ved at undersøge – og vi arbejder intenst på at klarlægge hele forløbet, så vi kan stille de ansvarlige til regnskab. Slagsmål og lignende er helt uacceptabelt i det offentlige rum.” 

Politiet er i øjeblikket til stede flere steder i Aalborg i forbindelse med efterforskningen, og der ventes ingen nye oplysninger i sagen før i løbet af i morgen, når afhøringerne af vidner og anholdte er afsluttet. 

Torben Larsen opfordrer dog vidner, der har hørt eller set noget i området omkring Kirkegårdsgade og Vesterbro, til henvende sig til Nordjyllands Politi. 

”Det kan f.eks. være, hvis man har set personer løbe rundt og råbe, eller hvis man har set mistænkelige køretøjer i områder, der f.eks. forlader stedet i høj hastigheder,” siger Torben Larsen, der understreger, at man skal ringe på telefon 114, hvis man har oplysninger i sagen. 
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

12. august 2022

Nordjyllands Politi

Ny måling: Nordjyderne føler sig generelt trygge

Næsten 9 ud af 10 nordjyder er trygge i deres nabolag, ligesom tilliden til Nordjyllands Politi, trods lidt lokale udsving, generelt set er høj. Det viser en måling af trygheden og tilliden til politiet i hele Danmark, som Justitsministeriet har gennemført. Der er dog stadig, mener nordjysk politidirektør, plads til forbedringer. Arbejdet med at sikre trygheden er nemlig en kontinuerlig indsats.

9. august 2022

Nordjyllands Politi

Klar tendens: Sommer-indbrud er i frit fald

Nordjyllands Politi har opgjort årets antal af sommer-indbrud i privat beboelse i politikredsen: I juli måned i år er der således aktuelt anmeldt 52 tilfælde af indbrud – til sammenligning var det tilsvarende tal i juli måned sidste år 71 indbruds-anmeldelser.

2. august 2022

Nordjyllands Politi

Livstegn fra efterlyst nordirsk mand – efterlysning aflyses

Nordjyllands Politi efterlyste onsdag i sidste uge en 29-årig nordirsk mand, der sidst var set i Aalborg den 13. juli. Denne efterlysning er dags dato, 2. august 2022, aflyst.

Forslag