Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

21. juli 2021 19:05

Massiv polititilstedeværelse i Aalborg

Nordjyllands Politi rykkede i eftermiddag, d. 21. juli 2021, ud til flere adresser i Aalborg. Det skete efter anmeldelse om et større slagsmål. Der er ingen meldinger om tilskadekomst. Vidner bedes ringe 114.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Politiets patruljer har været og er til stede flere steder i Aalborg, blandt andet ved Vesterbro/Hasseris i Aalborg samt området omkring Boulevarden og J. F. Kennedys Plads. 

”Vi modtog anmeldelse om et muligt igangværende slagsmål kl. 15.48 i det centrale Aalborg: En bil kørte efter en person i området omkring Boulevarden og JFK Plads, hvorved der blev kastet sten mod bilen. Vi sendte omgående adskillige patruljer frem til stedet,” siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Torben Larsen.

Vagtchefen forklarer, at politiet efterfølgende standsede en bil med knust sideside på Vesterbro ved Kirkegårdsgade i Aalborg. 

”I den forbindelse anholder vi tre personer med tilknytning til bilen,” siger Torben Larsen, der fortæller, at mens betjentene arbejder på stedet, høres nogle brag fra området omkring parkeringsarealet ved Aalborg Kongres- og Kulturcenter.  

”Der har været forlydender fremme om, at det kunne være skudafgivelse. Det kan vi dog ikke bekræfte,” understreger vagtchefen, der dog tilføjer, at det indgår i politiets samlede fremadrettede efterforskning af sagen. 

”Vi er i øjeblikket i færd med en intens efterforskning, der indebærer undersøgelser, bl.a. med hundepatruljer, flere steder i Aalborg, ligesom vi skal afhøre en lang række vidner. Det kommer til at tage en rum tid, inden vi har belyst hele hændelsesforløbet,” forklarer Torben Larsen, der dog kan sige, at politiet i forbindelse med sagen har anholdt yderligere en fjerde person.   

”Det er for tidligt at lægge sig fast på præcist, hvad der er sket. Men det er vi i øjeblikket ved at undersøge – og vi arbejder intenst på at klarlægge hele forløbet, så vi kan stille de ansvarlige til regnskab. Slagsmål og lignende er helt uacceptabelt i det offentlige rum.” 

Politiet er i øjeblikket til stede flere steder i Aalborg i forbindelse med efterforskningen, og der ventes ingen nye oplysninger i sagen før i løbet af i morgen, når afhøringerne af vidner og anholdte er afsluttet. 

Torben Larsen opfordrer dog vidner, der har hørt eller set noget i området omkring Kirkegårdsgade og Vesterbro, til henvende sig til Nordjyllands Politi. 

”Det kan f.eks. være, hvis man har set personer løbe rundt og råbe, eller hvis man har set mistænkelige køretøjer i områder, der f.eks. forlader stedet i høj hastigheder,” siger Torben Larsen, der understreger, at man skal ringe på telefon 114, hvis man har oplysninger i sagen. 
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

19. april 2024

Nordjyllands Politi

Tungvognskontrol på E45 viser plads til forbedringer

Tungvognscenter Nord afholdte, sammen med en række aktører, tungvognskontrol torsdag den 18. april 2024 nord for Randers på motorvej E45. Kontrollen afslørede plads til forbedringer.

18. april 2024

Nordjyllands Politi

Grundlovsforhør efter knivstik i Nørresundby

Der var formentlig tale om et sammenstød internt i det kriminelle miljø, da en 38-årig mand kort efter midnat, den 18. april 2024, blev stukket i brystet. Episoden fandt sted i et boligkvarter i Nørresundby. En 45-årig mistænkt blev kort efter hændelsen anholdt; han blev fremstillet i grundlovsforhør torsdag formiddag.

12. april 2024

Nordjyllands Politi

To mænd anholdt for indbrud

Nordjyllands Politi skred i nat, den 12. april 2024, til anholdelse af to mænd, som politiet mistænker for at stå bag flere tilfælde af indbrudskriminalitet begået forskellige steder i politikredsen i løbet af de sidste måneder.