Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

22. september 2021 12:00

Fem personer anholdt for indbrudskriminalitet

Patruljer fra Nordjyllands Politi slog tirsdag aften, 21. september kl. 21.46, til og anholdt i alt fem udenlandske mænd, som man mistænker for flere tilfælde af indbrudskriminalitet i politikredsen.

Det oplyser lederen af politiets efterforskning, politikommissær Ulf Munch Sørensen, der fortæller, at politiet havde holdt de mistænkte gerningspersoner under observation på grund af netop mistanke om indbrudskriminalitet. 

Anholdelsen skete, da politiets observationer gav konkret mistanke om, at mændene i løbet af mandagen og tirsdagen havde begået flere tilfælde af indbrud mod landejendomme i området mellem Aalborg og Hobro. 

”Derfor besluttede vi at skride til en hurtig anholdelse af de fem mænd, som vi alle anholdt på et sommerhus i Vendsyssel,” siger Ulf Munch Sørensen, og han fortsætter: 

”Jeg er meget tilfreds med anholdelserne, der sker takket være effektivt efterforskningsarbejde og solidt samarbejde fra flere af vores enheder. De anholdte havde efter vores opfattelse planlagt og udført flere indbrud i Nordjylland, hvilket vi forhåbentlig har sat en stopper for.” 

De anholdte mænd fremstilles i et grundlovsforhør i Retten i Aalborg i dag, d. 22. september 2021 kl 1200, siget for blandt andet indbrudskriminalitet, og anklagemyndigheden vil begære mændene – hvoraf de tre er fra Litauen og de to fra Ukraine – varetægtsfængslet, mens efterforskningen i sagen fortsætter. 

 

 

Pressens kontaktperson

Ulf Munch Sørensen, politikommissær, Nordjyllands Politi, 5141 1362 
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

30. juni 2022

Nordjyllands Politi

Nattelivszonen i Aalborg begrænses nu

Fra d. 1. juli 2022 begrænser Nordjyllands Politi omfanget af den nattelivszone, der trådte i kraft d. 4. november 2021 gældende for Aalborg midtby.

27. juni 2022

Nordjyllands Politi

Har du fået stjålet elløbehjul eller vinkelsliber?

I forbindelse med en rutinemæssig standsning af et køretøj, ved Biersted i april, fandt Nordjyllands Politi en del tyvekoster.

24. juni 2022

Nordjyllands Politi

Opdatering i sagen om knivstikkeri i Vejgaard

Nordjyllands Politi har, sent i aftes, løsladt de fire anholdte i sagen om det knivstikkeri på Hadsundvej i Vejgaard i Aalborg, som politiets patruljer rykkede ud til natten til torsdag. Sigtelserne opretholdes. Politiet efterlyser fortsat vidner, der bedes ringe 114 med oplysninger i sagen.

Forslag