Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

21. juli 2021 19:05

Massiv polititilstedeværelse i Aalborg

Nordjyllands Politi rykkede i eftermiddag, d. 21. juli 2021, ud til flere adresser i Aalborg. Det skete efter anmeldelse om et større slagsmål. Der er ingen meldinger om tilskadekomst. Vidner bedes ringe 114.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Politiets patruljer har været og er til stede flere steder i Aalborg, blandt andet ved Vesterbro/Hasseris i Aalborg samt området omkring Boulevarden og J. F. Kennedys Plads. 

”Vi modtog anmeldelse om et muligt igangværende slagsmål kl. 15.48 i det centrale Aalborg: En bil kørte efter en person i området omkring Boulevarden og JFK Plads, hvorved der blev kastet sten mod bilen. Vi sendte omgående adskillige patruljer frem til stedet,” siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Torben Larsen.

Vagtchefen forklarer, at politiet efterfølgende standsede en bil med knust sideside på Vesterbro ved Kirkegårdsgade i Aalborg. 

”I den forbindelse anholder vi tre personer med tilknytning til bilen,” siger Torben Larsen, der fortæller, at mens betjentene arbejder på stedet, høres nogle brag fra området omkring parkeringsarealet ved Aalborg Kongres- og Kulturcenter.  

”Der har været forlydender fremme om, at det kunne være skudafgivelse. Det kan vi dog ikke bekræfte,” understreger vagtchefen, der dog tilføjer, at det indgår i politiets samlede fremadrettede efterforskning af sagen. 

”Vi er i øjeblikket i færd med en intens efterforskning, der indebærer undersøgelser, bl.a. med hundepatruljer, flere steder i Aalborg, ligesom vi skal afhøre en lang række vidner. Det kommer til at tage en rum tid, inden vi har belyst hele hændelsesforløbet,” forklarer Torben Larsen, der dog kan sige, at politiet i forbindelse med sagen har anholdt yderligere en fjerde person.   

”Det er for tidligt at lægge sig fast på præcist, hvad der er sket. Men det er vi i øjeblikket ved at undersøge – og vi arbejder intenst på at klarlægge hele forløbet, så vi kan stille de ansvarlige til regnskab. Slagsmål og lignende er helt uacceptabelt i det offentlige rum.” 

Politiet er i øjeblikket til stede flere steder i Aalborg i forbindelse med efterforskningen, og der ventes ingen nye oplysninger i sagen før i løbet af i morgen, når afhøringerne af vidner og anholdte er afsluttet. 

Torben Larsen opfordrer dog vidner, der har hørt eller set noget i området omkring Kirkegårdsgade og Vesterbro, til henvende sig til Nordjyllands Politi. 

”Det kan f.eks. være, hvis man har set personer løbe rundt og råbe, eller hvis man har set mistænkelige køretøjer i områder, der f.eks. forlader stedet i høj hastigheder,” siger Torben Larsen, der understreger, at man skal ringe på telefon 114, hvis man har oplysninger i sagen. 
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Vi beklager. Dette indhold kan ikke vises.