Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

24. juni 2022 10:35

Opdatering i sagen om knivstikkeri i Vejgaard

Nordjyllands Politi har, sent i aftes, løsladt de fire anholdte i sagen om det knivstikkeri på Hadsundvej i Vejgaard i Aalborg, som politiets patruljer rykkede ud til natten til torsdag.
Sigtelserne opretholdes. Politiet efterlyser fortsat vidner, der bedes ringe 114 med oplysninger i sagen.

”De fire sigtede i sagen har ikke, i nævneværdig grad, ønsket at bidrage til sagens opklaring. De er nu løsladt, men sigtelserne opretholdes. De tre tilskadekomne var blandt de sigtede. Der ligger nu et omfattende efterforskningsarbejde foran os, for at klarlægge hændelsesforløbet,” fortæller efterforskningsleder og vicepolitiinspektør Niels Kronborg.

Vicepolitiinspektøren minder om, at Nordjyllands Politi i dag, fredag, har udstationeret den mobile politistation på Hadsundvej i området ved biblioteket, fra kl. 10 til 13. Her kan man henvende sig, hvis man har oplysninger i sagen – eller hvis man har brug for at tale med politiet om hændelsen. Hvis man bor i området og har videoovervågning, opfordres man til at sikre data og rette henvendelse til Nordjyllands Politi på telefon 114.
 

Pressens kontaktperson: 
* Niels Kronborg, vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi, 5124 7690

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

19. august 2022

Nordjyllands Politi

Tyverier fra kirker – flere mistænkte varetægtsfængslet

Efter en kvik borgerhenvendelse pågreb Nordjyllands Politi i går torsdag den 18. august 2022 fem personer, som mistænkes for at stå bag indbrud i en række nordjyske kirker. Tre af de mistænkte blev varetægtsfængslet i dag efter et lukket grundlovsforhør ved Retten i Hjørring.

17. august 2022

Nordjyllands Politi

Færdsel i Frederikshavn: skolekontroller med skulderklap

Hvert år laver politiet færdselskontroller ved landets skoler, når børnene starter i skole. I Frederikshavn kommune har lokalbetjentene også været flittigt omkring – og det er heldigvis blevet til flere skulderklap end sager.

15. august 2022

Nordjyllands Politi

Videozoner indført i Hjørring og Hobro

I samråd med lokale beboere, aktører og kommuner har Nordjyllands Politi nu indført videozoner i Hjørring og Hobro bymidte. Zonerne er markeret med skiltning. Kameraerne skal som i andre byer bidrage til tryghed og styrke politiets efterforskning.

Forslag