Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

4. september 2019

27-årig mand varetægtsfængslet for brugstyveri af varebil

I går morges tirsdag den 3. september 2019 anholdt Nordjyllands Politi en 27-årig mand, som kunne sættes i forbindelse med et brugstyveri af en varebil dagen før. Manden er nu varetægtsfængslet i fire uger.

Mandag den 2. september 2019 blev der stjålet en varebil i Aalborg, som indeholdt en del værktøj. Allerede tirsdag kunne Nordjyllands Politi anholde en lokal 27-årig mand, som kunne sættes i forbindelse med brugstyveriet.

”Vi ransagede efterfølgende den anholdtes lejlighed. Her fandt vi tyvekoster fra to indbrud i skoler og en optiker, alt sammen begået gennem de sidste par måneder,” fortæller efterforskningsleder Mikkel Brügmann, Nordjyllands Politi.

Den 27-årige mand blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aalborg onsdag formiddag. Han er nu varetægtsfængslet i fire uger.

Pressens kontakt i sagen:

Mikkel Brügmann, politikommissær, Nordjyllands Politi, tlf.  5154 9858

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

10. oktober 2019

Nordjyllands Politi

Anklagemyndigheden rejser tiltale mod ishockeyspiller

Anklagemyndigheden hos Nordjyllands Politi rejser nu tiltale for vold mod den 23-årige ishockeyspiller fra Frederikshavn, der i september væltede en spiller fra Odense omkuld på isen under en kamp og tildelte vedkommende et slag mod hovedet.

4. oktober 2019

Nordjyllands Politi

Politi til stede på Tech College

Politi og redningsberedskab er i øjeblikket til stede på Tech College, Østrup Uttrup Vej 1, i Aalborg

4. oktober 2019

Nordjyllands Politi

Syv sigtet efter narko-ransagning

Nordjyllands Politi foretog onsdag eftermiddag, d. 2. oktober 2019, en koordineret indsats, der var fokuseret omkring narkomiljøet i Brønderslev. Betjente slog til på otte lokaliteter.

Afvis cookies